Gość: Jubre Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.poznan.avc.com.pl / 192.168.2.* 27.09.02, 12:47 Ja uwielbiam majonez kielecki. Przez 23 lata miałam go pod dostatkiem. 3 lata temu przeprowadziłam się do Poznania i niestety nie mogę go nigdzie tutaj kupić, :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 00:43 Współczuję. I sobie też, mam stamtąd żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.azkp.com.pl / 192.168.1.* 04.10.02, 14:45 Majonez Kielecki jest oczywiście najlepszy na świecie, tylko trudno go czasem kupić w Wawie, choć ostatnio sie i tak poprawiło. Widziałem nawet reklamy, całkiem spore, na warzywniakach w centrum miasta (na grzybowskiej, i na pl. bankowym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 18:40 Niedos ze prze prze prze prze prze przepyszny to jeszcze jeszcze nie zawiera konserwantów.Slyszalem ze Helmans tyle daje konserwantow ze majonez ma trwalosc do 8 miesiecy a nasz kochany kielecki do 3, co bardzo dobrze swiadczy o producenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 00:52 "O producentkach" - chciałeś powiedzieć. Głównym producentem są tu przecież podkieleckie kury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 01:23 No niezupelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEBOG6 Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 22:37 never napisał(a): > > UWAGA ! > Zakładam na forum pierwszy, absolutnie nieoficjalny, FAN-CLUB MAJONEZU > KIELECKIEGO !!! Absolutnie sie zgadzam Jestem chwilowo w USA i tu jakies paly probuja nawet podrabiac nasz majonez na etykietce pisze MAJONEZ KIELECKI ale bardzo bardzo daleko mu do oryginalu nie wiem tylko czemu Spolem nawala z reklama, czemu nie zajma sie exportem tego cudu kiedys slyszalem ze niby nasz majonezik idzie na export ale jeszcze nigdy nie widzialem go poza granicami swietokrzyskiego . Acha i musztarde tez mamy najlepsza !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 22:46 No i jeszcze warto wspomniec o ketchupie śliwkowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.wspspolem.com.pl 29.01.03, 17:14 Jeśli chodzi o MK i Stany to nie jest tak źle. Widziałem go (orginał z Kielc) w Chicago w takim dużym polskim supermarkecie, nazwywał się jakoś na M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisÓ rzondzi!!! :) IP: 195.94.220.* 28.01.03, 17:30 Wczoraj zrobiłem sałatkę - pycha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babaj Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.zapora / 126.17.55.* 31.01.03, 10:22 LUDZIE !!!!!! CO WY ROBICIE !!!!! Kto to widział,żeby WSZYSTKIM zachwalać MÓJ MAJONEZ !!!!! Tłumy rzucą się do sklepów i co JA będę jeść !!!! Przecież nie te wszystkie inne, bo to z MAJONEZEM nie ma nic wspólnego. Albo co gorsza SPOŁEM będzie mieć za duzo kasy i zacznie pakować koszmarną ilość uzdatniaczy i polepszaczy ????!!!! V E T O !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.chello.pl 01.02.03, 12:22 MAJONEZ KIELECKI JEST SUPER... i OBY PRODUCENCI NIE ZMIENIALI RECEPTURY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Uwaga! Już coś kombinują. IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 01.02.03, 13:24 Producent coś knuje. Produkują już jakiś drugi majonez popaprany algami morskimi. Może to się nada dla ryb? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madame Re: Uwaga! Już coś kombinują. IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.0.* 31.05.03, 21:07 Bez chwili wachania wstępuję w szeregi. Majonezik kielecki jest mniam mniam. A przy okazji chciałabym zapytać co się stało z ketchupem śliwkowym (boski) i sosem tatarskim produkcji Społem k-ce? Jeżeli mogłobym mieć taką maleńką prośbę do producenta... to ja bardzo prosze Panie Producencie, gdyby był Pan tak dobry i wznowił produkcję wcześniej wymienionych dwóch pyszności. Z góry dziekuję, łącząc wyrazy... Moja przyszywana siostra cioteczna zamieszkująca Wszawę pytana w latach cielęctwa swojego o to co chciałaby aby przywieźć jej z Kielc następnym razem, zawsze i bez wachania odpowiadała... majenozik kielecki. Nawet dzieci wiedzą co dobre! Pojawiły się również głosy dotyczące majonezu Ketrzyńskiego. Mój niedoszły jest Mazurem i jak każdy Mazur innego majonezu jak Kętrzyński do buzi nie weźmie. I jakie awantury się działy były o to jakim to majonezikiem zalać słatkę jarzynową przez nas uwielbianą pasjami. I w efekcie każdy sobie sam dosmaczał... i oddaję sprawiedliwość, majonez Kętrzyński jest dobry i plasuje sie na drugim miejscu w moim prywatnym rankingu majonezów. Pierwsze na wieki wieków zajął Kielecki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: producent Re: Uwaga! Już coś kombinują. IP: 213.241.75.* 02.06.03, 14:11 jako pracownik WSP Społem to jest producenta Majonezu Kieleckiego informuję madame że cały czas wytwarzamy ketchup śliwkowy. Nic się z nim nie stało, mozesz go spokojnie szukać w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietro Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) - Makłowicz IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 16:45 W ostatnim Wprost Makłowicz i Bikont wspominają o Kieleckim Majonezie. Ten pierwszy mówi że bije na głowę Hellmans'a ale mimo to twierdzi ze nasz produkt jest przereklamowany, bo najlepszy jest majonez świeży - własnej roboty. Z denificji antykielecki Makłowicz zgadza się z Bikontem ale podkreśla że jego rodzina lubi nasz produkt. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) 26.04.03, 15:16 Zdecydowanie preferuję Sos Tatarski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.czajen.pl / 192.168.10.* 27.04.03, 22:30 Przyłączam sie do tego Fan Klubu U mnie w rodzinie nikt nie kupuje innego, a jadąc na śląsk do rodziny zawsze przypominają aby im wziąść kika słoiczków :-) pozdrowienia ze staszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.0.* 03.05.03, 00:42 O wojciech.. jeszcze zyjesz? :-) Jak tam szukanie pracy? Znalazles cos z Fotografia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 14:56 Czy to rzeczywiście setny (sto = 100) post "w tym temacie"? Uśmiałbym się setnie, gdyby tak było. Czy ktoś liczył te posty? Proponuję nie oblizywać się po zjedzeniu majonezu kieleckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 13:41 Wiwat Kielce, Wiwat Majonez Kielceki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kto go nigdy nie skosztował nech się pod stół schowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grodi Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.radio.kielce.com.pl 01.05.03, 14:37 Absolutnie, w całości, ze smakiem i przyjemnością jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.tkdami.net / 172.16.4.* 04.05.03, 20:10 Mimo, że w Radomiu też produkuje się majonez to jednak MAJONEZ KIELECKI przebija wszystkie majonezy i często go tu brakuje w sklepach. Wstępuję do Fan- Clubu. Radomianin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 15:49 Udowodnij pochodzenie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PeCet Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.tu.kielce.pl 05.05.03, 14:19 Jestem wszystkimi kończynami za majonezem kieleckim. Dla mnie nie ma nic lepszego. Zawsze gdy wyjeżdżam z rodziną na wieś zabieram ze sobą conajmniej dwa słoiczki. Jest tak dobry, że mógłbym naraz zjeść cały bez niczego. Co do terminu ważności, o którym ktoś pisał w poprzednich postach to trudno oczekiwać aby naturalny produkt zawierający w sobie taką ilość jaj mógł wytrzymać dłużej niż trzy miesiące w przeciwieństwie do innych o smaku i konsystencji wazeliny, które to mają ponad półroczny termin ważności. Całym sercem podpisuję się pod MK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bioły Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: 213.241.75.* 26.05.03, 13:08 Szukam tego nowego Majonezu Kieleckiego. Nazywa się chyba Omega 3 i podobno jest super zdrowy. Wiecie coś więcej na jego temat? Odpowiedz Link Zgłoś
kosz.marny Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) 27.05.03, 11:40 Gość portalu: Bioły napisał(a): > Szukam tego nowego Majonezu Kieleckiego. Nazywa się chyba Omega 3 i podobno > jest super zdrowy. Wiecie coś więcej na jego temat? Widziałem go ostatnio (bodajże w Realu?), ale nie wyglądał zachęcająco. Jakiś taki biały... Ja tam wolę tradycyjny :-) A w ogóle to bardzo mi się spodobał pomysł z plastikowymi opakowaniami - do dekorowania - idealne!!! (tyle, że trochę nieekologiczne). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borsuk Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.03, 23:42 Kielecki jest NAJLEPSZY !!!!!!!! Ale przydałaby się lepsza i agresywniejsza reklama !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie poseł Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.one.pl / 192.168.5.* 27.05.03, 17:05 Gość portalu: Borsuk napisał(a): > Kielecki jest NAJLEPSZY !!!!!!!! > Ale przydałaby się lepsza i agresywniejsza reklama !! Jastem ZA! Proponuję aby kabaret OTTO od dziś nie twierdził ,że do każdego ŻAREŁKA (ach jakie to dobre) należy dodawać"zasmażkę" lecz Nasz MAJONEZ KIELECKI !!!!!!!!! pozdrawiam Wszystkich miłośników majonezu kieleckiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soyer Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.sgh.waw.pl 27.05.03, 19:00 Racja, święta racja, Majonez Kielecki rulez, teraz jak mieszkam tu to i tak zawsze przywoze zapas, nie znam kielczanina w wawie ktory by nie jadal Kieleckiego. A najbardziej dumny bylem odkrywszy niedawno kilka kiosków przy woronicza z ogromnymi reklamami MK a w środku: nic tylko Kielecki, zadnego innej podróbki, która chcialaby sie nazywać majonez. Wstepuje do klubu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimny Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.kat.cdp.pl 27.05.03, 23:50 zupełnie przypadkiem z listy - zamiast Katowice kliknąłem Kielce i tak tu zabłądziłem. Od razu ten tytuł rzucił mi sie w oczy! Majonez kielecki jest jest cool. Tylko i wyłącznie cała rodzina od zawsze używa "kieleckiego". Musztarda też najlepsza! Pozdrawiam wszystkich forumowiczów z Kielc! Zimny - z forum Katowice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gunter Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: 213.241.75.* 30.05.03, 14:46 Czemu nie pokazali MK w Matrixie? To by była reklama! Niech wżdy postronne narodowie znają, iż Kielecki najlepszy, inne majonezy się chowają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 09:00 Ja też chce się wpisać jeśli mogę. Majonez Kielecki i Musztarda Delikatesowa ponad wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Zen Re: FAN-CLUB MAJONEZU KIELECKIEGO :-) IP: 213.241.75.* 24.06.03, 14:57 Kielecki ubre alles. Widzałem go kiedyś w Londynie. Normalnie szczena mi opadała. Odpowiedz Link Zgłoś