Dodaj do ulubionych

SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski

IP: *.* 03.03.03, 07:55
Co Wy na to ??Ja jestem Ulcik mam 2 maluchów (Karolina 2lata i 4 mce oraz Michał rok i 3 m-ce ) mieszkam blisko centrum - Krowodrza :)Ulcikps. może tak łatwiej się nam będzie spotkać ?? jak będzie wiadomo kto skąd jest ??wink
Obserwuj wątek
    • Gość: AgaJot Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 27.02.03, 16:13
      Cześć! Agnieszka, mama ośmiomiesięcznych trojaczków: Kubusia, Łukaszka, Michałka. Mieszkam w Pychowicach ( okolice Tynieckiej)! Pozdrawiam
      • Gość: Ewelak Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 27.02.03, 16:21
        Cześć! Mam na imię Ewa.Jestem mamą maleńkiej kruszynki, która urodziła się 19 lutego 2003, czyli 8 dni temu.Mieszkamy na Ruczaju.Pozdrawiamy Serdecznie.
        • Gość: basiulaz Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 27.02.03, 16:25
          Hello! Jestem Basia i mam synusia ośmiomiesięcznego Huberta, a mieszkamy na Ruczaju. Pozdrawiamy wszystkich.
    • Gość: aligal Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 27.02.03, 16:31
      Cześć,A ja jestem Alicja, mam synka Alka 2 latka i 4 m-ce. Mieszkamy na Kurdwanowie i nikogo tu nie znamy.Pozdrawiam
      • Gość: Elli Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski-do Alicji IP: *.* 06.03.03, 16:03
        Hejsmile Ja tez jestem nowa na Woli/Kurdwanowa i chetnie zawre znajomosc,co Ty na to? Obecnie jestem w 23 tyg. ciazy :)Do uslyszeniaElli
      • Gość: Kama_ Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 16.03.03, 14:43
        aligal napisała/ł:> Cześć,> A ja jestem Alicja, mam synka Alka 2 latka i 4 m-ce. Mieszkamy na Kurdwanowie i nikogo tu nie znamy.> PozdrawiamCześć ALicja - my też mieszkamy na Kurdwanowie :)PozdrawiamMarta
    • Gość: Pianka Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 27.02.03, 17:27
      Witajcie, Monika mama Madzi 8 lat i Matyldzi 9 miesięcy mieszkamy w okolicach Białego Prądnika. Pozdrawiamy emamy i ich dzieciaczki
    • Gość: Agachod Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 27.02.03, 21:22
      Cześć! Jestem Agnieszka mam synka Wojtka i małą fasolkę w brzuszku( 13 tydzień)mieszkam niedaleko parku LotnikówPozdrawiam :hello:
      • Gość: dwoda Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 27.02.03, 21:38
        Cześć! Mam na imię Dorota i jestem mamą czterech chłopców (12,9,6,1rok)i piątego pod serduszkiem , którego płci jeszcze nie znam.Mieszkam na Kurdwanowie ,więc aligal nie jesteś już sama!Pozdrawiam .Dorota
        • Gość: mycha1 Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 16.03.03, 11:40
          Czesc jestem mamą półrocznego Michałka, mieszkamy na Nowohuckiej w pobliżu Koszykarskiej. Czy jest ktoś z okolic? Często spacerujemy we 3 z naszymi dzieciaczkami. Ktoś chce się przyłączyć? Pozdrawiam. Anka
      • Gość: dwoda Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski-do Agachod IP: *.* 27.02.03, 21:45
        Cześć Agnieszka ! Poznałam Cię już na forum dla mam wrześniowych , jak to dobrze wiedzieć , że jesteś tak blisko .Ja mieszkałam kiedyś na Pilotów i do parku Lotników często chodziłam na spacery z moim pierworodnym.Teraz mieszkam na Kurdwanowie , ale tamte okolice darzę szczególnym sentymentem ,to miejsca mojego dzieciństwa i beztroskiej młodości ( choć nie powiem żebym czuła się staro- gwoli ścisłości mam 34 lata)Pozdrawiam serdecznie,Dorota.
    • Gość: Magas Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 27.02.03, 21:43
      Witam wszystkie e-Mamy. Jestem Maga i mam 4-miesięczną córeczkę Milenkę. Mieszkamy przy Rynku Dębnickim i uwielbiamy codzienne spacery wałami wiślanymi lub do Rynku. Pozdrawiamy.
    • Gość: BDziubek Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 27.02.03, 21:57
      Becia, dziecko Mikołaj: 1 rok i 2 miesiące. Obecnie mieszkam na Podwawelskim, ale prawdopodobnie będę się przeprowadzać.
      • Gość: mamaoleńka Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 27.02.03, 22:29
        Tu Alex. Jestem mamą prawie 17-to miesiecznej Zuzanki, czyli Suzi (ur. 5 X 2001). Mieszkamy obok ul. Karmelickiej. Pozdrawiamy!
    • Gość: basia13 Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 28.02.03, 09:09
      Hej,Jestem mamą 20-miesięcznego Michałka i drugiego dzidziusia,który "grzecznie" leży w brzuszku i którego powitamy prawdopodobnie w lipcu tego roku.Mieszkamy na Czerwonym Prądniku, ale już za tydzień przeprowadzamy sie na Kurdwanów.PozdrawiamBaśka
    • Gość: aaba Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 28.02.03, 09:12
      czesc...... Tu Anita...mam Mateuszka (2 latka i prawie miesiac ) ..mieszkamy na Prądniku Białym....okolice placu Imbramowskiego.....Pozdrawiamy .....Anita i Mateusz ...
      • Gość: pola.s Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 01.03.03, 22:11
        Cześć Anitkosmile mieszkamy właściwie koło siebie, może jakiś spacerek? może nawet się znamy kto to wie?smile może sie umówimy na priva -pola.s@poczta.fm
        • Gość: irenapodolak Re: SPIS POWSZECHNY Jestem ze srodmiescia IP: *.* 02.03.03, 21:29
          Witajcie !Jestem mama 8 letniej Oli i 4 miesiecznego Tomka,mieszkamy na Michałowskiego(przecznica od Karmelickiej).Koniecznie musimy sie umowic jak bedzie cieplej na spacer w parku Jordana!Pozdrawiam,Irena
          • Gość: mamaoleńka Re: SPIS POWSZECHNY Jestem z Michałowskiego IP: *.* 03.03.03, 19:45
            Ja również mieszkam na ul. michałowskiego. Mam 17 - to miesięczna Zuzankę. Pewnie już się kiedyś widziałyśmy... pozdrawiam- Alex
      • Gość: annia Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 03.03.03, 17:15
        Jesli dodasz, ze w bialym bloku z podworkiem na ktoryn rosna dwa drzewa i posrodku sa dwie laweczki to ja spadam z krzesla...;-)Pozdrawiam Ania mama Marysi (2l.3m.)
    • Gość: iberia Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 28.02.03, 10:09
      czesc,no to my tez sie dopiszemysmilemama iza i synek kubeczek<15,5 mca>,mieszkamy na Kurdwanowiesmilepozdrawiamy
    • Gość: Lali Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 28.02.03, 15:38
      Ja jestem Magda z N.Prokocimia(Kraków) za 3 tygodnie spodziewam sie malenstwa-corci :)
      • Gość: żona Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 28.02.03, 22:06
        Danka z 2-letnim Adasiem. Mieszkamy na Olszy.
    • Gość: rzepcia Re: SPIS POWSZECHNY - Zielonki IP: *.* 28.02.03, 20:24
      Czy ktoś przypadkiem nie mieszka w okolicach Zielonek? Nikogo tu nie znam.Przeprowadziłam się z Cegielnianej.Aga - mama 5 miesięcznej UrszulkiPozdrawiam internetowe mamy z krakowskiego
      • Gość: majkaII Re: SPIS POWSZECHNY - Bialy pradnik IP: *.* 28.02.03, 20:51
        hi, jestem mama 10-miesiecznych blizniakow, Kamila i Michala, mieszkamy na ul. bialopradnickiej i jesli pogoda sprzyja krecimy sie w okolicach parku bialopradnickiego. majkaII
        • Gość: pola.s Re: SPIS POWSZECHNY - Bialy pradnik IP: *.* 01.03.03, 22:15
          Cześć :) ja również często spaceruje po parku białopradnickim, mieszkam na Białym Pradnkusmile Może jakiś spacerek?Paletka
          • Gość: majkaII Re: SPIS POWSZECHNY - Bialy pradnik IP: *.* 03.03.03, 10:31
            hej, chetnie, tylko ze ja jestem uzalezniona, tzn sama nie daje rady wychodzic na spacer wiec musze miec druga osobe. Najczesciej pomaga mi sasiadka ale dzis jej nie ma wiec siedze w domku.....pozdrawiam majkaIIp.s ale bedziemy w kontakcie!
    • Gość: joanah Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski / Miasteczko IP: *.* 28.02.03, 21:38
      Ja mam 7 miesięcznego syna Joachima (nazywam go Himek :) ). Mieszkamy w hotelu asystencki na miasteczku AGH. Cały czas sie zastanawiałam, czy czyta/pisze na forum jakaś mama z okolic. A jakby się okazało, że spotkam się tu z jakąś sąsiadką to będzie zabawnie. Niekiedy łatwiej spotkac się w necie niż w rzeczywistości.Joanna
      • Gość: AniaKS Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski / Miasteczko IP: *.* 28.02.03, 22:50
        Czesc tu Ania i Jas (04.12.01) mieszkamy w okolicach ul Lea i codzienie bywamy w parku Jordana lub na Bloniach!pozdrawiam
        • Gość: czarnotka Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski / Miasteczko IP: *.* 01.03.03, 23:11
          Cześć wszystkim!Nazywam się Agnieszka i jestem mamą 6-letniej Ani oraz 3,5-miesięcznej Julki. Mieszkamy na ulicy Ułanów, w okolicy osiedla Ugorek.Pozdrawiamy wszystkie Mamy i Maluszki
        • Gość: agniesia_b Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski / Miasteczko IP: *.* 11.03.03, 19:56
          witam Aniu,Moj synek tez jest barborkowy z 4 grudnia 2001!Mieszkam w Bumie -Pychowicach to takie osiedle kolo Zakrzowka ,ale czesto przyjezdzam na Blonia. Moze sie wiec kiedys spotkamy.PozdrawiamAgnieszka.P.S. Czy rodzilas moze w Narutowiczu ?
    • Gość: aronka Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 28.02.03, 22:59
      Ania z Natalką (15.12.2000), mieszkamy w Łobzowie, więc dość blisko centrum. A przeprowadziliśmy się z Bronowic, o jeden przystanek tramwajowy! I nie ruszymy się stąd, bo to najpiękniejsza część miasta. :love:Pozdrawiamy! :hello:
      • Gość: ulcik Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski do Aronki :) IP: *.* 01.04.03, 20:02
        HejMoże się umówimy na jakiś spacer ???pozdrawiamulcikgg1467680
    • Gość: kasiunia Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 01.03.03, 11:22
      kasia z pięciomiesięczną majeczką, bronowice:hello:
      • Gość: ANAX Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 01.03.03, 12:09
        Melduje się Ania z czteroletnim Szymusiem.Mieszkamy na ul.wielickiej w Płaszowie.Kilka bloków od dworca kolejowego.anax
    • Gość: pola.s Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 01.03.03, 22:07
      Hejsmile Jestem mamą 5 miesięcznej Zuzki i mieszkamy na Białym Prądniku niedaleko marketu Elea( dawna Billa)Paulina
    • Gość: dargun Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 02.03.03, 11:16
      cześć mamy kochane :)ja jestem patrycja a w brzuszku mam 30 tyg. bobasa (w dodatku z siusiakiem hehe) mieszkamy 25 km od krakowa (tenczynek koło krzeszowic - moze wiecie gdzie...?)ja studiuje w krakowie :)pozdrawiam serdecznieeeeeeeeeeeeeeepacia i bobo
      • Gość: Kama_ Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 16.03.03, 14:48
        Pacior - przytuptałam na forum :) Cieszysz sie?smileMarta
        • Gość: dargun Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 16.03.03, 18:00
          a pewnie ze sie cieszeeeeeeeeeeeeeeeeeee hiehie :)ale do mnie tez mogłabys przytuptać......pacior i bobo
      • Gość: Kama_ Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 16.03.03, 14:49
        Pacior - przytuptałam na forum :) Cieszysz sie?smileMarta
    • Gość: AnnaMichal Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 02.03.03, 15:53
      CześćJestem Ania i jestem mamą 10 miesięcznego Michała.Mieszkamy na Ruczaju.Pozdrowienia
      • Gość: AnetaRK Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 02.03.03, 16:15
        Cześć Dziewczyny!Jestem Aneta ,mam córcię julkę (2lata4m.)Mieszkamy w Podgórzu na ul.Św.Kingi.Pozdrawiamy wszystkie emamy z Krakowa
        • Gość: Olla:) Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski IP: *.* 02.03.03, 18:09
          Czesc! jestem mama 19 miesiecznej Laury i malenstwa 21 tygodniowego (jeszcze w brzuszku).Mieszkamy obok hali targowej,na spacerki zwykle do rynku,na planty.Niecierpliwie czekamy na otwarcie ogrodu botanicznego -gdzie uwielbiamy chodzic w cieple dni.:-) :-) :-)Pozdrawiamy wszystkie eMamy i Dzieciaki
    • Gość: tatus Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski A CO Z eTatusiami??? IP: *.* 02.03.03, 23:35
      Nie ładnie drogie Panie, że zapominacie o swoich połówkach :-)Ja chętnie bym się dowiedział ilu nas tu jest, eTatusiów z Małopolski.Robert - mąż Moniki i tatuś 20-sto miesięcznego Bartusia (jeszcze z Limanowskiego a już niebawem Saska)
      • Gość: Vase Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski A CO Z eTatusiami??? IP: *.* 03.03.03, 00:17
        Pozwole sobie sie dopisac, chociaz w Krakowie zamieszkamy dopiero (juz) za pare miesiecy. (jak dobrze pojdzie :) )Pochodze z okolic AGH, a pozniej Biezanow. Ale bedziemy szukac mieszkania do wynajecia.. gdziekolwiek. Gdzie polecacie?W kazdym razie juz teraz sie z Wami witam :hello: i nie moge sie doczekac wspolnych spacerkow!A, mam 8 miesiecznego synusia Louisa.O mezu bynajmniej nie zapomnialam, ale na nic sie nie zda :grin: , bo bidoczek ani w zab po polsku :) hehe
      • Gość: ulcik Re: SPIS POWSZECHNY - eMam z Małopolski A CO Z eTatusiami??? IP: *.* 03.03.03, 07:55
        Ups przepraszam za pominięcie Etatusiów i już poprawiam :)ulcik
    • Gość: flaska Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 03.03.03, 23:03
      Ja - ewamaż - krzysiek Córka - Izabela (prawie 5 lat )syn - Jakub (2 lata )mieszkamy na piaskach nowychpozdrowka
    • Gość: skadia Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 04.03.03, 00:30
      a my jestesmy z Marii Dabrowskiej - Czyzyny. Mieszkamy tuz przy nowym Carrefourze. Paulinka ma 19 miesięcy. Mamy psiaka Grafita.I wlasnie pracuje nad moja strona internetowa www.aak.plPozdrawiamskadia
    • Gość: Edie Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 04.03.03, 11:24
      Cześć,Ja mam na imię Edyta i mam prawie roczną córcię Kaję, dokładnie 18.03 kończy roczek :).Mieszkamy na os. Złotego Wieku.Kaja jest wspaniałą, mądrą dziewczynką. Potrafi już bardzo dużo rzeczy i naśladuje kaczkę, odkurzacz, a ostatnio bardzo lubi wąchać kosmetyki (szmapony, płyny do kąpieli itp.). Mała ćpunka :)Bardzo jesteśmy z niej dumni :)Pozdrawiamy wszystkich.Edyta i Kaja
      • Gość: ANAX Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 04.03.03, 19:21
        witaj Edytko może się kiedyś spotkamy na spacerze.Bo ja opiekje się dzieckiem na os. 2 półku lotniczego.pozdrawiam Ania z Szymonem
    • Gość: kiniaki Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 04.03.03, 22:48
      Cześćtu mama Kinga, tata Piotrek i nasz słodki 22 miesięczny rozrabiaka-Hubercik, mieszkamy na Olszy, w okolicach Krakchemii. Mam pytanie do Danusi-też mieszkacie w okolicy Krakchemii?????????Może się spotkamy na spacerku?Kinia i Hubi
      • Gość: żona Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 04.03.03, 22:58
        Bardzo chętnie - mieszkam na Akacjowej.danka
    • Gość: gkasia Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 05.03.03, 00:13
      ja: kasiaon: pawelone czyli nasze dzieci:madzia: 03.01.2000macius: 31.12.2002jestemy z krakowa. witajcie!
    • Gość: Magda72 Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 05.03.03, 07:03
      No to teraz my: Kalpa i Mateusz dwuletni łobuziak, mieszkamy w Bieżanowie.Pozdrawiamy!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka