nowakm19 22.01.09, 22:02 Szukam hotelu nad polskim morzem, który będzie miał dużo atrakcji dla dzieci. Najbardziej zależy mi na basenie a nawet aqaparku. Poszukuję czegoś na styl hotelu gołębiewski w mikołajkach. cy ktoś może coś zaproponować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lillylive Re: Hotel z basenem nad morzem 23.01.09, 08:03 Pogorzelica.Hotel Sandra. Odpowiedz Link Zgłoś
a1563340 Re: Hotel z basenem nad morzem 23.01.09, 08:19 www.aquapark.jaroslawiec.biz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
viki711 Re: Hotel z basenem nad morzem 23.01.09, 12:01 polecam, Senator w Dźwirzynie pod Kołobrzegiem, ma własną plażę i wiele atrakcji dla mamy i dziecka. www.hotelsenator.pl/dzieci/ Odpowiedz Link Zgłoś
agus1975 Re: Hotel z basenem nad morzem 23.01.09, 15:28 Potwierdzam Sandra w Pogorzelicy. Jesli byłas w Gołębiewskim to tam jest dość podobnie. Dużo atrakcji dla dzieci, baseny , plac zabaw z plastikowymi domkami. Dodatkowo zamiast pokoju w hotelu możesz wynając domek na terenie ośrodka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nowakm19 Re: Hotel z basenem nad morzem 23.01.09, 18:59 dzięki, podoba mi się ten Hotel Sandra. czy to daleko od morza? i co lepiej wybrać pokój? czy domek? będziemy jecha z 2 letnim dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agus1975 Re: Hotel z basenem nad morzem 26.01.09, 13:24 W domku masz tą wygodę, że otwierasz drzwi i dziecko już jest na dworzu a Ty siedzisz przed domkiem na leżaczku i masz je na oku Odpowiedz Link Zgłoś
olgakw Re: Hotel z basenem nad morzem 28.01.09, 21:53 Nad morze z Sandry lepiej chodzic nie w samej Pogorzelicy- po wyjsciu z terenu w lewo i w sumie nie wiecej niz 300-500m masz do plazy juz za mostkiem- tam jest ladniejsze dojscie do plazy. Pokoje w czesci spa maja ta przewage nad domkami, ze w razie niepogody nie trzeba wychodzic z budynku na posilki. Basen fajny dla dzieci, dla mam w ubieglym roku byl rano aqua aerobic w cenie- trzeba bylo sie zapisywac w recepcji. Poza tym polecam gabinet kosmetyczny- poprawia nastroj Generalnie naprawde fajne miejsce, chociaz w sezonie duzo ludzi, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
negra13 Re: Hotel z basenem nad morzem 30.01.09, 13:39 Ew. cos takiego www.majowka.ta.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa Re: Hotel z basenem nad morzem 30.01.09, 15:37 W Panoramie w Jarosławcu powstał aquapark - ponoć największy na polskim wybrzezu, na zdjęciach wygląda fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lula_to_ja Re: Hotel z basenem nad morzem 30.01.09, 17:47 polecam Sandre w Podorzelicy, basen na zew. i wewn. w holu gigantyczne akwarium z rafą koralową, rybki"Nemo" i rekiny, a w parku hotelowym dużo okazów ptaków w klatkach,kozy i coś tam jeszcze, jest co pokazać dziecku, do plaży pare metrów bardzo ładna i szeroka plaża,a do Niechorza z tego hotelu 10m, tam molo , latarnia morska, kutry rybackie ttp. atrakcje Odpowiedz Link Zgłoś
mamula-1 Re: Hotel z basenem nad morzem 31.01.09, 20:00 w Juracie -hotel Bryza-super Odpowiedz Link Zgłoś
schoormans2 Re: Hotel z basenem nad morzem 27.02.09, 20:31 Sandre w Pogorzelcy odradzam, bałam tam z 3 i 7 lenimi dziećim cztery doby w lutym 2009r. 3 doby nie mieliśmy ciepłej wody w pokoju. Myliśmy się na basenie, na drugi dzień konserwator wykonał jakies naprawy jednak wieczorem woda nadal była zimna. Rekompensaty nie dostałam, na rececji powiedziano mi że to nie ich wina tylko wodociągów (sąsiedzi wode ciepłą mieli). Niegdy więcej tam nie pojade i odradzam znajomym, nie chcę znów przeżwać uczucia poniżenia króre się pojawia kiedy ktoś zrobił mnie w balona, a lansuja się na spa wzsokiej klasy. Porażka w relacjach kierownictwa z klientem, poza tym hotel jest pełny ludzi, kilkaset odwiedza jadalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hevel2 Re: Hotel z basenem nad morzem 20.02.09, 01:19 hej jak weźmiesz pokój to dziecko masz gratis, biorac pod uwagę jedzenie na szwedzkim stole nie placisz nic - ale pokoje szczegolnie w budynku sandra są nieduże, troche lepiej w sandra spa pawilonów letnich ktore też są chyba 2 osobowe nie polecam świetne są bungalowy ale tam placi się za 3 osoby sa jeszcze takie pokoje na poddaszu-2 osobowe ale bardzo duże-mają przestrzeń na wozek i zabawy malucha bylismy w takim pokoju poza sezonem nie wiem jak je liczą w sezonie - trzeba spytac do morza jakieś 300 m ale drogą bez pokus prawie pozdrawiam, M nowakm19 napisała: > dzięki, podoba mi się ten Hotel Sandra. czy to daleko od morza? i co lepiej wyb > rać pokój? czy domek? będziemy jecha z 2 letnim dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aqvarela Re: Hotel z basenem nad morzem 01.02.09, 00:51 Jeśli zależy Ci na aquaparku, to polecam Ahlbeck koło Świnoujścia. www.ostseetherme-usedom.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: Hotel z basenem nad morzem 20.02.09, 16:43 Bylam w aqwaparku w Jaroslawcu.Fajnie.Sa dookola domki i pensjonaty (mozna pakiet wykupic i w cenie jest korzystanie z aqwap).Mlodej sie bardzo podobalo.Tylko caly teren jest odkryty,takze jak nie ma pogody-klapa!Jest tez fajny aqwapark w Darlowku(zadaszony- slizgawki,2duze baseny,brodzik,sauna,fitnesclub,mozna na jeden basen przeplynac na dwor).Obok jest hotel i tez goscie moga wykupic pakiet z wejsciowkami. Odpowiedz Link Zgłoś
schoormans2 Re: Hotel z basenem nad morzem 27.02.09, 20:20 Sandre odradzam, bałam tam z 3 i 7 lenimi dziećim cztery doby w lutym 2009r. 3 doby nie mieliśmy ciepłej wody w pokoju. Myliśmy się na basenie, na drugi dzień konserwator wykonał jakies naprawy jednak wieczorem woda nadal była zimna. Rekompensaty nie dostałam, na rececji powiedziano mi że to nie ich wina tylko wodociągów (sąsiedzi wode ciepłą mieli). Niegdy więcej tam nie pojade i odradzam znajomym, nie chcę znów przeżwać uczucia poniżenia króre się pojawia kiedy ktoś zrobił mnie w balona, a lansuja się na spa wzsokiej klasy. Porażka w relacjach kierownictwa z klientem, poza tym hotel jest pełny ludzi, kilkaset odwiedza jadalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lavia78 Re: Hotel z basenem nad morzem 09.04.13, 14:16 Polecam sandra spa bo byliśmy tam 2 razy koniec czerwca z synkiem jak miał niecałe 2 i niecałe 3 latka mieliśmy pokój w części nie spa w budynku z którego schodzilismy wprost na plac zabaw i kort-z boku po lewej zaczynał sie odkryty basen dla dzieci...ja polecam hotel nie domki... polecam też mielno Odpowiedz Link Zgłoś
minastirid Re: Hotel z basenem nad morzem 12.04.13, 10:09 a Primavera w Jastrzębiej Górze? Moim zdaniem bardzo fajne miejsce na rodzinny wypoczynek, dla dzieciaków przewidziane atrakcje, jest tam park wodny. Więc się można popluskać Odpowiedz Link Zgłoś
lena-mama Re: Hotel z basenem nad morzem 16.05.13, 12:46 Z czystym sumieniem polecam wypad do Łeby. Ogrom atrakcji dla dzieci w samym mieście i bardzo szeroka baza noclegowa. Mnóstwo atrakcji, baseny, place zabaw, animacje itd znajdziesz w Arenie Słońca. gdybys szukała jeszcze innych noclegów to zajrzyj na noclegi łeba- na pewno znajdziesz coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewkaewka80 Re: Hotel z basenem nad morzem 18.05.13, 17:54 Może coś z tego Cię zainteresuje? Mielno: naweekend.info/2013/04/21/mielno-wakacje-z-rodzina/ Trzęsacz: naweekend.info/2013/04/11/trzesacz-sloneczne-lato-first-minute/ Międzywodzie: naweekend.info/2013/03/07/miedzywodzie-rodzinne-lato-nad-morzem/ Odpowiedz Link Zgłoś