asis09 25.02.09, 10:47 Ktoś z Was był i się podobało? Chcę sie wybrać na kwaterę agro, w połowie drogi do schroniska Muflon. I zastanawiam się czy to jest wysoko, bo z dzieckiem to tak trochę niewygodnie właściciel mówi, że do centrum jest 15 minut spacerkiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pasik Re: Duszniki Zdrój 25.02.09, 12:31 asis09 napisała: > Ktoś z Was był i się podobało? > Chcę sie wybrać na kwaterę agro, w połowie drogi > do schroniska Muflon. > I zastanawiam się czy to jest wysoko, bo z dzieckiem > to tak trochę niewygodnie > właściciel mówi, że do centrum jest 15 minut spacerkiem > Się podobało w niedzielę wróciłam Pokaż zdjęcie kwatery to odpowiem czy rzeczywiście dojdziesz tam w 15 min, Ach ile dziecko ma lat? Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: Duszniki Zdrój 25.02.09, 20:00 w Dusznikach byłam 5 lat temu. mogło sięwiele pozmieniać. z polowy drogi na Muflon do centrum to spacerkiem jest ok. 30minut. krócej będzie do parku zdrojowego. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Duszniki Zdrój 26.02.09, 00:43 katka761 napisała: > w Dusznikach byłam 5 lat temu. mogło sięwiele pozmieniać. z polowy > drogi na Muflon do centrum to spacerkiem jest ok. 30minut. krócej > będzie do parku zdrojowego. Weź pod uwagę że jest kilka dróg na Muflon. Jeśli kwatera jest przy Górskiej to marne szanse na dojście z dzieckiem w 15 min do centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Kwatera na Wiejskiej 11 26.02.09, 12:54 Kwatera położona w bardzo ładnym miejscu(widoki), dorosły to może sobie poradzi w 15 min, ale dziecko...raczej nie. Wchodziłam tam praktycznie codziennie z dwójką. Bywało różnie. Poszukaj jeśli możesz kwater w okolicach ul.Słonecznej,Willowej, Orzechowej, na Wybickiego widziałam śliczne kwatery lub na Podgórskiej, Górskiej wtedy masz blisko Muflon, Park Zdrojowy i kawałek ok 15 min do miasta idąc przez park..do miasta a jest kilka dróg do wyboru więc okolica się nie znudzi. Poszukam w kompie może mam jakieś zdjęcia Żabiego Dołka, powyżej tej kwatery znajduje się nowa góralska chałupa przecudnej urody...ech Odpowiedz Link Zgłoś
asis09 Re: Duszniki Zdrój 27.02.09, 08:47 Wybrałam to miejsce, bo nie umiałam znależć innego z placem zabaw. Jesli masz namiary na inne kwatery to bardzo będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Duszniki Zdrój 27.02.09, 12:27 O plac zabaw nie musisz się martwić bo w Dusznikach w parku jest duży bardzo ładny. Spróbuj poszukać kwater na ulicachktóre podałam wtedy będziesz miała w miarę blisko do sklepów jak i do parku. Odpowiedz Link Zgłoś