shia2 28.02.07, 10:51 szukamy fajnego towarzystwa, najlepiej druga mama z pociechą, jesteśmy z Wrocławia, na wspólne wypady i wakacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota402 Re: towarzysz/ka podróży dla mamy z 6 latkiem 28.02.07, 22:21 Mam 8 letniego syna.Napisz do mnie: dorota402@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
33a44 Re: towarzysz/ka podróży dla mamy z 6 latkiem 01.03.07, 15:01 shia2 napisała: > szukamy fajnego towarzystwa, najlepiej druga mama z pociechą, jesteśmy z > Wrocławia, na wspólne wypady i wakacje WITAM MAM 6 LETNIEGO SYNKA I BARDZO POTRZEBUJEMY TOWARZYSZA ZABAW - NA WAKACJACH. KIEDY PLANUJECIE WAKACYJNY WYJAZD? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
aniarurka Re: towarzysz/ka podróży dla mamy z 6 latkiem 01.03.07, 17:03 Hej!jestem mamą dwóch chłopców 5i7 lat.bedziemy ustce przez 3wakacyjne tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
33a44 Re: towarzysz/ka podróży dla mamy z 6 latkiem 02.03.07, 08:02 czy można się dowiedzieć w jakim terminie tam będziecie? gdzie macie kwatery? Odpowiedz Link Zgłoś
aniarurka Re: towarzysz/ka podróży dla mamy z 6 latkiem 02.03.07, 13:13 nie wiem czy to pytanie do mnie ale jeśli tak to będziemy w Ustce od 08 do 28 lipca a mieszkamy przy samym morzu w pensjonacie Fala Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: towarzysz/ka podróży dla mamy z 6 latkiem 02.03.07, 08:41 A nie wybiera sie ktoś nad morze przed sezonem? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shia2 Re: towarzysz/ka podróży dla mamy z 6 latkiem 02.03.07, 09:31 Hej witam wszystkich.Planujemy wakacje w lipcu. Od 7-go lub 14 lipca, jeszcze nie mamy pomysłu, wszystko dozwolone poza nudnymi i drogimi wczasami w Plsce, Jeśli juz to albo wyjazd za granicę z gwarancja pogody lub kwatery/ agroturystyka w Polsce. Mamy autko. Piszcie do mnie na shia2@gazeta.pl; Proponuję Wrocławianom spotkanie na szanteczkach dla dzieci o 13 w niedzielę w Wytwórni Filmów Fabularnych, jako znak rozpoznawczy wezme ze sobą żółtego balona A czy jest ktoś kto by poleciał z nami w przyszłym tygodniu na tydzień do Egiptu po słońce? Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisiowa Re: towarzysz/ka podróży dla mamy z 6 latkiem 03.03.07, 00:15 Ja mam 9 letniego synka i jesteśmy z W-wy, Wybieramy sie nad morze na tydzien w sierpniu od 19. do Mielna A w lipcu bedziemy na wsi koło Buska Zdroju i tez potrzebujemy towarzystwa.ja jestem mężatką ale zawsze jak więcej osób to fajniej i dzieci się nie nudzą. Moze ktos z nami. Zapraszam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: towarzysz/ka podróży dla mamy z 6 latkiem 07.03.07, 21:08 My też z 8-latkiem i też rozpaczliwie poszukujemy towarzystwa dla niego. Mamy zamiar jechać 7 lipca na dwa tygodnie, ale gdzie ? W zeszłym roku byliśmy w Grzybowie. Było naprawdę świetnie - pod każdym względem ( i tanio!), ale raczej dla rodzin z mniejszymi dziećmi. Nasz się tam nudził, bo nie miał kolegi. Jesteśmy z Krakowa. Tu byliśmy - moze się komus przyda: www.gracja.afr.pl/foto.htm Bardzo bardzo czysto, dwie kuchnie ( full wypas ) w dwóch częściach domu, balkony, bardzo ładne pokoiki. Przemili wlaściciele i cena 38 zł za osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiatt Re: towarzysz/ka podróży dla mamy z 6 latkiem 16.03.07, 09:54 hej dziewczyny ja mam ochote wyjechac nad morze przed sezonem maj, czerwiec moze jest jakas chetna mama.Jestem mama 7 latka i roczniaka.Prosze odezwijcie sie tutaj lub na gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: towarzysz/ka podróży dla mamy z 6 latkiem 16.03.07, 10:30 Ja wprawdzie nad morze nie wyjeżdżam, bo tu mieszkam, ale jak macie jakieś pytania to chętnie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: towarzysz/ka podróży dla mamy z 6 latkiem 16.03.07, 12:48 ja się wybieram z 6 latkiem do Jastarni w czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiatt Re: mami7 16.03.07, 15:07 a czy masz juz cos zarezerwowane i jaki termin czerwca? Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: mami7 16.03.07, 22:27 Nie rezerwoałam jeszcze, chcioałabym w weekend to zrobić. Planuję wyjazd w pierwszy weekend czerwca, to chyba będzie 2.06. Chciałabym zostać na 3 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiatt Re: mami7 17.03.07, 11:47 sluchaj a mozesz podeslac mi jakies namiary na ta Jurate to i ja sie zastanowie. Ja napewno nie na trzy tygodnie ale moze na ponad tydzien bym pojechala. a masz gg? Odpowiedz Link Zgłoś
buhara76 Re: towarzyszka dla mamy z 7 latkiem 1 latką 20.03.07, 11:50 Witam. Jestem mamą 7 letniego chłopca i rocznej córeczki. Bardzo chętnie wybrałabym się z dziećmi nad morze w wakacje (termin póki co dowolny). Najchętniej gdzieś na mierzeii Wislanej - Kąty Rybackie, Krynica, Piaski bo jestem z Wa-wy i tu mamy najbliżej. Mój mąż nie lubi morza i na pewno z nami nie pojedzie. Jeśli jest jakaś chętna mama to proszę o kontakt. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś