asis09 26.03.09, 08:13 W drugiej połowie września. Czy są jeszcze czynne atrakcje, czy coś się dzieje, no i przede wszystkim czy bardzo wieje? Moge jechać na urlop tylko w tym okresie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna266 Re: łeba 26.03.09, 10:48 ja byłam z moja paczka rodzinna w listopadzie u.r.było super.fajna pogoda.dziaciaki zamki z piachu lepiły.bardzo mało ludzi choc w weekend juz plaza była pełna spacerowiczów.ale w tygodniu luzik.mieszkalismy we wszystkomającym domku.jedyny mankament to taki ze wiekszosc sklepików i knajpek pozamykana.ale jest gdzie zjesc.w sumie dla oszczednych to niezłe rozwiazaniemąz kuterkiem dorszy nałapał.bardzo nam sie podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
frida-marzec08 Re: łeba 26.03.09, 11:15 Byłam kiedyś w połowie września: pusto, cicho i spokojnie. Plaże puste, a pogoda była dobra, nawet poleżało się trochę na kocu wiać wiało, ale i lipcu może wiać, że parawany nie pomagają jedyny mankament to taki, że już ciemno jest ok. 19.30 i nie ma za bardzo co robić... zostaje przyjemna kwaterka; polecam wille na ul. Brzozowej - samo centrum Odpowiedz Link Zgłoś