iwona-i18 15.06.09, 12:29 bardzo prosze o opinie na temat ginekologa z walczaka dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiroslaw Re: ginekolog na walczaka 16.06.09, 10:06 > bardzo prosze o opinie na temat ginekologa z walczaka Może chociaż miasto? ) Domyslam sie, ze chodzi o ulicę Walczaka w Gorzowie - a tam znam trzy placówki medyczne. Myślę że najprościej byłoby gdybyś podała nazwisko lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona-i18 Re: ginekolog na walczaka 16.06.09, 12:20 chodzi mi o przychodnie MSWiA na Walczaka w gorzowie niestety nie znam nazwiska podobno przyjmuje tam tylko jeden lekarz a dopiero teraz dowiedzialam sie ze jest tam tez inna przychodnia (mieszkam tu od paru dni ) Odpowiedz Link Zgłoś
m-s12 Re: ginekolog na walczaka 18.06.09, 15:25 hej. Tam przyjmuje Zisis Papadimitriou w poniedziałki od 10 do 13.Z czystym sumieniem mogę Ci polecić tego ginekologa.Prowadził mi ciążę .Jestem bardzo zadowolona.Przyją mnie jak byłam w 3 m-cu ciąży po tym jak uciekłam od innego . Ja jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
asieksza Re: ginekolog na walczaka 19.06.09, 17:35 Czy ten lekarz przyjmuje prywatnie czy na fundusz. w ciąży chodziłam prywatnie ale teraz szkoda mi kasy. Jak tam się rejestrue, trzeba wcześniej czy wystarczy przed wizytą? Odpowiedz Link Zgłoś
m-s12 Re: ginekolog na walczaka 22.06.09, 10:59 Przyjmuje na fundusz.No musisz zarejestrować się wcześniej.Do niedawna wystarczało tydzień nawet pół tygodnia wczesniej, teraz niewiem jak.Ja też próbowałam prywatnie, ale naszczęście zawiodłam się na dwóch lekarzach, fuszerka i kasa i nic więcej. Tu przynajmniej miły doktor, miła położna i wszystko na fundusz.USG robisz normalnie na fundusz w Hipokratesie.Szkoda wydawać kase na badania chodzac prywatnie. Jak odłożysz przez całą ciąże to co wydajesz na lekarza to będziesz miała super wyprawkę dla dziecia. Odpowiedz Link Zgłoś
asieksza Re: ginekolog na walczaka 23.06.09, 09:41 Chyba skorzystam. Można się rejestrować telefonicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
m-s12 Re: ginekolog na walczaka 23.06.09, 14:50 Tak.Przyjmuje pomiędzy 10-13 i w tych godzinach trzeba przyjsc.Nie rejestrują na godzinę.Może się zdażyc, że będzie przed tobą parę kobiet więc trzeba będzie poczekać.Ja robiłam tak, że szłam albo przed 10 i czekałam zanim lekarz przyjdzie, albo przed 13. Wtedy jest mniej kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
asieksza Re: ginekolog na walczaka 19.08.09, 00:42 A mogłabyś mi podrzucić nr telefonu. W necie znalazłam tego lekarza ale są namiary na Zieloną i skwierzynę Odpowiedz Link Zgłoś