ewulaks1 19.02.07, 21:59 witajcie, moja cudowna niania chce nas opuścić, dostała pracę w przedszkolu. jestem załamana i boję się że teraz nie znajdę nikogo fajnego. jeśli możecie polecić kogoś naprawdę godnego zaufania- będę wdzięczna... ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ioki9 Re: niania potrzebna 20.02.07, 12:32 www.niania.pl/ Może tu coś znajdziesz???? Pomocna stronka dla szukających niani. Odpowiedz Link Zgłoś
ewulaks1 Re: niania potrzebna 02.03.07, 12:36 na stronie niania pl jestem non stop ale nikogo naprawdę fajnego nie znalazłam. mieszkam na choinach, szukamy najchetniej studentki zaocznej pedagogiki najlepiejz 3 roku, żeby mogła być z nami do końca studiów. mam świetne doświadczenia z dziewczynamiz pedagogiki, już dwie były nianiami moich dzieci i chcę jeszcze jednaj. ale nie wykluczam nikogo innego o ile kocha dzieci i ma podejście do nich... Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikm Re: niania potrzebna 17.04.07, 14:54 daj też ogłoszenie w niania.pl Niektórzy tylko oglądają, co jest lub są osoby, które przeglądają oferty w imieniu innych... Poza tym polecam wywieszenie ogłoszeń w Twojej okolicy precyzując jak najbardziej Twoje potrzeby. Ewentualnie ogłoszenia na uczelni, na wydziale pedagogiki... Trochę zachodu, ale może warto Ja akurat znalazłam nianie przez ogłoszenie na drzewie jest super... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiarogoza Re: niania potrzebna 15.03.07, 17:24 witam jestem studentka 5 roku pedagogikii mama prawie 2 letniego synka z którymi spedzam całe dnie,, mieszkamy na czubach chetnie zaopiekiuje sie równiez drugim dzieckiem) jestem otwarta na propozycje prosze pisac na gg 6019567 lub dzwonic 608351115 Odpowiedz Link Zgłoś