Gość: jajacek IP: *.kabel.telenet.be 19.09.01, 22:03 Qrde to juz zaczyna byc dziwne. Mimo ze UWole za bardzo sie nie popisali ,ale zeby partie oszolomow politycznych wyprzedzaly ja w wyscigu do sejmu to juz zaczyna byc tragiczne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Balzer Re: UW-3% Samoobrona 6% LRP 5% IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 22:09 Mam nadzieje ze nie zobacze LPR w lawach sejmowych. Wiem ze byloby smiesznie, ale juz nie moge patrzec na te ich geby. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Re: UW-3% Samoobrona 6% LRP 5% IP: *.kabel.telenet.be 19.09.01, 22:35 Hej Balzer ! Jak by tak LRP weszla do sejmu to dopiero byl by ubaw !!! Bender poslem ! pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: UW-3% Samoobrona 6% LRP 5% IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 23:35 Albo Wrzodak. Pod sejm podjezdzalby rzadowym traktorem Ursus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper LRP 5% ??? IP: *.waw.cdp.pl 20.09.01, 12:26 Toż to sama śmietanka popapranych oszołomów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: UW-3% Samoobrona 6% LRP 5% IP: 153.19.176.* 20.09.01, 08:00 Czarna rozpacz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz2 Re: UW-3% Samoobrona 6% LRP 5% IP: 194.92.234.* 20.09.01, 12:30 Gość portalu: jajacek napisał(a): > Qrde to juz zaczyna byc dziwne. > Mimo ze UWole za bardzo sie nie popisali ,ale zeby partie oszolomow politycznyc > h > wyprzedzaly ja w wyscigu do sejmu to juz zaczyna byc tragiczne! Demokracja, po prostu demokracja. Zdaje się, że dla UW demokracja to nienaruszalna świętość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Capone Re: UW-3% Samoobrona 6% LRP 5% IP: 212.160.238.* 20.09.01, 12:45 Czy Wy wszyscy jeszcze myślicie, że UW wejdzie do Sejmu ??? Jesteście oddaleni od rzeczywistości i pleciecie śmieszne bzdury ! Zapytuję, ZA CO Unia Wolności ma wejść do Parlamentu. Może mi ktoś odpisze. Konkretnie co zrobiła, jakie ma zasługi. No dalej...... śmiało Panowie !!! Co do innych partii to nie zabieram głosu. Szanuję się trochę. Nie jestem politykierem-amatorem. Jeszcze nie byli przy korycie i trudno powiedzieć jakby się zachowali. Odpowiedz Link Zgłoś