pozdrawiam.redaktora.ziemowita 14.02.10, 18:32 Adwokaci! nie przenoście nam stolicy do Krakowa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luni8 Adwokaci: nie przenoście nam izby do Krakowa 14.02.10, 19:21 "sprzeciw wobec wszelkich działań, których celem jest likwidacja niezależnego zawodu adwokata" A coś takiego jak niezależny adwokat istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wystawa IPN Re: Adwokaci: nie przenoście nam izby do Krakowa IP: 83.1.89.* 14.02.10, 19:52 > A coś takiego jak niezależny adwokat istnieje? Oczywiście. SB miała nawet całą listę takich niezależnych adwokatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czxytelnik Re: Adwokaci: nie przenoście nam izby do Krakowa IP: 77.255.162.* 14.02.10, 21:35 Kielce niestety z poteżnego zaplecza przemysłowego staja sie prowincją, autostrady omijają, kolej szybka również, ubywa firm młodzi uciekają różne urzedy przenoszone do Krakowa, najwyższe bezrobocie najniższe płace, spożycie alkoholu i zachorowalność wysoka, o władzch i ich genialnych pomysłach nie wspomnę.Nawet kolporter zwniął majdan i się wyniósł o czymś to świadczy. Złośliwe komentarze pod adresem adwokatów zawsze mają swoich fanów dopóki im się nóżka nie powinie i nie płaczą aby im pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
luni8 Re: Adwokaci: nie przenoście nam izby do Krakowa 15.02.10, 00:47 > Złośliwe komentarze pod adresem adwokatów zawsze mają swoich fanów > dopóki im się nóżka nie powinie i nie płaczą aby im pomóc. Problem w tym że przedstawiciele tego zawodu niejako zmuszają nas do szukania u nich pomocy. A może ja bym chciał poszukać pomocy prawnej u okolicznego piekarza. Takie moje widzimisię ale nie mogę bo nie należy do korporacji. Odpowiedz Link Zgłoś
smurfmadrala Re: stado papug 15.02.10, 15:00 Kto jest przewodnikiem stada papug? Czy przypadkiem nie stara,zramolała Czerwona Temida? Autorytety etyczno-moralne lexo-polo niech z elegancją właściwą prawnikom dojdą do porozumienia. Swada,rzeczowe argumenty,zyczliwość,kultura,szczerość i umiłowanie prawdy przywrócą zgodę elit w togach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do-do Re: stado papug IP: 77.223.220.* 15.02.10, 15:07 Niektórzy tak miłują prawdę, że nawet rzucają się z Nią na głęboką wodę...będąc kiepskim pływakiem.Żałość serce ściska.TAKI CYRK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Adwokaci: nie przenoście nam izby do Krakowa IP: *.xdsl.centertel.pl 15.02.10, 19:27 www.szczecno.za.pl Odpowiedz Link Zgłoś