kakami_mi 12.06.07, 13:35 Witam, Wybieramy sie na tydzien z maluchem 3,5 letnim nad nasze polskie morze do Dębek.... Czy ktoś z bywalców forum też wybiiera się na urlopik i budowanie zamków z piasku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: DĘBKI 14.07 - kto się wybiera z maluchem 3,5 12.06.07, 13:54 to w końcu lipiec czy sierpień) bo rozrzut czasowy dosyć spory, mozesz sie minąć z kimś Odpowiedz Link Zgłoś
kakami_mi Re: DĘBKI 14.07 - kto się wybiera z maluchem 3,5 12.06.07, 13:57 LIPIEC jestem juz myslami na plazy... stad to roztargnienie Ty też sie wybierasz? pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_zam Re: DĘBKI 14.07 - kto się wybiera z maluchem 3,5 12.06.07, 14:44 Ja się wybieram do Dębek z 3,5letnim maluchem ale 01.07 na dwa tygodnie więc się miniemy.A gdzie będziecie mieszkać? Odpowiedz Link Zgłoś
kakami_mi Re: DĘBKI 14.07 - kto się wybiera z maluchem 3,5 12.06.07, 15:01 mamy wynajęty drewniany domek letniskowy, ok. 300 m od plaży.... jestem bardzo ciekawa bo widzialam go tylko w ogloszeniu ...;/ aczkolwiek w ten weekend jedziemy go zobaczyć.... szkoda że sie rozminiemy... a Ty? gdzie nocujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
kajoa Re: DĘBKI 14.07 - kto się wybiera z maluchem 3,5 12.06.07, 14:53 Ja!Ja! Sama z dwójką - 3letnią córą i 5 letnim synkiem. Będziemy w Dębkach 16lipca. I też szukam kogoś z kim można "zewrzeć szyki" Odpowiedz Link Zgłoś
kakami_mi Re: DĘBKI 14.07 - kto się wybiera z maluchem 3,5 12.06.07, 15:03 no widzisz więc może umówimy sie na wspólne budowanie zamków z piasku... gdzie nocujesz? skąd jedziesz? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kajoa Re: DĘBKI 14.07 - kto się wybiera z maluchem 3,5 13.06.07, 14:29 Jedziemy z W-wy a mieszkać będę w tej częśći Dębek która jest na prawo od drogi wjazdowej.Jest tam zdecydowanie ciszej niż po lewej stronie a i plaża wcale nie zatłoczona. No i naprawdę bliziutko do plaży.Pierwszy raz byliśmy w ubiegłym roku w tym samym terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
kakami_mi Re: DĘBKI 14.07 - kto się wybiera z maluchem 3,5 13.06.07, 15:58 my mamy mieszkac po lewej stronie od drogi wjazdowej... w Dębkach będe po raz pierwszy więc nie mam jeszce doświadczeń dot. np. tamtejszej zatłoczonej plaży....mam nadzieję, że lewa strona też będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: DĘBKI 14.07 - kto się wybiera z maluchem 3,5 13.06.07, 16:25 Lewa strona Dębek też jest OK, tylko ma ten minus, że nad Piasnicą rozłożył się Beach Bar. To dość duża niedogodność, ale jeśli się nie chce z nim sąsiadować, to są jescze całe kilometry dość pustej plaży na zachód od Piaśnicy (kawałek od Piaśnicy zaczyna się plaża nudystów - pusto jest z reguły na granicy pomiędzy "nudami" a "tekstylnymi", albo można pójść jeszcze kawałek np. lasem w stronę Białogóry, zbierając jagódki, i wyjść na plażę już za plażą nudystów.) Prawa strona robi się pusta dopiero daleko za Dębkami, okolice kutrów np. to tłok taki sam jak nad Piaśnicą, więc naprawdę lepiej nie jest. W ogóle żeby mieć trochę spokoju, trzeba się jednak od miejscowości oddalić, w jedną albo w drugą stronę. Plaża szersza jest na zachód od Piaśnicy. A "Marszałkowska" wydaje mi się że jest jednakowo hałaśliwa na każdym odcinku, chyba że już w okolicach kościoła (blisko Piaśnicy) robi się mniej zatłoczona i nie ma tylu sklepów, barów, knajp, amatorów piwa i głośnych nocnych rodaków rozmów... Ja zawsze zatrzymuję się na kempingu Leśnym, faktycznie w lesie, właśnie pod koniec Dębek, blisko kościółka (z rana czasem słychać mszę, ale to raczej niewielka niedogodność). Gorszy jest właśnie Beach Bar, bo czasami bywają głośne imprezy zwłaszcza w weekendy. Pozdrawiam i życzę udanych wakacji! Malwina Odpowiedz Link Zgłoś
hollis22 Re: DĘBKI 14.07 - kto się wybiera z maluchem 3,5 12.06.07, 17:20 ten termin by mi bardzo pasował jade z 3 latką , można sie podłączyc? Odpowiedz Link Zgłoś
kakami_mi Re: DĘBKI 14.07 - kto się wybiera z maluchem 3,5 12.06.07, 15:36 oby tylko pogoda dopisała.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba.ex kakami_mi, wszystko w porządku? 12.06.07, 18:05 dobrze się czujesz, mam nadzieję?)) tak bardzo dbasz o to, by Twój wątek nie spadł poniżej piątej linijki, że, obawiam się, Twoje towarzystwo może wydać przyszłym ewentualnym towarzyszom plażowania zbyt natarczywe! wyhamuj trochę Odpowiedz Link Zgłoś
kakami_mi Re: kakami_mi, wszystko w porządku? 13.06.07, 09:53 mamba: nie fiksuj się miałam problemy techniczne po prostu........ Odpowiedz Link Zgłoś
kakami_mi Re: DĘBKI 14.07 - kto się wybiera z maluchem 3,5 14.06.07, 13:39 Czy znacie pensjonat MAGNAT w Dębkach? pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
kakami_mi Re: DĘBKI 14.07 - kto się wybiera z maluchem 3,5 21.06.07, 10:51 wiem, że ktoś kiedyś pytał o bankomat w Dębkach - jest Kredyt Banku - przy drodze wjazdowej.... pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
banderas90210 Re: DĘBKI 14.07 - kto się wybiera z maluchem 3,5 22.06.07, 21:41 KOchani, ja z meżem i naszym roczmym synkiem wybieramy sie do Dębek po 14 lipca. niestety nie mamy jeszcze nic zarezerwowanego. moze polecicie nam jakis dom wypoczynkowy czy kwaterę. zależy mi na tym zeby warunki byly "znośne" oczywiscie z miłą chęcia sie z wami spotkamy na wspólne budowania zamków z piasku. poz agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
kakami_mi Re: DĘBKI 14.07 - kto się wybiera z maluchem 3,5 27.06.07, 10:17 no widze ze troche nas bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
a.mama Re: DĘBKI 14.07 - kto się wybiera z maluchem 3,5 27.06.07, 20:28 jadę do Dębek z mężem i 1,5 rocznym synkiem 7 lipca na tydzień... będziemy mieszkać w Domu na Wrzosowisku to chyba najdalej od morza położona uliczka ale mam nadzieję że przynajmniej będzie cicho. Trochę mnie zmartwiłyście tymi tłocznymi plażami - sądziłam że jadę do wioski totalnej (( Asia, Bytom Odpowiedz Link Zgłoś
kakami_mi Re: DĘBKI 14.07 - kto się wybiera z maluchem 3,5 29.06.07, 12:58 a.mama napisała: > jadę do Dębek z mężem i 1,5 rocznym synkiem 7 lipca na tydzień... będziemy > mieszkać w Domu na Wrzosowisku to chyba najdalej od morza położona uliczka ale > mam nadzieję że przynajmniej będzie cicho. Trochę mnie zmartwiłyście tymi > tłocznymi plażami - sądziłam że jadę do wioski totalnej (( > Asia, Bytom Dębki to faktycznie wioska - ale nie wioska totalna jak niegdyś.... a plaże..... na lewo, czyli za rzeczką zdecydowanie mniej zaludniona najwięcej ludzi - zwłaszcza z dzieciakami "plażuje" przy samej Piaśnicy - woda zdecydowanie cieplejsza jak w morzu.... Odpowiedz Link Zgłoś
kakami_mi Re: DĘBKI 14.07 - kto się wybiera z maluchem 3,5 10.07.07, 09:03 wygląda na to ze nawet podoga dopisze Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Pogoda dopisze 11.07.07, 16:12 To może i ja się dopiszę? Będę w Dębkach na polu Leśnym z 4-latką i 6-latkiem oraz z siostrą, od 21.07 chyba na tydzień. To gdzie te babki z piasku? Pozdrawiam Malwina Odpowiedz Link Zgłoś