gwarek176 09.09.07, 08:56 bardzo prosze o namiary na sprawdzone kwatery, pensjonaty..ktore oferuja fajny wypoczynek dla calej rodzinki podczas swiat BN podzielcie sie swoim doswiadczeniem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazbed Re: Boże Narodzenie w gorach 19.09.07, 07:40 Też jestem zainteresowana. Kiedyś byłam w Szczyrku w Domu Wypoczynkowym "Włókniarz" i była bardzo fajna impreza dla dzieci z Mikołajem. Mikołaj był aktorem z super rekwizytami, był naprawdę przygotowany! Odpowiedz Link Zgłoś
wroobel13 Re: Boże Narodzenie w gorach 19.09.07, 14:03 nie wiem co rozumiesz przez fajny wypoczynek, ale jeśli chcesz spędzić rodzinnie święta to zajrzyj do nas http:/ww.cichosza.pl/ może się spodoba pozdrawiam wroobel Odpowiedz Link Zgłoś
janusz573 info/Boże Narodzenie w gorach 19.09.07, 20:00 Polecam pobyt w Karpaczu. Jeżeli będzie zainteresowanie pobytem to proszę przesłać mi informację na jcierzniewski@epf.pl Podając informację: 1/.ilość osób (dorosłe + dzieci) 2/.wiek dzieci ze względu na zniżki 3/.planowany termin pobytu 4/.ilu osobowy pokój lub pokoje Po otrzymaniu tych informacji prześlę pełną ofertę na taki pobyt W temacie meila: święta-Nowy rok/Karpacz Odpowiedz Link Zgłoś
karlowice1 Re: Boże Narodzenie w gorach 11.11.07, 13:47 witam mam super domek 12 km od Swieradowa Zdroj nad Zalewem Zlotnickim domek jest ogrzewany moj numer 607585293 Odpowiedz Link Zgłoś