Dodaj do ulubionych

wyjazd do wisły

03.06.08, 07:24
WITAM MOŻECIE MI POLECIĆ JAKIEŚ MIJSCE W WIŚLE DLA RODZINKI I 5 LATKI. ZALEŻY MI NA KJAKIMS KĄPIELISKU CHODZI O OTWARTE JAK RÓWNIEŻ KRYTE W RAZIE BRAKU POGODY. Z GÓRY DZIĘKUJE
Obserwuj wątek
    • monikaa13 Uwaga! 03.06.08, 09:21
      Zwracam uwage, że w internecie nie pisze się dużymi literami, duże
      litery oznaczają krzyk a tu nie ma powodu by tak krzyczeć, poza tym
      bardzo źle się takie wpisy czyta, spóbuj sama.
    • agrot Re: wyjazd do wisły 03.06.08, 14:33
      Polecam gospodarstwa agroturystyczne. Bardzo mili ludzie i mają na miejscu sporo atrakcji dla dzieci. Zobaczysz je na stronie www.agrogoscina.pl/wisla-atrakcje/dla-dzieci Kilka domów dysponuje własnym basenem. Z tego co się orientuję, to U Matysa jest basen murowany z własną oczyszczalnią i przepompownią. W razie braku ładnej pogody możesz jeździć do "Hotelu Gołębiewski". Mają tam taki mały aquapark, bardzo popularny wśród przyjezdnych. Poza tym, w centrum Wisły jest otwarty basen. Nie jest to jakiś szczyt luksusu (późny Gierek po remoncie), ale generalnie dbają o czystość i w czasie upałów wypoczywaliśmy tam z dziećmi prawie codziennie.
      • freelander123 Re: wyjazd do wisły 19.06.08, 17:46
        Niestety mam przykre wrażenie , że ktoś się próbuje tutaj na siłę podpozycjonować. "Agrot" opisuje tylko gospodarstwa agroturystyczne z podaniem adresu www a generalnie są to praktycznie te same teksty powtarzane po kilka razy...jakoś nie czuję w tym prawdziwości a jedynie zabiegi pozycjonerskie...
    • cannea Re: wyjazd do wisły 20.06.08, 12:05
      Ja mogę polecieć w Wiśle ośrodek Anna , www.anna.wisla.pl/ Byłam i wróciłam bardzo zadowolona, czyste pokoje, smaczne jedzonko, sporo dla dzieci (pokój zabaw, plac zabaw , mini basen dla dzieci itd) No i w pobliżu też są dwa duże baseny: aquapark w hotelu Gołębiewski i baseny w centrum Wisły.(te ostatnie nie są kryte) W lecie w Annie można spotkać praktycznie same rodziny z dziećmi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka