kikikaka5 19.01.08, 12:00 gdzie najlepiej.Interesuje mnie plac zabaw przy osrodku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frodolong Re: wisła -nocleg w majowy weekend 13.02.08, 13:14 nie wiem czy zapytanie jeszcze aktualne ale bardzo serdecznie polecam pensjonat Stareczka w Wiśle Jaworniku - spokojna okolica, dom drewniany góralski, elegancko zrobiony, sa różne pokoje, domowe atmosfera na dole jadalnia z kominkiem tv, dvd, ładny taras nowy ładny prac zabaw miejsce na grilla, kuchenka dla gośc z pełnym wyposazeniem. Dowowa atmosfera dla mnie to pensjonat z duszą ceny wyższe niż standard dla kwater ale warto, my byliśmy tam już 2 razy. Spokój cisz, ładny widok, do centum kawałek ale jedzie sie przeciez po to by pospacerowac. Wyzywienia tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
frodolong Re: wisła -nocleg w majowy weekend 13.02.08, 13:15 a mają swoja www, mają tez pokoik malutki zabaw dla dzieciaków w razue deszczu ech, może się sama wybiorę bo jakoś mi się zatęskniło... Odpowiedz Link Zgłoś