Dodaj do ulubionych

Dziwnów, Pobierowo... Rewal itd???? POMOCY

18.06.03, 23:01
Gdzie szukac prawdziwych wczasow dla mojej mamy i mojego synusia! Wysylam ich
w sierpniu nad morze na wczasy ale nie wiem gdzie!!! Pomozcie mi prosze. Czy
mozecie mi polecic osrodki, pensjonaty z pokojami z lazienkami i z opcja
pelnego wyzywienia? Blagam pomocy (poszukuje rejonu wczasow w rejonie
zachodniopomorskim)
dziekuje
pozdrawiam
s
Obserwuj wątek
    • anax2 Re: Dziwnów, Pobierowo... Rewal itd???? POMOCY 20.06.03, 11:12
      otwórz sobie wirtualną polske i w przeglądarce wpisz miasto wyskoczą ci tysiące
      noclegów.
      ania
      • ehhermiona Re: Dziwnów, Pobierowo... Rewal itd???? POMOCY 20.06.03, 23:25
        Zdecydowanie polecam Pobierowo! Nie leży(chyba jako jedyne w okolicy) tuż przy
        głównej drodze, ale na uboczu, prawie wszystkie uliczki kończą się w lesie,
        oprócz plażowania są więc jeszcze spacery. Pobierowo to taka bardziej rodzinna
        miejscowość - nie ma tam raczej "towarzystwa" - głównie rodziny z dziećmi.
        Oczywiście, w "wysokim" sezonie i tu jest dośc tłoczno (ale chyba najbardziej w
        czasie weekendów), jednak jeśli pojedzie się np. na przełomie czerwca i lipca,
        czy jeszcze wcześniej, powinno być w miarę spokojnie.
        Najlepiej znajdź Pobierowo w internecie - na pewno jest tam dużo różnych ofert -
        w różnych cenach.

smile Monika
    • ehhermiona Re: Dziwnów, Pobierowo... Rewal itd???? POMOCY 20.06.03, 23:29
      Ojoj, widzisz, nie doczytałam - w sierpniu też będzie już pewnie spokojniej,
      najgorszy jest zawsze lipiec. Aha, właściwie mogę Ci polecić pensjonat "Hanna" -
      tylko niestety mam kopoty z podaniem Ci nr tel., bo był zmieniony. Jeśli
      wpiszesz w wyszukiwarkę ten pensjonat, powinien się pojawić, bo kiedyś go tam
      widziałam. Są tam pokoje z łazienkami, pełne wyżywienie, miła atmosfera,
      sympatyczni gospodarze, blisko do plaży (jakieś 150 m).
      • syla_syla Re: hmm a Mrzeżyno? 20.06.03, 23:56
        dziekuje jestescie kochane... fakt byłam w Pobierowie- bardzo mi sie podobalo-
        zaraz sprawdze oferty, a co myslicie o Mrzeżynie - cos tam zanalzłam w necie...
        OS KRAB...
        syla
      • syla_syla Re: HANNA Pobierowo 21.06.03, 00:00
        Maja tam tylko 3-osobowe pokoje - a ja wysylam tam moja mame z moim 14-sto
        mieisecznym synkiemsad
        Faktycznie sa tylko 3-osobowe pokoje????
        caluski
        • ola07 Re: HANNA Pobierowo 29.04.04, 12:31
          A jakie są tam ceny za pokój ,czy jest jakis plac zabaw dla dzieci?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka