Dodaj do ulubionych

Infromacje o Globit

IP: 213.199.225.* 02.03.04, 22:05
Mieszkam na Uroczysku ostatnio pojawiły na osiedlu ogłoszenia o możliwości
podłączenia Internetu (stałe łącze) z firmy Globit. Proszę o opinię na temat
tej firmy (opłąty, transfer, itp). Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Infromacje o Globit IP: *.globit / 217.98.57.* 02.03.04, 23:50
      Wcale nie są źli. Na początku było troche kłopotow ale teraz bez problemów. Ci,
      co piszą źle o Globicie to widocznie kiepska konkurencja.
      • zeluq Re: Infromacje o Globit 03.03.04, 00:08
        > Wcale nie są źli. Na początku było troche kłopotow ale teraz bez problemów. Ci,
        > co piszą źle o Globicie to widocznie kiepska konkurencja.

cos duzo tej konkurencji heh
      • Gość: LooZeR Re: Infromacje o Globit IP: *.in-addr.octava.net.pl 03.03.04, 01:24
        Też myślę, że te wątki z narzekaniami na Globit, a ostatnio na Octavę to
        najgorsza odmiana konkurencji. Sam mam Octavę od dość dawna i na prawdę nie ma
        na co narzekać. Transfer cały czas na gwarantowanym poziomie 128 kbps,
        praktycznie żadnych awarii. Mam znajomych, którzy korzystają też z Octavy i
        Globitu i też nie narzekają.
        • Gość: gość Re: Infromacje o Globit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 08:39
          Żadna konkurencja Octavy!! Wszystko jest szczere w 100%. Że Tobie działa ok to
          tylko pozazdrościć. Mi internet z Octavy ostatnio dobrze działał przed
          wakacjami, więc wiem co piszę!
          • Gość: LooZeR Re: Infromacje o Globit IP: *.in-addr.octava.net.pl 03.03.04, 13:47
            No to jest dwóch zadowolonych klientów Octavy, bo akurat kilka dni temu
            widziałem na własne oczy jak działa łącze u mojego znajomego, w zupełnie innej
            częście Kielc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka