Dodaj do ulubionych

Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocyklista

19.09.09, 23:54
Jesli jechali w tym samym kierunku to powod wypadku jest prosty.
Motocyklista wyprzedzal samochod ktory jechal jak zolw. W pewnym
momencie gdy motocyklista znajdowal sie na wysokosci samochodu,
samochod skrecil bez kierunkowskazu w lewo wjezdzajac w motocykliste.
Niestety glupota puszkowcow jest pod ochrona puszki, motocyklista ma
tylko ... powietrze.
Obserwuj wątek
    • Gość: pieszy Motocyklista bezmózgowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 08:19
      Jak każdy motocyklista. Swoje ego poprawia hałasem rury wydechowej. Myśli, że
      wszystkich ma w dupie, bo go nikt nie dogoni. Jedzie 200 km/h w terenie
      zabudowanym. Przejeżdża z rykiem silnika obok zdezorientowanych i wystraszonych
      nagłym hałasem kierowców. Zabija, zabijając siebie. Nie warto takiego żałować.
      Inni też chcą żyć.
      • Gość: wojti087 Re: Motocyklista bezmózgowiec IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.09, 17:49
        ty ku... pie...ny bez mozgu inbecylu, przeciez zginol czlowiek ktory mial
        rodzine, a ty piszesz cos takiego ze nie ma kogo zalowac. Napisal bym ci czego
        ci zycze ale nie warto takiemu prymitywowi jak ty, nastepnym razem zastanow sie
        nad tym co piszesz-szmaciarzu
    • Gość: qwert Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: 77.223.214.* 20.09.09, 09:18
      o widze ze kolega warzywo na skuterku sie wypowiedział! "prawdopodobnie jechali
      w tym samym kierunku"! takich baranów co sie rozrywaja na kawalki na swoich
      hulajnogach pedzac 200km/h powinni flaki zbierac w wystawiac przy drodze na
      zasadzie jak sie stawia strachy na wróble!!!! chciał złapac jeszcze troche
      słonca to złapał!!! droga publiczna to nie tor wyscigowy!!!! [*] ale jednego
      głupka mniej!!!
      • Gość: mario Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: 89.108.218.* 20.09.09, 13:29
        Wobraż sobie tempy buraku że to był normalny człowiek moż i ojciec
        dwojga dzieci, a przez takich frajerów jak ty co zielonego pojecia
        nie maja o jezdzie stracił życie kanalio jedna. nie znałeś człowieka
        to się nie wypowiadaj debilu.
        • Gość: Marc Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 14:29
          Gość portalu: mario napisał(a):

> Wobraż sobie tempy buraku że to był normalny człowiek moż i ojciec
          > dwojga dzieci, a przez takich frajerów jak ty co zielonego pojecia
          > nie maja o jezdzie stracił życie kanalio jedna. nie znałeś człowieka
          > to się nie wypowiadaj debilu.

Znam wielu posiadaczy żony i dzieci, którzy na drogach stwarzają zagrożenie dla
          innych. To nie jest żaden wyznacznik rozsądku.

Jeśli człowiek wyprzedzał na podwójnej ciągłej, to niestety miał wypadek na
          własne życzenie.
        • Gość: aga Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: *.chello.pl 20.09.09, 15:15
          Chciałam powiedzieć że ten motocyklista to najcudowniejszy człowiek
          pod słońcem poprostu kochał ten sport a ja kochałam go naj bardziej
          na świecie bo dał mi dwoje cudnych dzieci.To nie jego wina że
          kierowcy nie patrzą w lusterka.
          • Gość: Marc Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 15:23
            Jaaaasne. Już widzę, jak żona człowieka, który zginął dzień wcześniej w wypadku,
            siedzi przy komputerze i pisze na forum...

A co do patrzenia w lusterka - jadąc samochodem przede wszystkim patrzę przed
            siebie, w lusterka w drugiej kolejności. Dlaczego mam chronić zamiast siebie i
            pasażerów, kogoś komu życie niemiłe?
            • Gość: mario Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: 89.108.249.* 20.09.09, 20:36
              Widze że jestes pusty jak burak i jeśli nie potrafisz uszanować
              zmarłego i jego rodziny to życze ci aby ciebie spotkało takie
              nieszczęście . Wyobraż sobie tempaku że jechał do swojego syna na
              roczek i przez takiego frajera jak ty co nie patrzy w lusterka nie
              dojechał. Brak słów kretynie. Trzymaj się Aga JESTEŚMY Z TOBĄ
              mariusz z krakowa
              • Gość: Marc Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 21:30
                Gość portalu: mario napisał(a):

> Widze że jestes pusty jak burak i jeśli nie potrafisz uszanować
                > zmarłego i jego rodziny to życze ci aby ciebie spotkało takie
                > nieszczęście . Wyobraż sobie tempaku że jechał do swojego syna na
                > roczek i przez takiego frajera jak ty co nie patrzy w lusterka nie
                > dojechał.

Nie dojechał, bo najprawdopodobniej wyprzedzał na podwójnej ciągłej (tak
                przynajmniej wynika ze zdjęć w gazecie). Nie zwalajcie winy na innych.
                • Gość: I Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: *.chello.pl 22.09.09, 20:52
                  Nie dojechał bo idiota jadacy samochodem zawrocil na podwojnej
                  ciaglej i nawet nie raczy puscic kierunkowskazu!!!
                  • Gość: ada Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: *.net.zeork.com.pl 30.09.09, 22:45
                    idiota to jestes ty kretynie
              • Gość: qwert Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: 77.223.214.* 20.09.09, 22:13
                szacunek dla zmarłego to raz, pogarda dla głupoty to dwa, jezeli auto skrecało
                to znaczy ze był podwojna ciagł to sie chyba nie wyprzedza???? p.s. sam jestes
                kretyn!
                • Gość: Marc Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 22:34
                  Dokładnie! Jadąc w miejscu gdzie jest podwójna ciągła zakładam, że nikt mnie nie
                  będzie wyprzedzał i w pierwszej kolejności patrzę przed siebie, wypatrując czy
                  jakiś kretyn nie wyskakuje na czołówkę. I nikt mnie nie zmusi do wzmożonego
                  zerkania w lusterka, kosztem bezpieczeństwa mojego i mojej rodziny.

Też mam żonę i dzieci, i to ich życie jest dla mnie najważniejsze. Dlatego nie
                  wyprzedzam na podwójnej i w inny sposób nie stwarzam zagrożenia, jeżdżę
                  defensywnie. Wolę dojechać później, ale żywy.
                • Gość: i Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: *.chello.pl 22.09.09, 20:54
                  ludzie ale kto nawraca na podwujnej ciaglej i nie puszcza
                  kierunkowskazu.....zabil czlowieka
                  • Gość: gość Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: *.net.zeork.com.pl 30.09.09, 22:48
                    a skad ty wiesz ze zawracał??? człowieku zastanów sie!!!!!!! zanim kogos
                    osadzisz!!!!!!!
            • Gość: I Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: *.chello.pl 22.09.09, 20:50
              Nie znasz tej rodziny to sie nie udzielaj,nie wiesz jak doszło do
              wypadku to też się nie udzielaj i nie osadzaj nikogo, I DOBRA RADA
              DLA CIEBIE NIE ZAKRĘCAJ NA PODWÓJNEJ CIĄGŁEJ I PATRZ W LUSTERKA IDOTO
          • Gość: qwert Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: 77.223.214.* 20.09.09, 22:10
            jestem ojcem i dla mnie rodzina i jej bezpieczenstwo sa najwazniejsze. jezeli
            faktycznie jestes zona tego czlowieka to współczuje, jezeli tylko udajesz ja to
            jestes złosna. to nie wina kierowcow ze pilocin scigaczy lataja 200km/h
        • Gość: qwert Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: 77.223.214.* 20.09.09, 22:08

nie obrazam cie to i ty mnie nie obrazaj!!! nie mam pojecia o jezdzie??? mam 2
          samochody i motocykl ale jezdze ODPOWIEDZIALNIE, znasz takie pojecie i styl
          jazdy???? ktos napisal ze auto jechalo jak zółw- bo jedynie powyzej 150km/h sie
          liczy? no to sie jeszcze nie jedno warzywo przeliczy! rozumu by sie troche
          przydało! i wyobrazni! [*]
          • Gość: borys601 Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: *.autocom.pl 20.09.09, 23:29
            A wy wspaniali kierowcy pomyśleliście o tym jak wy cudownie
            jeździcie i się nie mylicie!? A o rodzinie która straciła kogoś
            bliskiego nikt nie pomyślał? I nie wiecie kiedy was coś takiego może
            spotkać i też tak o was będą pisać!!! Jazda motorem jest
            klasyką, "popatrz 2 razy w lusterka bo motocykle są wszędzie".
            Motocyklista, który zginął w tym wypadku, bez swojej winy może
            podziękować "że stracił życie" dzięki bezmyślności takich kierowców
            jak my... którzy nie widzą, nie myślą, nie słyszą, nie patrzą, nie
            wiedzą co się na drodze dzieje...
    • Gość: ws Nie ma co generalizowac IP: *.netcity.pl 20.09.09, 10:07
      Tyle samo bezmozgow jest na czterech kolkach co i na dwoch. Bilans
      jest tylko taki ze cztery kolka wybaczaja wiele bledow a dwa juz nie
      koniecznie.
      Jasne, jak kazdy artykul wywola bezmozgow i z jednej i drugiej
      strony bo to zawsze dobry powod zeby komus wrzucic pare obelg.
      Reasumujac - nie ma kultury jazdy na polskich drogach i obojetnie
      czym jedziesz to zawsze komus przeszkadasz wszak POLOK to król na
      drodze i zawsze ma pierwszenstwo czy to w puszcze, na szlifierce, na
      traktorze, rowerze itd itd itd.
      Pozdrawiam "najlepszych kierowcow" z rejetstracjami TKI.
      • Gość: KRIS Re: Nie ma co generalizowac IP: *.autocom.pl 20.09.09, 23:37
        KRAKÓW: kierowcy z rejestrcjami TKI, nie mam nic do WAS, ale jak
        jeżdzicie po krakowskich drogach to jakbyście się z Marsa urwali.
        Pojęcia nie macie co robicie i jakie zagrożenia stwarzacie.
        Krytykujecie innych (swoich kolegów) a przepisy są wam obce.
        INSTRYKTOR NAUKI JAZDY Z KRAKOWA!!!
        • Gość: tk Re: Nie ma co generalizowac IP: 77.223.214.* 21.09.09, 00:09
          KRIS, patrzac jak TKI głupieje w kielcach to moge sobiw wyobrazic co oni w
          krakowie wyczyniaja. p.s. kiedy bedzie normalny wjazd do krakowa, bez korków na
          29list?
          • Gość: Hieronim Re: Nie ma co generalizowac IP: 81.219.210.* 21.09.09, 00:33
            Jeździłem po Mexico City i Nowym Jorku. Australii i... po Bezdrożach
            Kazachstanu i drogach Europy. To nie ma znaczenia czy ktos sie legitymuje Tki
            czy NY.. Wszędzie są mądrzy ludzie i debile. Nieważne czym jedziesz i jak
            szeroka drogą jedziesz. Najważniejsze, żebyś pozdrowił kogoś na drodze i
            wieczorem napił się wódki z przyjaciółmi. Życie jest takie krótkie. Po cholere
            je za szybko zostawiać na drodze? Nie można wszystkiich wsadzać do jednego
            worka. To, z ktoś nie jedzie nobliwie chopperem nie znaczy , ze jest wariatem.
            Wiemy wszystko o metanie, a ciagle gina górnicy. Jesteśmy ldzmi. Po prostu
            pomóżmy sobie. Na drodze. Na chodniku. W windzie. Tak krótko zyjemy.. Nie lepiej
            sie wódki ze sobą napić? Pozdrawiam serdecznie...
            • Gość: mario Re: Nie ma co generalizowac IP: 188.33.19.* 21.09.09, 08:24
              Mysle że to jest najlepsze podsumowanie tych komentarzy. pozdrawiam
    • Gość: Odarpi Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 14:14
      Nie widziałem zdjęć ale twoj opis jest niespójny. Zastanówmy się:
      1."bez kierunkowskazu" - pewnie tego nie wiesz tylko tak piszesz
      2. "Skręcił w lewo" - z tego wynika że musiała być tam jakaś droga w lewo a więc
      i linia ciągła.
      3. "jechał jak żółw" - a jak powinien jechać skoro za parę metrów miał zamiar
      skręcać? 150 km/h z poślizgiem?
      Oczekuję normalnej dyskusji. Na określenia kretynie, debilu itp nie reaguję.
      Zauważyłem że jeden gość który ma tylko takie argumenty chwali się że jest z
      Krakowa. Chyba kłamie bo nawet w Nowej Hucie nie ma takich średnio kulturalnych.
      • Gość: ilo Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 18:26
        facetowi z audi zachciało się zawracać na ciagłej,nie patrzył w lusterka
        • Gość: Kris Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 19:24
          Gość portalu: ilo napisał(a):

> facetowi z audi zachciało się zawracać na ciagłej,nie patrzył w lusterka

Wiesz, widziałeś, czy tak tylko pier..lisz?
          • monia_15 Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli 21.09.09, 23:57
            No właśnie nikt tak naprawdę jeszcze nie wie kto zawinił, także co niektórzy
            powinni dać sobie na wstrzymanie!, bo wypisują brednie i być może niesłusznie
            oceniaja...Nikt z Was nie był na miejscu wypadku, także powtrzymajcie sie od
            tych głupich komentarzy...
            • Gość: znajomy Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.09, 13:26
              witam wszytkich , widze ,ze panuja tu niezle emocje ale nie mam sie
              czemu dziwic,znalem kierowce moto byl bardzo doswiadczony wiem jak
              on jexdzil... mial w sobie ducha "rajdowcy" ale od kad zalozyl
              rodzine trzymal reke na chamulcu .... jechal do swojej rodziny na
              roczek dziecka... , nieche byc rozjemca w tej sprawie sadze ze wina
              jest obustronna kierwca audi zawracal na podwojnej ciagłej tam
              niebylo zadnej drogi w lewo ... a Tomek w tym momecie go
              wyprzedzał nie spodziewajac sie takiego manewru ze strony audi .[*]
              • Gość: jolka Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: *.cable.ubr06.donc.blueyonder.co.uk 23.09.09, 16:17
                Dzięki za te słowa "Znajomy". Widze, ze doskonale znałeś Tomka, tak
                jak ja , i zgadzam się z Twoim komentarzem. Tomek byl bardzo
                przewidywalny na drodze, lubil predkość ale nie ryzykowałby. Miał
                dla kogo żyć, dla dzieci i żony. Wg mnie ta sprawa smierdzi bo
                pasażer audi umywa rece , tak jakby go tam nie było.A przeciez był
                przytomny i nic mu sie nie stalo Wina leży po obu stronach bo Tomek
                nie powinien wyprzedzać na podwojnej ciągłej ale wydaje mi sie, ze
                kierowca audi zrobił cos co zablokowalo Tomkowi przejazd. Bo jakim
                cudem jadąc w 1 kierunku Tomek uderza w jego drzwi? Audi musiało
                skrecić i chyba o tym boi sie powiedziec policji pasażer audi.
        • Gość: sam Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: *.net.zeork.com.pl 30.09.09, 22:55
          czy ty jechałes z nim ze wiesz ze chciał zawracac??? ludzie przeciez wy tego nie
          wiedzie a wszystkich osadzacie...
      • Gość: i Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: *.chello.pl 22.09.09, 21:01
        nie ma tam drogi żeby mógł skrecać
        • Gość: J Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 21:08
          Chyba tak samo nie wolno zawracać, jak nie wolno wyprzedzać na podwójnej
          ciągłej? Szkoda, że gazeta nie napisała, jakie są ustalenia policji co do
          przyczyn wypadku. Jeśli to prawda z tym zawracaniem, to obaj panowie popełnili
          błąd. Niestety, jeden przypłacił to życiem.
          • Gość: s Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli IP: *.chello.pl 23.09.09, 08:50
            Tak własnie było,obaj popełnili bład...
    • yonnie Re: Wypadek w Śladkowie Małym. Nie żyje motocykli 25.09.09, 18:50
      Tu nieco inna relacja, ale zdjęcie pokazuje podwójną ciągłą...
      www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090919/POWIAT0104/897965246
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka