polka2008 31.12.08, 18:55 Czy możecie polecić fajny, czysty pensjonat/dom wczasowy/wille dla rodziny z dziećmi? Chetnie ze śniadaniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ws2222 Re: Krynica Zdrój 01.01.09, 01:24 www.krynica.noclegi.tkv.pl, bardzo mili gospodarze , bardzo czysto, Odpowiedz Link Zgłoś
dunia34 Re: Krynica Zdrój 01.01.09, 11:42 Apartamenty Cztery Pory Roku. Blisko morza, ze śniadaniem,ale też inne posiłki na miejcu. Pokoje duże z aneksem kuchennym, balkonem. Byłam dwa lata temu i spokojnie mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
dunia34 Re: Krynica Zdrój 02.01.09, 03:44 Sorki to nie ta Krynica. W Krynicy Zdroju mieszkałam w ośrodku Geovita. Polecam, mieli dobre domowe jedzenie, basen, SPA. Ładnie położony. Odpowiedz Link Zgłoś
artur22 Re: Krynica Zdrój 02.01.09, 10:36 Witam, Byliśmy latem z dzieciakami w ośrodku Prometówka www.prometowka.pl Dla dzieci jest plac zabaw, duży teren przy ośrodku, piłkarzyki, stoły do tenisa, boisko do siatkówki, kosz do koszykówki. Śniadania i obiadokolacje na miejscu. Może trochę daleko do centrum miasta ale było fajnie, podobało się nam. Pozdrawiam Artur Odpowiedz Link Zgłoś
meganka30 Re: Krynica Zdrój 06.08.13, 09:22 Fantastyczne warunki, jeżeli chodzi o Krynicę są w hotelu Czarny Potok - przez lata sprawdzony polecam, szczególnie jeżeli nastawiasz się na relaks plus zwiedzanie Odpowiedz Link Zgłoś
marser111 Re: Krynica Zdrój 06.08.13, 15:28 Willa na stoku, byłam dwa lata temu. Polecam z czystym sercem. Odpowiedz Link Zgłoś