never 10.08.01, 11:56 UWAGA ! Zakładam na forum pierwszy, absolutnie nieoficjalny, FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
never Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) 10.08.01, 12:00 Wpisujcie się, miłośnicy tego jedynego na świecie smaku; nie będzie Piekielny Człowiek (Hell-Man''s) pluł nam w twarz i profanował nam sałetek (tudzież innych dań) ! Czy istnieje takie indywiduum, które uważa, że jest lepszy majonez niż "Kielecki" !? pzdr ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtb Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 12:08 daje Ci kolego z klubu moje poparcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: 10.40.18.* / *.exbud.com.pl 10.08.01, 12:28 Majonez kielecki jest super, tylko że Społem powinno go reklamować bardziej agresywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 13:33 Majonez najlepszy na swiecie ale reczywiscie za mało reklamowany. Odpowiedz Link Zgłoś
never Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) 10.08.01, 13:47 Słyszałem (nie wiem, ile w tym prawdy), że "Społem" osiągnęło max swoich możliwości produkcyjnych, jeśli chodzi o majonez i bez poniesienia dużych kosztów nie mogą już zwiększyć produkcji, a kapitału, oczywiście - jak na lekarstwo, do tego jeszcze długi pozostałe po chybionej inwestycji w linię do produkcji snacków... i dlatego nie ma sensu reklamowanie i ekspansja na teren całego kraju. Pamiętam, że w 1996 roku Majonez Kielecki pojawił się np. we Wrocławiu, po czym... zniknął (być może właśnie z wymienionych wyżej powodów). Czy jest na forum ktoś ze Społem, kto mógłby potwierdzić te informacje albo im zaprzeczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.*.*.* 13.08.01, 07:23 Majonez jest niekiepa, z wielką przyjemnością składam swój podpis Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maj Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 09:22 Przyłączam sie go fan klubu majonezu z Kielc. Jest najlepszy. I nasz. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza7 Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 13.08.01, 12:41 szkoda tylko ze nie zawsze i nie wszedzie mozna go kupic:( w Opolu b. zadko udaje mi sie dostac go w Realu - dlatego tez - zawsze jak przyjezdzam do rodzicow do Kielc, to kupuje pare słoikow i zabieram ze soba do Opola ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artcore Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: 10.30.193.* 30.08.01, 16:28 Mieszkam w Rzezowie i kocham majonez. O Kieleckim mogę powiedzieć jedno: jest JEDYNY Szkoda, ze w moim pięknym miescie tak rzadko można go dostać. Kielczanie więcej waszego majonezu dla Podkarpacia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurek Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.arcor-ip.net 27.05.03, 13:37 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urek Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.arcor-ip.net 27.05.03, 13:39 Gość portalu: kurek napisał(a): > ? ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemoth Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.gazeta.wroc.pl 14.08.01, 10:12 W Wrocławiu bywa w niektórych supermarketach. Kiedys rzeczywiscie było go więcej (i też ocet ze Społem) Dawno nie byłem we wrocławskim Macro, ale swego czasu była swiecąca reklama Majonezu Kieleckiego. Generalnie z kieleckiego asortymentu więcej jest piwa Palm, a jeszcze więcej głupiego Jagielskiego z tym Palmem. No, już nie wspomnę, że naczelny Chip-a jest z Kielc i ja jestem z Kielc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarecki Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: 10.10.10.* / *.wspspolem.com.pl 24.08.01, 11:44 Chce sie przylaczyc do dyskusji, bo temat jest spox. Jestem swiadomym konsumentem majonezu kieleckiego, a jednoczesnie pracownikiem WSP "Spolem" i juz nie moglem sie powstrzymac, kiedy "gosc portalu", wysunal bezpodstawne i wyssane z palca informacje na temat wydajnosci naszej "wzorcowej spoldzielni". Z przykroscia dla Niego musze stwierdzic, ze Jego ocena jest bledna a era internetu i komiksow opanowala jego umysl i emocje. Niniejszym dementuje te wirtualne brednie i popieram moich wspolwielbicieli majonezu kieleckiego, ktorzy juz dawno odkryli "czym naprawde jest majonez kielecki". Na przyszlosc chcialbym ostrzec wszystkich sympatykow majonezu kieleckiego, aby nie dali sie zwiesc tym okrutnym pomowieniom, gdyz wielu takich jak ten "gosc portalu" juz bylo przed nim i wielu na pewno przyjdzie ale majonez kielecki trwa nadal.. A zatem: Sympatycy majonezu kieleckiego laczcie sie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bridget Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 16:31 Majonez Kielecki jest najlepszy na swiecie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 15:01 wiwat majonez kielceki śmierć róznego rodzaju hellmansom i innym podrubom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.exbud.com.pl 14.08.01, 11:18 Gość portalu: msz napisał(a): > Majonez kielecki jest super, tylko że Społem powinno go reklamować bardziej > agresywnie. No właśnie! "Kielceki" rules! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesiak Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: 217.8.166.* 21.08.01, 11:53 Drodzy Kielczanie, odpowiedz jest prosta - nie ma lepszego majonezu od Kieleckiego. Wiecie, ze moja babcia pracowala w Spolem i babcia przygotowywala na ten najwspanialszy majonez sloiki? Ale to bylo troche czasu temu. Sporo wody w silnicy juz uplynelo. Podzdrawiam wszystkich fanow majonezu...Niesiak Odpowiedz Link Zgłoś
never Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) 21.08.01, 11:56 Gość portalu: niesiak napisał(a): > Drodzy Kielczanie, odpowiedz jest prosta - nie ma lepszego majonezu od > Kieleckiego. Wiecie, ze moja babcia pracowala w Spolem i babcia przygotowywala > na ten najwspanialszy majonez sloiki? Ale to bylo troche czasu temu. Sporo wody > > w silnicy juz uplynelo. Podzdrawiam wszystkich fanow majonezu...Niesiak w takim razie majonez byłby Kielecki, a słoiki... Babuni ;-) pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joniu Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.radiofama.com.pl 13.08.01, 13:09 wreszcie jakis porzadny temt na forum, klaniam sie nisko pomyslodawcy i podpisuje sie pod projektem. Kiedy pierwszy zlocik "majonezomaniakow" zakrapiany majonezem oczywiscie? czekam na odpowiedz - joniu Odpowiedz Link Zgłoś
never Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) 13.08.01, 14:33 Gość portalu: joniu napisał(a): > wreszcie jakis porzadny temt na forum, klaniam sie nisko pomyslodawcy i > podpisuje sie pod projektem. Kiedy pierwszy zlocik "majonezomaniakow" > zakrapiany majonezem oczywiscie? czekam na odpowiedz - joniu ho,ho ! dzięki - czuję się doceniony ;-))) Już widzę ten zlocik - siedzi paru typów ze słoiczkami i mętny wzrok wbijając w przestrzeń delektuje się majonezem :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joniu Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.radiofama.com.pl 13.08.01, 15:25 moze my (patrz IP) obejmiemy nad tym patronat medialny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemoth Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.gazeta.wroc.pl 14.08.01, 10:18 > moze my (patrz IP) obejmiemy nad tym patronat medialny my (patrz IP) jako główny osrodek powojennej emigracji mieszkancow Kielecczyzny tez mozemy :) Wyjasnienie: większosc mieszkańców Wrocławia to wcale nie byli Lwowiacy, a własnie mieszkańcy Kielecczyzny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: 195.117.92.* 13.08.01, 15:57 Gość portalu: joniu napisał(a): > zakrapiany majonezem oczywiscie? czekam na odpowiedz - joniu czesc joniu:))) to ja - nina, dzieki za te wszystkie OMD:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łubudubu Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.kielce.multinet.pl 14.08.01, 12:59 Majonez jest ok czekam na keczupik Odpowiedz Link Zgłoś
never Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) 20.08.01, 10:02 ciekawostka na stronie: http://www.poradnikhandlowca.com.pl/online/05_2001/w&t/rap10.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: 10.30.161.* 20.08.01, 11:14 Faktycznie interesujące. Ciekawe na jakich danych się opierali, może dostarczonych przez dwóch „wiodących” producentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarecki Odpowiedz !!! IP: 10.10.10.* / *.wspspolem.com.pl 24.08.01, 11:28 Hej !!! Miko popieram Cie w 100%. Ciekawe skad on wzial te dane, a moze wlasnie on jest z konkurencji, albo sam jest konkurencja, a od majonezu helmans i winiary poprzewracalo mu sie w glowie. Musi chyba zastosowac terapie wstrzasowa, czyli wykapac sie w majonezie kieleckim i moze wtedy zostanie mu wybaczone ... Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisó Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.altkom.com.pl 20.08.01, 15:10 Szanowny założycielu, jestem poruszony szczytną ideą promowania, za pośrednictwem nowoczesnych mediów, tak znakomitego produktu, jakim jest Majonez Kielecki. Produkt ten jest z nami od wielu już lat. Jego niepowtarzalny smak został doceniony przez rzesze konsumentów. Również znawcy majonezów oceniają go jako produkt o wysokich walorach smakowych. Nadeszła w końcu ta podniosła chwila, w której miliony osób, nieświadomych istnienia tego wspaniałego produktu, mają niepowtarzalną okazję dowiedzieć się, że oprócz spienionych bełtów, zawierających połowę tabeli Mendelejewa, opisanych symbolami np. E330, szumnie i niesłusznie nazywanymi "majonezem", jest jeszcze produkt wyprodukowany z naturalnych i zdrowych składników. Produkt ten nie potrzebuje opakowania nęcącego swoim dziwacznym kształtem, czy wielokolorową etykietą, nafaszerowaną modnymi ostatnio treściami o charakterze pro-rodzinnym. Jego siła tkwi w jego wnętrzu. Świadomy konsument nie przejdzie obojętnie obok półki, na której stoi Majonez Kielecki. Nie wyobrażam sobie świątecznej sałatki bez Majonezu Kieleckiego, również święcone jaja smakują wspaniale, jeśli ozdobione są święconym Majonezem Kieleckim. Każdy, kto choć raz spróbował, z nostalgią wraca do chwili, kiedy po raz pierwszy poczuł w ustach jego smak. To jest zupełnie tak, jak z pierwszym pocałunkiem - nigdy się go nie zapomina. Nadeszła wreszcie ta chwila, kiedy informacja o tak wyśmienitym produkcie, może bez przeszkód przekraczać sztuczne, stworzone przez urzędników, granice miasta, powiatu i województwa. Teraz za pośrednictwem internetu, konsumenci w najbardziej nawet odległych zakątkach naszego kraju, mogą dowiedzieć się o istnieniu produktu, którego zalet nie sposób przecenić. Mogą też zażądać od lokalnych dostawców, sprowadzenia tego wspaniałego produktu, który od wielu już lat przyczynia się do umacniania więzów rodzinach i jest stałym elementem, nierozerwalnie związanym z każdym kieleckim stołem. Mógłbym jeszcze wiele stron napisać na jego temat, jednak moja wrodzona skromność nakazuje mi: Krisó, przestań, daj szansę innym!!! Z gorącym pozdrowieniem dla wszystkich konsumentów (również tych potencjalnych) Krisó Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: 192.168.9.* / *.exbud.com.pl 20.08.01, 15:16 Jak chcesz naprawdę promować nasz majonez napisz prześlij twój post na forum innych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
never Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) 20.08.01, 15:59 Gość portalu: msz napisał(a): > Jak chcesz naprawdę promować nasz majonez napisz prześlij twój post na forum > innych miast. eee, nie - nie nabijajmy innym licznika postów, bo to niepartiotyczne ;-) Może zamiast tego założyć fanklub na którymś z forów tematycznych ? Tylko na którym ? cm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.*.*.* 21.08.01, 14:38 Wiecie, że Społem wprowadza teraz na rynek nowy sos, miałem słoiczek z limitowanej edycji i oczywiście ankietkę do wypełnienia - wrażenia były niezłe tylko jak na moje podniebienie troszeczkę za mało pikantny. Pozdrawiam WSP Społem i forumowiczów oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: 192.168.0.* / 62.233.128.* 21.08.01, 19:56 Hellmans/czy jak to się tam pisze niech sie schowa,majonez Kielecki is the best,tyko dlaczego nie wszędzie można go kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarecki Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :Jarecki -) IP: 10.10.10.* / *.wspspolem.com.pl 24.08.01, 11:24 Jarecki napilal: >Winiary to psiary, a helmans nie ma szans, ja jestem Jarecki i polecam majonez kielecki. Zanim go sprobowalem to tak jakbym bladzil po bezdrozach. Lecz gdy dalem sie namowic zadzialal jak balsam na me cialo. Smialo moge dzisiaj stwierdzic, ze bylem slepy i teraz przejrzalem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: never Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :Jarecki -) IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 24.08.01, 11:31 > Jarecki napilal: > > >Winiary to psiary, no nareszcie się "Społem" odezwało :-) Brawa za wyrób !!! Jak to jest w końcu z tą sprzedażą "MK" ? Dlaczego nie ma go w innych miastach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarecki Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :Jarecki -) IP: 10.10.10.* / *.wspspolem.com.pl 24.08.01, 11:49 Dzieki bardzo :-) Jakie to sa te inne miasta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: never Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :Jarecki -) IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 24.08.01, 12:08 Gość portalu: Jarecki napisał(a): > Dzieki bardzo :-) > Jakie to sa te inne miasta ? przeczytaj posty powyżej - chodziło głównie o Wrocław i Opole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salicki Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 16:53 Nie chcę was martwić, ale najlepszym majonezem jest Kętrzyński. Też na k. Nie, nie jestem z Kętrzyna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisó Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 14:01 Mily Państwo!!!! Ludzie!!! No nie róbmy popeliny. Przecież i tak wszyscy wiedzą, że najlepszym majonezem na świecie jest MAJONEZ KIELECKI!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.cybernet.krakow.pl 25.08.01, 18:11 Byłem świadkiem jak pewna starsza Pani op.. obsługę Geant w Krakowie za półkę - na której kiedyś stał nasz bohater, a teraz żałośnie nie mógł się doczekać konsumentów Hellmans :-) Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ecco Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.dallas-11rh16rt-tx.dial-access.att.net 04.04.02, 05:07 Dla mnie to rewelacja, najlepszy, najpyszniejszy, zawartosc choresterolu taka, ze po kilku jajcach z naszym kieleckim mayo, czuje jak mi serce zwalnia. Ale nic to!!!! Numero Uno i psia mac, tak trzymac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Gdańsk dołącza do majonezowej braci IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.01, 03:06 Nie czytałem ze względu na pore całego włatku ale jesli rozprawiacie o waszym majonezie ze znakiem Społem to jestem za nim pełną gebą. Ostatnio (już w Gdansku pokłóciłem się z żoną w Auchan czy bierzemy kielecki czy winiary). Wygrał kielecki:))))) Pozdro dla rodzinnych stron mcroti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Wawa dołącza do majonezowej braci IP: 10.129.128.* / *.acn.pl 26.08.01, 12:01 w większości w-skich supermarketów M. KIELECKI nie jest w ogóle eksponowany i zwykle trzeba się kłaść na posadzce, żeby go wyciągnąć gdzieś z kąta najniższej półki, co tylko dowodzi, że miłośnicy wszędzie go wytropią. Zastanawiam się tylko, czy on jest na prawdę produkowany w Kielcach a nie np. w Przysusze, gdyż zasadniczo jego świetność nie idzie w parze z całościowym obrazem Kielc, który mam od lat i którego poza tym Wspaniałym Produktem nic nie mąci...(patrz wątek o Witkacym !) Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: Wawa dołącza do majonezowej braci IP: *.kielce.tpsa.pl 26.08.01, 14:35 Śpieszę ze sprostowaniem... Miesiąc temu podczas pobytu na Mazurach (gdzie oczywoście nie było MK) zaproponowałem ''kętrzyński'' bo ponoć też nie jest taki ostatni... Kilka godzin później musiałem stulic uszy po sobie gdy wszyscy pytali : kto wpadł na taki durny pomysł z tym ''kętrzyńskim'' ....??? Kętrzyński jest trochę zbyt oleisty ..... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ck Tom Re: Kielecki Majonezik IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 26.08.01, 18:47 Bez �ciemy kielecki dodam do wszyskiego i będzie smakował. Inne albo tylko na kanapki, albo do sałatki a smakujš jakbym wcinał dziadka gatki. MAJONEZIK KIELECKI NA KAŻDEGO KROMALA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Kielecki Majonezik IP: 10.10.41.* 26.08.01, 20:29 O tak!!! swiezy chlebek, plastereczek zółtego sekrak albo dobrej wedlinki łycha majoneziku a na koniec pomidorer lub konserwowy ogóreczek:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joniu DO NEVERa IP: *.radiofama.com.pl 04.09.01, 15:30 Proponuje naprawde uczynic jakis zlocik i oficjalnie zainaugurowac dzialalnosc. Mysle ze bez najmniejszego problemu powinno w "to" wejsc Spolem i napewno jakies media - Radio FaMa na 100% (moze jakis rekordzik Guinessa). Mozna zrobic cos na zasadzie rekordu w jedzeniu zupy pomidorowej ktory mial miejsce niedawno.Zastanow sie i daj odpowiedz - Pawel Janczyk - joniu@2com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: DO NEVERa IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 15:33 Jakby co - to ja się chętnie piszę...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-sa Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: 212.244.139.* 30.08.01, 12:56 Majonez kielecki dla synka i dla córeczki dla żony i męża niech idzie w świat i zwycięża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyman Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.dipool.highway.telekom.at 30.08.01, 19:20 Genialne! Wiedeń się dołącza! zawsze trochę przemycamy jadąc na południe. A swoją drogą, może by ktoś namówił Społem, żeby eksportowało majonez do Austrii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Połomski Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: 213.17.188.* 04.09.01, 16:43 Majonez kielecki - taak (tu nastąpiła chwila błogiej zadumy).A moja Żonka pochodzi z Mazur i tam na prawach kieleckiego funkcjonuje majonez kętrzyński - podobna wyrazistość,podobne,męskie doznania przy konsumpcji.Ponieważ mieszka już kilkanaście lat na Szkieletczyźnie,z rozpędu poprosiła w sklepie w Biskupcu Reszelskim o majonez kielecki.Trzeba było zobaczyć pełną oburzenia minę ekspedientki.Nabyliśmy ketrzyński.Hellmans dla przedszkolaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Co do majonezu , to moja dziewczyna kiedyś.... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 19:42 ...przyniosła do mnie majonez Winiary. Ale dostała burę :-)) Jak kielczanka , i to w dodatku KOBIETA , może kupić zamiast majonezu kieleckiego jakieś inne oleiste paskudztwo ????? Kucharki z niej nie będzie :-( Zmieniłem dziewczYNE :-) Co prawda , nie z tego powodu :-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) 06.09.01, 16:13 Zapisuję się do tego klubu!!! Od dawien dawna jadam ten majonez (choć kiedyś był lepszy!) Najbardziej smakuje z pokrojonym ogóreczkiem małosolnym z kiełbaską krakowską i na angielce!!! mniam mniam już mi cieknie ślinka pozdrowy z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) 06.09.01, 17:33 a gdzie w Lodzi go dostac? moze ktos slyszal wtedy chetnie wstapie do klubu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Wiee...elkie reklamy IP: *.kielce.tpsa.pl 25.10.01, 18:22 Wiecie, że obecna akcja ma ogólonopolski zasięg ? Miałem telefon z Pułtuska z pytaniem czy warto kupować.... Miłe, no nie ...??...:))) Czyżby SPOŁEM wzmocniło mozliwości produkcyjne ? A może postawili'by jakąś nową mieszlanię (warzelnię) majonezu w Górkach Szczukowskich, albo w Chęcinach ... no nie ..?? Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) 25.10.01, 21:35 Tak jak nie lubie Kielc, tak jednak musze przyznac, ze majonez kielecki jest nienajgorszy :) Pozdrowienia z Radomia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: 10.40.18.* / *.exbud.com.pl 26.10.01, 07:37 jdk napisał(a): > Tak jak nie lubie Kielc, tak jednak musze przyznac, ze majonez kielecki jest > nienajgorszy :) Nienajgorszy? On jest pyszny, wspaniały a nawet powiem że jest zajebiście dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwak Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: 195.117.86.* 26.10.01, 08:00 Gdybyś kiedyś chciał WSR (wielce szanowny radomianinie) zwymiotować w Kielcach na ulicę, tak w ramach tego nielubienia, polecam zapach czegoś, co udaje majonez i nazywa się JOGOMAJO, wystarczy powąchać. Ja nie mam uprzedzeń międzymiastowych. PS. Dawno nie byłem w Radomiu - czy remont ul. Kieleckiej dobiegł już końca? Odpowiedz Link Zgłoś
newer Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) 26.10.01, 08:27 billboardy z majonezem kieleckim są już chyba w całej polsce. nie wiem, jak wy, ale ja doznaję extazy, kiedy koło takiego przejeżdżam :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Do JDK IP: *.kielce.tpsa.pl 26.10.01, 09:39 > Tak jak nie lubie Kielc, tak jednak musze przyznac, ze majonez kielecki jest > nienajgorszy :) > Pozdrowienia z Radomia Eeee..... chyba nie jest tak źle.... chyba trochę jednak Kielce lubisz skoro tu zaglądasz....:))) Ja z tej samej przyczyny bywam na Radomiu....:))) I przyznaję się do tego. Smacznego jajka (z majonezem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: Do Yahagi IP: 212.149.48.* 26.10.01, 13:11 Gość portalu: Yahagi napisał(a): > Eeee..... chyba nie jest tak źle.... chyba trochę jednak Kielce lubisz skoro tu > zaglądasz....:))) Kurcze, ale mnie przejrzales! :) > Ja z tej samej przyczyny bywam na Radomiu....:))) I przyznaję się do tego. > Smacznego jajka (z majonezem) Dzieki za zyczenia, ale poki co musze obejsc sie smakiem - bedac za granica nie mam dostepu do majonezu :((( Ale postaram sie wziac troche ze soba przy okazji nastepnej wizyty w kraju. Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s.tan Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: 192.88.212.* 26.10.01, 16:32 Kielecki majonez roolez !!!!!!!!!!!!!!!!!! jak tylko przyjade do pOlski z checia sie objem ::-))))))))))))))))))) pozdr. s.tan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: 195.117.18.* 01.03.02, 14:35 Na zlosc jarmush-owi odswiezam watek !!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jarmush Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) 01.03.02, 14:50 Powiem tak. Nie widze roznicy miedzy majonezem kieleckim a innymi majonezami. No moze taka, ze inne majonezy nie psuja sie tak szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwizder Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 20:23 Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj. Trza koneserem majonezowym być. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmush Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) 03.03.02, 22:50 Znam sie lepiej od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: green.d* 07.03.02, 11:41 moja żona twierdzi, że jest najlepszy pozdr Piotrków Tryb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.com.pl / 10.10.10.* 18.03.02, 14:51 Co sądzicie o reklamach Majonezu Kieleckiego w Radiu Zet? Podobno niedługo będą reklamy w tv! Coś się z naszym majonezem ruszyło i to chyba nawet nieźle!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarssonn Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) Niech zyje!! IP: 146.101.134.* 20.03.02, 21:28 MK moze smialo rywalizowac z zelatynowo-gumowymi majonezami zachodnimi. Dla mnie dewiza dobrego majka jest test ze sloikiem. Przechylam go i jezeli zaczyna splywac-jest git. Jezeli nie kill him!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ckdezerter Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) 20.03.02, 08:03 Czy widzieliście wczoraj w TVP reklamę majonezu kieleckiego? Wg mnie dość śmieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.com.pl / 10.10.10.* 20.03.02, 14:15 Ja jej jeszcze nie widziałem. Możesz napisać jak wygląda. Twoim zdaniem jest śmieszna pozytywnie czy negatywnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ckdezerter Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) 20.03.02, 15:12 Gość portalu: Zenon napisał(a): > Ja jej jeszcze nie widziałem. Możesz napisać jak wygląda. Twoim zdaniem jest > śmieszna pozytywnie czy negatywnie? Pozytywnie! Odpowiedz Link Zgłoś
jarmush Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) 04.04.02, 09:16 ckdezerter napisał(a): > Gość portalu: Zenon napisał(a): > > > Ja jej jeszcze nie widziałem. Możesz napisać jak wygląda. Twoim zdaniem je > st > > śmieszna pozytywnie czy negatywnie? > > Pozytywnie! Wedlug mnie jest idotyczna negatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: 195.117.18.* 04.04.02, 11:57 Uwielbiam Majonez Kielecki i wiem jedno promocja i reklama tego majonezu jest na poziomie zerowym. Oczywiście reklamy są, ale JAKIE!!!! Beznadziejne i głupie , a ta reklama co szła w Radiu o tym co było pierwsz Jajo czy Kura. I odp. Majonez Kielecki oczywiście mówiona przez jakieś dorosłe - niedorosłe dzieci . Szok w trampkach. Troche mi wstyd taki dobry majonez , a takie okropne reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
drs Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) 04.04.02, 12:27 Racja,produkt świetny,ale brak chyba pomysłu lub pieniedzy na promocję,choć muszę przyznać,że w moim osiedlowym sklepiku w Lublinie jest majonez kielecki,ale spróbujcie go kupić w jakimś hiprmarkecie/tam króluje Hellmann's/. Odpowiedz Link Zgłoś
_rafi Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) 04.04.02, 13:41 Wczoraj widziałem majonez kielecki w Globi, przy stacji metra Stokłosy. Dość dobrze wyeksponowany, "przed oczami" i nie tam, gdzie majonezy, tylko przy głównej alejce! 3,19 zł - nie wiem, czy to drogo, bo ja nie kupuję, tylko żona (jestem zdrajcą i smaruję helmansa od babuni) Odpowiedz Link Zgłoś
jello_b Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) 04.04.02, 16:03 _> żona (jestem zdrajcą i smaruję helmansa od babuni) nawet się nie przyznawaj !!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio WAWA SPOŁEM ZA KIELECKIM MAJOREM IP: *.acn.waw.pl 14.04.02, 02:14 heh przystepuje do fanklubu jako kielczanin na wygnaniu .!!! eh usiąsc tak sobie w południe na sienkiewce ze słoikiem majonezu kieleckiego w ręku ..mmmmmmm jeszcze pare tyodni i wracam na ojczyzny łono ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 16:20 TYLKO KIELECKI -jestem fanem z południa PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodzio Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.com.pl / 10.10.10.* 28.06.02, 14:47 TAAAAK JEST. KIELECKI i WSZYSTKO JASNE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Muszę Was rozczarować, za bardzo nadymacie się IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 16:03 Jestem tzw. używaczem majonezu kieleckiego, być może dlatego, że inny w okolicy trudno kupić. Pewnego brzydkiego dnia, w pewnym sklepiku u Kazia, pewna paniusia, stojąca przede mną w dwuosobowej kolejce, poprosiła Kazia o "majonez z Tarczyna". Kazio odparł, że ma tylko "kielecki". Widząc zmartwioną minę paniusi, powiedziałem delikatniej od majonezu, że ja ten majonez jadam, i już śmielej wołam do Kazia: "Kaziu, podaj mi ten kielecki". Pani spojrzała na mnie przeciągle, spojrzeniem jakby spod Tarczyna, i rzecze: "A któż to je taki zajzajer?!". Nie miałem odwagi przedstawić się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QAZ Re: Muszę Was rozczarować, za bardzo nadymacie si IP: *.com.pl / 10.10.10.* 27.09.02, 07:31 Widzieliście nową reklamę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Musze˛ Was rozczarowac´, za bardzo nadymacie s IP: 212.244.243.* 27.09.02, 07:56 Tak, niestety jest tragicznie nieprofesjonalna. Szkoda, taki pyszny majonez i taka antyreklama. Gdybym nie znala smaku majonezu kieleckiego, to ta reklama na pewno by mnie odstreczyla od jego kupna. Moim zdaniem reprezentuje poziom TKK Kielce. Odpowiedz Link Zgłoś
kosz.marny Re: Muszę Was rozczarować, za bardzo nadymacie si 27.09.02, 09:13 Gość portalu: Jakub napisał(a): > Pani spojrzała na mnie przeciągle, > spojrzeniem jakby spod Tarczyna, i rzecze: "A któż to je taki zajzajer?!". > Nie miałem odwagi przedstawić się. eeee, na szczęście nie każda głupia paniusia jest wyrocznią w kwestii smaku majonezu! Niech żyje "Kielecki"!!! pzdr :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Muszę Was rozczarować, za bardzo nadymacie si IP: 81.26.8.* 27.09.02, 10:18 Uważam, że majonez kielecki jest naj... naj..., nie ma porównania do innych, ale prawda jest taka, że reklamy są nieudolne i zamiast zachęcać do kupna to zniechęcają. Kto robi te reklamy? Jestem za zwolnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Muszę Was rozczarować, za bardzo nadymacie si IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 00:48 Z tym "spojrzeniem jakby spod Tarczyna" nie pomyliłem się. Paniusię jeszcze spotykałem w tym sklepiku i z czasem wyjawiła, że przez długi czas pracowała w zakładach w Tarczynie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś