Dodaj do ulubionych

Nowe wydawnictwa turystyczne

18.01.04, 19:45
Droga Gazeto !

Pomyliłaś działy i szpalty.......... taka informacja o wydawnictwach
komercyjnych powinna ukazać się w ramce z napisem "REKLAMA".

Pozdrawiam

Wojtek

A teraz ja sobie pozwolę przypomnieć najlepsze miejsce gdzie można nabyć
wydawnictwa turystyczne o regionie.:
www.swietokrzyskie.pl/globtour/
Obserwuj wątek
    • wojciech.domagala KRYPTOREKLAMA 18.01.04, 20:02
      Gzeta napisała.:
      "...Szlaków turystycznych przybywa w naszym regionie z każdym rokiem..."

Ciekawa informacja ?! możecie przytoczyć jakieś szlaki "nowe" które zostały
      utworzone i dobrze oznakowane ?! pewnie w tej publikacji zostało wszystko
      dokładnie rozrysowane, nieprawdaż ???

"...Ostatni z prawdziwego zdarzenia pochodzi sprzed kilkunastu laty..."

ABSURD

"...przy pomocy finansowej Urzędu Marszałkowskiego..."

Czyli za moje podatki ? za moje pieniądze ? za pieniądze forumowiczów ? podoba
      się Wam to forumowicze ?

Płacę podatki i jako podatnik żądam, aby dofinansowano księgarnię turystyczną
      która znajdowała się przy ulicy Paderewskiego ! i została zlikwidowana.......
      prezydent tylko obiecał..... gruszki na wierzbie...........

"...Całość uzupełniają plany niektórych miejscowości i fotografie ciekawszych
      obiektów wykonane przez Jacka Pernala (szkoda, że czarno-białe)...."

Fotografie wspaniałe ! czarno-białe bo robione pewnie w 1968 roku.......... ;-
      ))))))) pewnie nieco "nieaktualne" ;-)))) a może to taki styl..... sepia, czy
      coś w tym rodzaju........ (niewiem - nie znam się na fotografii)

+++++

KRYPTOREKLAMA
      reklamowanie towarów, firm itp. w programach i publikacjach o charakterze
      niereklamowym; reklama ukryta
      <krypto- + reklama>

Źródło.: www.pwn.pl

+++++
      • Gość: Krzysio Re: KRYPTOREKLAMA IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.04, 23:45
        Panie Wojtku, od krypty to jest św. Jakub Sandomierski, ostatnio zwany także
        Milczącym. Ale milczenie także ma swoją wymowę

Szacuneczek.
      • Gość: Alicja Re: KRYPTOREKLAMA IP: *.in-addr.octava.net.pl 19.01.04, 01:14
        Popieram Cię, Wojtku.
        Ten przewodnik, to jak na 2004 rok - to żadne cudo i nie wiem dlaczego Gazeta
        tak się nim zachwyca. Czarno-biały, zdjęcia niewyraźne i ciemne, mapek jak na
        lekarstwo, złożony niechlujnie... Poza tym, to rzeczywiście nieprawda, że jest
        to pierwszy przewodnik po Górach Świętokrzyskich wydany od kilkunastu lat.
        Z tego co wiem, to pan Paszkowski (ten od księgarni turystycznej, która
        mieściła się na Paderewskiego) wydał chyba z 10 lat temu przewdonik po Górach
        Świętokrzyskich w dwóch językach i chyba był kilkukrotnie wznawiany. Już wtedy
        zawierał on mnóstwo kolorowych zdjęć. To teraz się już nie da? Chyba, że się
        robi coś minimalnym kosztem...
    • Gość: x Re: Nowe wydawnictwa turystyczne IP: *.satbit.pl / 80.48.255.* 19.01.04, 19:08
      Szanowna Redakcjo!
      Zachęcony artykułem pobiegłem do miasta by kupić rzeczony przewodnik. Nie było
      go ani na Sienkiewicza ani na Paderewskiego w księgarniach. Nie zaglądałem
      tylko do księgarni z książkami po przecenie (na Sienkiewicza), ale to chyba za
      wcześnie by tam był. Więc gdzie go kupić!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka