Dodaj do ulubionych

Nie odpowiadać debilom

IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 27.02.04, 13:03
Wkurzają mnie już głupie wątki typu:czemu Kilce to taka dziura,czemu
jesteście burakami itp.Mam propozycję,by nie odpowiadać na takie głupie
zaczepki,bo i tak to nic nie da,a ci debile przejdą na inne forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: pawel Re: Nie odpowiadać debilom IP: 213.199.225.* 27.02.04, 13:09
      Popieram, prędzej czy później znudzi im się to.
      • Gość: pol Re: Nie odpowiadać debilom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 13:15
        zróbcie liste z psełdo i IP
    • Gość: agresywny inaczej Re: Nie odpowiadać debilom IP: 212.160.138.* 27.02.04, 14:46
      A ja proponuję blokować na forum tych, dla których chlebem powszednim są
      odzywki typu debil, kretyn, ćwok itd. Mi osobiście nie przeszkadzają różne
      treść i poglądy, nawet te skrajne natomiast nie mogę znieść braku formy czyli
      po prostu chamstwa tu panującego. Wyzwiska i inwektywy są na porządku dziennym.
      Wiadomo, że brak bezpośredniego kontaktu w internecie pomiędzy ludźmi powoduje
      zanik odpowiedzialości i kultury wypowiedzi. Jednak jakieś minima i tu powinny
      być wymagane.
    • Gość: kk Re: Nie odpowiadać debilom IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 14:53
      dokładnie i nie powinienem ci odpowiadać, ale dla takiego debila jak ty zrobie wyjątek :)
    • Gość: wkurza mnie to Re: Nie odpowiadać debilom IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 16:16
      ty hej a może byś się zastanowił nad swoim gówniarskim zachowaniem - zakładanie
      idiotycznych wątków na forum radom to twoja specjalność zdaje się
      • Gość: hey Re: Nie odpowiadać debilom IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 27.02.04, 16:45
        A napisałem tam coś w stylu:Radomiaki wy buraki,czy czemu Radom to wiocha
        zabita dechami itp.?A na tym forum pełno jest takich bezsensownych głupot.
        • Gość: wkurza mnie to Re: Nie odpowiadać debilom IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 18:54
          zadam inne pytanie - a napisałeś tam cokolwiek mądrego i sensownego ? bo jak
          na razie to tam tylko wypisujesz gówniarskie niepotrzebne prowokacje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka