Dodaj do ulubionych

do patysiak :)

25.06.07, 08:13
Hej smile
Przeczytałam własnie na innym wątku, że byliście w Amberii ?
My wybieramy sie z córeczką (wtedy 14mcy) we wrzesniu smile
Możesz po krótce opisać wrażenia z pobytu ?
Czy ta plaża naprawde jest taka tragiczna ? My bardziej nastawiamy sie na
rowerki i spacerki niz lezenie na plazy (zreszta we wrzesniu niekoniecznie
jest plazowa pogoda wink ).
Napisz proszę coś o samym ośrodku i okolicy. No i czy byliście zadowoleni z
pobytu smile

Z góry dzięki i pozdrawiam,

Mariola
Obserwuj wątek
    • dyzia81 Re: do patysiak :) 25.06.07, 08:54
      Właśnie zobaczyłam na twoich zdjęciach w galerii, że też macie Techno XT smile Jak
      dawał rade na plazy ?

Pozdrawiam,
      Mariola
    • dyzia81 up :) n/t 26.06.07, 08:05

• patysiak Re: do patysiak :) 26.06.07, 09:28
      Osrodek jest absolutnie przystosowany dla rodzin z dziecmi. Po pierwsze na
      samym dole jest ogromna sala zabaw gdzie dzieci ktore np wstaja o 5 (moj tak
      wstawal) moga sie czyms zajać i nie dostaja swira w pokoju. POkoje sa calkiem
      fajne, wszystko jest nowe, czysciutkie, na kazdym pietrze masz odkurzacz do
      uzytku wlasnego, deske do prasowania, zelazko itd. Korytarze i wspolna kuchnia
      oraz schody sprzatane sa codziennie przez sprzataczke.

Wspolna kuchnia to serce osrodka. Tu mamy gotuja dla swoich pociech (ja mam
      alergika wiec odpadalo jedzenie rybki na miescie). Tu tez wiekszosc osob je
      sniadania i kolacje przygotowywane przez siebie wiec bardzo szybko ludzie sie
      poznaja, mamy plotkuja, wspolnie sie wpieraja.

Na zewnatrz bardzo fajny plac zabaw. Jak jest pogoda to dzieciaki od rana do
      nocy tam szaleja.

W porze drzemki maluchow (mniej wiecej miedzy 11 a 15) starsze dzieci wiedza ze
      nie mozna sie wydzierac wiec panuje wzgledny spokoj.

Do wykorzystania dla gosci sa rowery z przyczepkami, krzeslami itd.

Jedyny minus w osrodku: schody nie zabezpieczone zadna bramka. Wciaz drzalam
      czy mi dzieciak na nie nie pobiegnie i nie spadnie a bylam sama wiec czasem
      musialam spuscic go z oka.

Co do plazy. Plaza na ktora jest najblizej (przez kemping) jest bardzo ladna
      ale zejscie na nia jest koszmarne. Jesli nie nastawiacie sie na spedzanie tam
      czasu to luz.

Wozek spelnil swoja funkje bo jest lekki. Wystarczy na piachu ciagnac go tylem
      i juz nie sprawia klopotu. Mnie sie zdarzylo tylko raz ze maly mi zasnal w
      drodze na plaze ale od czego ma sie jezyk w gebie smile poprosilam jakiegos goscia
      zeby mi pomogl go przeniesc.

Zycze milego wypoczynku.
      • dyzia81 Re: do patysiak :) 26.06.07, 13:20
        Dzięki wielkie za odpowiedź smile
        A bywaliście może w restauracji "Słoneczna" ? Czytałam wiele pochlebnych opinii
        i ponoc to blisko od Amberii, no i bedzie czynne we wrzesniu wink Pamietasz moze
        jak sie tam mniej wiecej kształtowały ceny ? Ja co prawda zamierzam cos tam
        pogotowac ale nie codziennie wink
        I jeszcze jakbys mogła mi powiedziec,czy w tym pobliskim sklepiku mozna kupic
        pampersy i sloiczki dla dzieci ?

Jeszcze raz dziekuje ci bardzo za pomoc smile
        Pozdrawiam,
        Mariola
        • patysiak Re: do patysiak :) 26.06.07, 18:30
          pampersy sa ale bardzo drogie bo sprzedawane sa na sztuki wiec kompletnie nie
          oplaca sie ich na miejscu kupowac. we wladyslawowie jest dobrze zaopatrzony
          super market w ktorym mozna wszystko kupic. sloiczki tez. w samej jastrzebiej
          slooiczki pewnie gdzies sa ale ja niestety musialam gotowac dla malego.

na miescie sie nie stolowalam wiec nic nie powiem o knajpkach lokalnych. 2 razy
          jadlam rybe. pierwszego i ostatniego dnia smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka