3xmama 14.07.08, 21:25 Mój mąż wymyslił wyjazd na ferie - do Egiptu! Ktoś może był w tamtym rejonie w okolicach ferii zimowych? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spadzia4 Re: czy był ktoś w lutym w Egipcie? 15.07.08, 09:17 Byłam z rodziną na przełomie stycznia i lutego. Polecam bo to idealna pora. Od rana do 16.00 bardzo ciepło, a potem wystarczy jakiś sweterek. Tylko w basenach woda może być za zimna dla dzieci, ale w morzu będzie w sam raz. Wybierzcie hotel dla rodzin to będą udogodnienia dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: czy był ktoś w lutym w Egipcie? 15.07.08, 12:36 to idealna pora na zwiedzanie ja bylam w marcu w Dolinie Królow i bylo 40 st...nie wiem co tam sie dzieje latem... wybierzcie hotel z podrzewanym basenem Odpowiedz Link Zgłoś
3xmama dziękuję:) 15.07.08, 18:09 A myślałam, że to średni pomysł... Dziękuję za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
luca75 Re: dziękuję:) 15.07.08, 22:18 Byłam w lutym,temperatura była w sam raz,woda w morzu też,basen z podgrzewaną wodą też był dobrym pomysłem.minusy takie,że szybko zapada zmierzch i było dość wietrznie( w styczniu mniej wieje).Ale ogólnie to idelana pora na wylot do Egiptu. Odpowiedz Link Zgłoś
sulexxx Re: dziękuję:) 16.07.08, 11:50 byłem w lutym . W ciągu dnia w okolicach Hurgardy ok, ale nocą nieżle wieje i jest naprawde zimno, nosiłem kurtke i czapke, do zwiedzania super termin, dalej na południu miłe ciepełko. woda w basenach była jednak zimna jak w góskim strumieniu (hotel 5*), ale w morzu za to super. napewno trzeba miec ciepłe ciuchy na nocne spacerki Odpowiedz Link Zgłoś