gardeniaa 01.07.08, 22:34 czy warto tam się wybrać? gdzie to jest konkretnie? słyszałam, że gdzieś koło Bielska- Białej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kali_pso Re: park miniatur - byłyście tam z dziećmi? 01.07.08, 22:39 Ale miniatur czego? Ja byłam z dzieckiem w parku miniatur zabytków Dolnego Śląska w Kowarach, ale nie wiem, czy o to Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: park miniatur - byłyście tam z dziećmi? 01.07.08, 22:47 miniatury znanych/sławnych budowli m.in Mur Chiński, Wieża Eiffla coś w tym stylu to jest chyba gdzieś koło Wadowic albo Bielska Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Inwałd 01.07.08, 22:42 o to chodzi: www.parkminiatur.com/ też myślałam aby się tam kiedyś wybrać z dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: Inwałd 01.07.08, 22:49 mąż był z naszym 5-latkiem tydzień temu wstęp coś ok. 19 zl za osobe wg niego-bez rewelacji... Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: Inwałd 01.07.08, 22:56 jest tam też podobno lunapark, więc dla dzieci dodatkowa atrakcja Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: Inwałd 01.07.08, 22:52 o to chodzi Aniu ja mam pół godziny drogi do Wadowic,a to jest koło Wadowic, więc raczej się chyba wybiorę Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: Inwałd 02.07.08, 07:04 rzeczywiście bez rewelacji, byłoby fajne, ale nie za tę cenę, poza tym na odkrytym terenie i dość niewielkim, pamiętaj o ochronie na słońce, w bilecie niby jest dostęp do karuzel czy autek, ale przez to tworzą się okropne kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
karambol45 park jurajski 02.07.08, 08:12 a mi sie podoba tutaj , wybieramy się www.baltowskipark.pl/dojazd.html Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: park miniatur - byłyście tam z dziećmi? 02.07.08, 09:50 To jest koło Wadowic. "Lunapark" to tak naprawde tylko samochodziki (typowo wesołomiasteczkowe). Miniatury sympatyczne, ale nie jest to cos porywajacego. Bylismy, odbebnilismy, bez historii. Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Nie polecam 02.07.08, 10:19 Byliśmy, odradzam wszystkim znajomym, a ci którzy jednak się wybrali podzielają moje zdanie ze nie warto. Drogie bilety, patelnia bez żadnego cienia, atrakcje... jak dla mnie nic ciekawego (powaliły mnie kolumny zrobione z rur kanalizacyjnych), dla dzieci też malutko atrakcji i wszystko aż parzy takie nagrzane, do zamku nie dało się wejść taki był gorący, byłam w takim parku miniatur w Holandii (Madurodan w Hadze pl.wikipedia.org/wiki/Madurodam ) i tam byłam zachwycona, tutaj spodziewałam się czegoś zbliżonego ale tylko cena zbliżona Odpowiedz Link Zgłoś
jolusia20 Re: park miniatur - byłyście tam z dziećmi? 02.07.08, 11:42 A mnie się podobało, zabytki fajnie zrobione, dziecko wyszalało się do woli na zabawkach. Z drugiej strony Bałtów rzeczywiście fajniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszmurawski jak nie byliście to dobrze, dla mnie za drogo 21.08.08, 16:29 szkoda czasu, trochę budowli w miniaturze, nędzne karuzele, po prostu marnie i drogo, ktoś się chce szybko zarobić na naiwności Polaków. Jeszcze jedno w Inwałdzie jest też mini zoo to dopiero parodia, kilka zwierzaków w 3 minuty do zwiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dadgam Re: jak nie byliście to dobrze, dla mnie za drogo 22.08.08, 09:38 byliśmy w długi weekend majowy, koszmarne tłumy, sam park taki sobie, nasze dziecko nie było zainteresowane zwiedzaniem (4latek) a tylko karuzelą i zjeżdżalnią. Odpowiedz Link Zgłoś