stanowcza 26.07.07, 11:30 Ktoś był? Jakie wrażenia? Wybieramy się w sierpniu i jedziemy w ciemno, nie znamy ani miejscowości ani ośrodka, dlatego każda opinia, czy wskazówka będzie cenna. Nasza córa ma 1,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stanowcza Re: Mrzeżyno Marina 26.07.07, 19:40 nikt nie był? a ośrodek jest polecany w portalu wakacje_z_misiem....to jakie ośrodki w Mrzeżynie polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: Mrzeżyno Marina 26.07.07, 22:43 Nie byłam ale widziałam bardzo ładny ośrodek blisko do morza tylko przejść przez las...Do centrum dużo dalej bo to dom na samym końcu mrzezyna ale oddalony od ulicy.Fajny plac zabaw dla dzieci.Niestety nie byłam w środku ale na plaży spotykałam dziadków z wnukami którzy bardzo chwalili ośrodek i jedzenie.Ale nie znam szczegółów.Ja byłam w Lagunie ale nie polecam ze względu na jedzenie typu dieta Kwaśniewskiego ociekające tłuszczem i majonezami i sosami.Brak owoców świeżych warzyw jogurtów itp.Ale o tym pisałam w innym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś