Dodaj do ulubionych

dobra wiadomość!

16.03.10, 00:05
biznes.interia.pl/gieldy/news/czytelnicy-juz-nie-chca-gazety-wyborczej/komentarze,1452062,,29163891
Obserwuj wątek
    • Gość: hihi Re: dobra wiadomość! IP: 77.223.220.* 16.03.10, 09:33
      To znak, ze czytelnicy zaczną czynić użytek z własnego rozumu.
      • Gość: Jakub dobra wiadomość - dotacja dla Pstryka.Serdecznie? IP: 83.1.89.* 16.03.10, 17:30
        Co to znaczy "song"? Dodam, że chodzi mi od razu o "5 songów"? W jakim to jenzyku?
        Próbowałem domyślać się, że "song" to popsuty 'sąg', np. drewna. Ale nie dało to
        dobrych rezultatów. :(

PS. Ukrywa się wiadomość, że znany kielecki artysta fotografik Wojtku Domagała
        jest bardziej znany w New York City niż światowej sławy ceramik, pan Marek
        Cecuła, któren był w New York City nawet dziekanem w tamtejszej wyższej uczelni,
        gdzie nasze studia wcale nie są niższe. Pan Marek Cecuła jest bardzo związany z
        Kielcami dotacjami. Jest też według "Gazety Wyborczy" cudownie ocalałym z
        Holokaust - domyślam się, że - w New York.
      • Gość: Jakub Re: dobra wiadomość! IP: 83.1.89.* 16.03.10, 18:12
        Raczej trudno jest podcierać się własnym rozumem. Coś tu pokręciłeś.
      • Gość: haha Re: dobra wiadomość! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 21:23
        Gość portalu: hihi napisał(a):

> To znak, ze czytelnicy zaczną czynić użytek z własnego rozumu.

Kupując "Fakt"???

W styczniu liderem sprzedaży...
        ...na rynku dzienników pozostał "Fakt", wydawany przez Axel Springer Polska
    • Gość: Jakub dobra wiadomość! ocenzurowana... IP: 83.1.89.* 16.03.10, 18:02
      Fajny katalog ze zdjęciami znanego fotografika...
      pstrypstrykoliczpstrykaczewski 16.03.10, 10:59
      www.wiep-photo.org/Resources/download/77thWIEPCatalogWeb.pdf
      U.S.A... to tam gdzie wybitnej klasy artysta Ce... ramik grasuje...

Re: Fajny katalog ze zdjęciami znanego fotografik
      Gość: Jakub 16.03.10, 11:27
      Zachęcam PT redakcję "Gazety Wyborczy" do podjęcia szeroko zakrojonych działań,
      mających na celu właściwe ocenzurowanie i w efekcie usuniecie z forum powyższego
      wpisu autorstwa Wojtku Pstryku.Serdecznie, jako siejącego celową dezinformację o
      wybitnych osiągnięciach światowej sławy ceramika - osiadłego dotacyjnie w
      Kielcach pana Marka Cecuły. Żle ukrywanym zamiarem autora Wojtku jest
      dezintegracja całego kieleckiego środowiska dotacyjnego.
      ~~~~~~~~~~

Czo wi robicie, kurnia? Ocenzurować mieliście Wojtku, ale nie mnie. W dodatku
      mieliscie cenzurować dyskretnie, zeby na mnie nie było, że donoszę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka