Dodaj do ulubionych

Skontrolować "tygrysa" Chojnowskiego !

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 15:26
Wnioskuje o skontrolowanie Chojnowskiego w zakresie posługiwania się językiem
polskim.
Dlaczego? Juz spieszę z odpowiedzią:
Przedwczoraj w TKK wypowiadał się ten gościu i tak dał d.... ,że aż miło.
Facet pieprzy trzy po trzy tu cytuję;
KONTROLE MAJĄ RÓŻNY ZASIĘG DO OBJĘCIA SWOIM PLANEM.
To nie jest paplanina w stylu dziecka to jest bełkot, że strach tego słuchać.
Jak się zastanowić nad tym choć przez chwilę to aż głowa boli co ten
cały "tygrys" spec od pseudo-kontroli chciał powiedzieć.
Proponuję abt Chojnowskiego skontrolowano w zakresie posługiwania się
językiem ojczystym.
A jaki bedzie wynik? Już spieszę z odpowiedzią.
Dostaniesz "tygrysie"JEDYNKĘ i tyle.
Choć ta ocena i tak bedzie dla ciebie zbyt wygórowana.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Zarzut Re: Skontrolować "tygrysa" Chojnowskiego ! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 16:06
      Tygrys jest szczęściem naszego osiedla"Ściegiennego".On Tygrys w znacznym
      stopniu przyczynił się do wyboru nowej wspaniałej Rady Nadzorczej
      Spółdzielni "Pionier".Teraz po owocach jego pracy można Go poznać!
      Ma wspaniałego Z-ce Krzycha ,co nie jedno już zmajstrował ;Policję w K
      rozpier.i Straż Miejską zreformował.Krzyś karany na Urzędzie ,władze przejmie z
      Kozą wszędzie.Kozę wybrać na Prezydenta.Krzsia zaś na Viceprezydenta wtedy
      każdy Krzysia w Kielcach popamięta!
    • Gość: nie poseł Re: Skontrolować "tygrysa" Chojnowskiego ! IP: *.pl / *.ns.net.pl 07.01.04, 18:47
      Czytając o Chojnowskim nie wiem czemu kojarzy mi się tekst z "Misia",cyt;
      "Z punktu mając na uwadze ewentualna krytyka może być, ale tak musimy zrobić
      aby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie".
      Sam nie wiem dlaczego kojarzy mi się ten facet z arcydziełem filmoteki
      polskiej?.
      Na prawdę powinien kojarzyć mi się z "Folwarkiem zwierzęcym" G.Orwella.
      pozdrawiam
      • Gość: nie poseł Re: Skontrolować "tygrysa" Chojnowskiego ! IP: *.pl / *.ns.net.pl 07.01.04, 19:17
        Napisałem przed chwilą, że Chojnowski kojarzy mi się z tekstem z "Misia".
        Sorry za "byka" bo tekst ten oczywiście jest z "Rejsu"
        Przepraszam i pozdrawiam
        • Gość: BBB Odgłos paszczą?! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 07.01.04, 19:26
          Jest bezdyskusyjne, że Tygrys także potrafi dać odgłos paszczą :)
          Pozdrawiam :)
          • Gość: Kielczanin [...] IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 20:57
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: BBB Re: Odgłos paszczą?! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 07.01.04, 21:08
              Ze strony UM:
              Dyrektor Wydziału
              Tomasz Chojnowski - absolwent wydziału Finansów i Statystki Szkoły Głównej
              Planowania i Statystyki w Warszawie (obecnie SGH). Ponad 23 - letni staż
              zawodowy - pracował m.in. w FŁT ISKRA, PEUT EXBUD, Kombinacie Budowlanym,
              PTK. W latach 1999-2001 doradca Wojewody Świętokrzyskiego ds. ekonomicznych.

Studia były chyba wieczorowe lub zaoczne w latach 80-tych.
              Pozdrawiam :)
              • Gość: norek Re: Odgłos paszczą?! IP: *.klc.vectranet.pl / 195.136.247.* 09.01.04, 21:36
                z ciekawostek.... przed pracą w UM pracował w Radiu Plus - jako szef reklamy :)
                • Gość: zdziwiony Ciąg dalszy ciekawostek IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 11:30
                  Gość portalu: norek napisał(a):

> z ciekawostek.... przed pracą w UM pracował w Radiu Plus - jako szef
                  reklamy :)

Skoro pracował w radiu to jestem zdziwiony a zarazem ciekawy,iż taki"krasomówca"
                  znalazł tam miejsce?.
                  przecież zarówno przy pulpicie i mikrofonie a takze jako spec od reklamy nie
                  można posługiwac się językiem ble-ble( czytaj jezykiem chojnowskiego) ale
                  należy używac j.polskiego.
                  Ciekawe ,że się taki jegomość tam uchował?
                  pozdrawiam
                  • Gość: baba Re: Ciąg dalszy ciekawostek IP: 213.241.75.* 14.01.04, 12:41
                    a wypożyczalnie kaset wideo na Barwinku i Stoku to też musi być w życiorysie,
                    tworzenie sieći kablowej na Barwinku/prezes z P.Dawid/
                    • Gość: BBB [...] IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 13:16
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: Zarzut Re: Ciąg dalszy ciekawostek IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.04, 06:24
                      I to się nadaje do prasy .Panowie Ci tworząc telewizję kablową jako spółkę z
                      oo, kazali sobie wpłacać udziały(po 1.200.000 w tamtym czasie tj.poczatek lat
                      90tych).Udziałów oczywiście nigdy nie zwrócili.Telewizję sprzedali.Ich rodziny
                      bodajże do dzisiaj partycypują w zyskach pławiąc się w dostatku.To się nazywa
                      interes droga Babo.Czy to nie nadaje się do prasy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka