Dodaj do ulubionych

Szczawnica - nocleg

24.07.07, 12:24
Witam, wiem że o Szczawnicy już było, ale w zasadzie w wątku przejawia się
tylko jeden nocleg - Hamernik. Poszukuję czegoś dla dwóch osób dorosłych i
dwójki dzieci (1 i 4 lata). Zależy mi by było w miarę spokojnie, w miarę
czysto i miła atmosfera dla dziecka. Hm, no i niezbyt drogo. Mam nadzieję że
ktoś mi pomoże. Z góry dziękuję.
Ewa
Obserwuj wątek
    • kempy1 Re: Szczawnica - nocleg 24.07.07, 14:27
      ze 3 lata temu byłam u Pani Krystyny Polaczyk. Mieszkalismy w 3 osobowym pokoju
      na samej górze, ale niżej tez sa pokoje. Od razu dostajesz klucze od domu i
      wchodzisz i wychodzisz bez skrępowania. Bardzo mili gospodarze, baaaardzo
      przyjemny ogródek, w którym mozna posiedzieć no i wszędzie blisko. Sama zobacz
      www.pieniny.turist.pl/szalaya21/
      • eviluk Re: Szczawnica - nocleg 24.07.07, 14:33
        Dziękuję za odpowiedź. A pamiętasz może jakie mieli ceny? Czy są tam też
        posiłki?
        • grazbed Re: Szczawnica - nocleg 25.07.07, 06:14
          Czy ktoś jeszcze mógłby się podzielić namiarami noclegowymi na Szczawnicę?
          Wybieram sie tam z córką i mężem w II połowie sierpnia - słyszałam, że to
          urokliwe miasteczko.

Ul.Szalaya to chyba ulica deptakowa? Czy da się tam mieszkać w ciszy i spokoju?
        • kempy1 Re: Szczawnica - nocleg 25.07.07, 11:51
          jesli dobrze pamiętam to płacilismy po 25 od osoby, ale bylismy tam we
          wrzesniu, wtedy nie było na miejscu wyzywienia ale była ogólnodostępna kuchnia.
          Owszem jest to główna ulica, ale ten dom usytuowany jest troszeczkę dalej i
          akurat od strony ulicy nie ma żadnych okien (a przynajmniej my mielismy od
          drugiej strony)
    • adapter73 Re: Szczawnica - nocleg 27.09.18, 11:55
      Właśnie wróciłem ze szczawnicy. po raz kolejny byłem w pensjonacie Lala. Urokliwe miejsce z wygodnymi pokojami i fajną smaczna kuchnią. Gdyby ktoś jeszcze wybierał się w wrześniu, to polecam. ponoć jesień najpiękniejsza w górach i to prawda jest.
      • lucjanowak Re: Szczawnica - nocleg 20.11.18, 13:53
        A my się do Lali wybieramy już po raz kolejny na sylwestra!! Już się na to cieszę.
        • ula.nowak85 Re: Szczawnica - nocleg 10.12.18, 20:42
          Byłam w Lali trzy razy i teraz też się tam wybieram. Samo to, że wracam jest bardzo dobra rekomendacją. Fajne pokoje i pyszna kuchnia.
          • olekole6545 Re: Szczawnica - nocleg 16.01.19, 13:24
            Zwiedźcie też Piwniczną Zdrój. Tam są fajne noclegi u Państwa Potoków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka