e.logan 11.01.09, 14:12 Planuje weekendowy wypad z mezem do SPa no i licze na wasza , pomoc.Otóz nie wiem jake spa warto wybrac. Chcemy mile spedzic 3dni. Macie jakies doswiadczenia w tej dziedzinie?CO POLECACIE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamira Re: SPA jakie, gdzie? 11.01.09, 14:28 To zależy gdzie,góry czy nad morzem.Kuzynka była na jesień w Niechorzu,była super zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
e.logan Re: SPA jakie, gdzie? 11.01.09, 14:45 No mysle ze nad morzem.A to dlatego ze wkrotce ferie wiec w gorch pewnie bedzie oblezenie. Odpowiedz Link Zgłoś
e.logan Re: SPA jakie, gdzie? 11.01.09, 14:47 www.hotel-faltom.com.pl/pakiety_spa,40.html Szukam czegos takiego,ale akurat ta lokalizacja mi nie spodoba sie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: SPA jakie, gdzie? 11.01.09, 14:52 Ja uwielbiam SPA Erisowej. Jesli Krynica Gorska odpada, to moze moga byc Wzgorza Dylewskie na Mazurach Odpowiedz Link Zgłoś
de_boer Re: SPA jakie, gdzie? 11.01.09, 22:14 To faktycznie godne polecenia miejsce. Pod każdym względem no może poza jednym - cena dość wygórowana. Wzgórza Dylewskie są o 2 klasy lepsze niz Krynica choć ta ostatnia też bardzo OK. Miłego SPAwania Odpowiedz Link Zgłoś
renkag Re: SPA jakie, gdzie? 11.01.09, 15:15 Ja w grudniu byłam w Łebie w Hotelu Łeba Bellis - polecam bardzo (pakiet weekendowy 2200). Jeśli coś tańszego to w zeszłym roku byliśmy w Nałęczowie w Pawilonie Angielskim - ok. 800-1000 zł za weeken, dziennie 4 zabiegi w pakiecie. Też bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bswm Re: SPA jakie, gdzie? 11.01.09, 17:58 Kilka lat temu mój ex zafundował mi na urodziny przedłużony weekend w hotelu spa właśnie - było b. miło i fajnie - a byliśmy tutaj: www.mrongovia.hotel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bswm Re: SPA jakie, gdzie? 11.01.09, 18:00 Ooo, a tutaj coś specjalnie na romantyczny weekend: www.mrongovia.hotel.pl/promocje-weekend.html Odpowiedz Link Zgłoś
gami13 Unitral SPA w Mielnie 12.01.09, 17:12 www.unitral.pl mnostwo ofert z przeroznymi programami spa, komfort i elegancja, bardzo dobrze wyposazone gabinety, nowoczesny sprzet. Odpowiedz Link Zgłoś