Gość: Edyta IP: *.* 17.02.02, 11:15 szukam mam zmałej miejscowości Szprotawa lub okolic! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gas Re: mamy Szprotawianki IP: *.* 24.04.02, 20:43 Cześc Edyta.Jestem ze Szprotawy, mam 6 miesięcznego synka Szymona i też szukam mam ze Szprotawy, bo choć mieszkam tu od urodzenia to nie mam koleżanek z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: mamy Szprotawianki IP: *.* 23.05.02, 14:01 Cześć!!! tak bardzo się cieszę, że w końcu ktoś się odezwał! jak miło!!!koniecznie podaj jakieś namiary nie wiem maila, telefon, no i jak się nazywasz? albo wyznacz datę i miejsce to się spotkamy! aha mam nowego nicka bo gdzieś podziałam moje hasło ale możesz pisać do mnie na : eczeczko@poczta.onet.pl albo zadzwoń 3764788 czekam pa i uściskaj Szymonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horska Re: mamy Szprotawianki IP: *.* 28.05.02, 21:12 No w końcu jesteś. To dzięki Tobie siedzę ciągle na eDziecku, a już Ci wyjaśniam dlaczego, przypomnij sobie jak trzy miesiące temu u poradni K opowiadałaś dziewczynom o tym,że masz internet i przesiadujesz na eDziecku. Kilka tygodni później założyli mi internet i pierwsze co zrobiłam to weszłam na stronę, zalogowałam się i oto jestem. Jak masz gadu gadu to jestem zalogowana jako Leszczu mój telefon 376 40 41, a mail Horags@poczta.onet.pl umówimy się na pewno. Kończę bo Szymon buczy bo chce jeść. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulek Re: mamy Szprotawianki IP: *.* 27.06.02, 09:09 Hej HejTroche póżno odpowiadam, ale mam nadzieje ze jeszcze tu wchodzisz. Ja mieszkam b.blisko bo w Tomaszowie i jestem teraz w 29 tyg pierwszej ciązy. Chetnie pogadam bo jestem teraz na urlopie i mi sie nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś