nikaooo 21.07.09, 10:51 Pewnie jest wiele osób ,które wkrótce wybierają się nad nasze morze.Ja też mam prośbę do osób aktualnie tam będących,piszcie!!! jaką macie pogodę i gdzie jesteście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sgosia5 Re: Do wszystkich czekających na słońce nad morze 21.07.09, 11:25 ja wprawdzie już wróciłam, ale dla tych, które jadą mam prośbe - nie załamujcie się prognozą pogody, my bylismy 5-16 lipca w Jastarni, babcie dzwoniły zaniepokojone, że marzniemy i mokniemy a nad samym morzem pogoda była nienajgorsza, wprawdzie ciągle przelotnie coś pokropiło (lało cały tylko jeden dzień) potem niebo bezchmurne albo trochę zza chmur, prawie codziennie bylismy na plaży, słoneczko grzało, dzieciaki się kąpały, wróciliśmy opaleni i bez poczucia straconego czasu i pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Trójmiasto 21.07.09, 12:24 w chmurach i deszczu. Nieśmiało przebija się słońce, ale dzisiaj na lepszą pogodę nie ma co liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Do wszystkich czekających na słońce nad morze 21.07.09, 13:32 Popieram przedmówczynię. Bylismy w tym samym terminie i było bosko a prognozy wcale nie były takie super. Teraz już wiem, że prognoza powiedzmy dla Gdańska może sie bardzo różnić od tej jaka będzie faktycznie nad samym morzem np w Krynicy. Odpowiedz Link Zgłoś