fajne.forum 13.08.10, 08:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mohh warhol? warhol?? 13.08.10, 14:09 serio? na to są już aplikacje w ajFonie, nie trzeba grupy artystycznej żeby to wymyślić... Odpowiedz Link Zgłoś
mihusky Re: warhol? warhol?? 13.08.10, 14:16 serio? na to są już aplikacje w ajFonie, nie trzeba grupy artystycznej żeby to wymyślić... Ale nie wymyśliłeś, mimo że masz ajfona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: i tak wszyscy wiedza że kętrzyński lepszy IP: *.41.broadband4.iol.cz 13.08.10, 15:17 taaa, prawie wicemistrzowski. Najlepszy majonez to Majonez Kielecki i nie ma on godnej konkurencji. Na drugim Winiary, ale jednak daleko w tyle Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_kielce Żeromski i Majonez Kielecki. Projekt Łodzi Kali... 14.08.10, 13:28 spodziewałem się czegoś więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: Żeromski i Majonez Kielecki. Projekt Łodzi Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.10, 16:42 Żeromski- sztuka literatury Majonez kielecki- sztuka kulinarna Łódż Kaliska - zmieńmy temat kiedy mowa o dobrej literaturze i jedzeniu Zwyciężył majonez kielecki! Znam sie na sztuce, ponieważ ja na wszystkim bardzo dobrze się znam. Potwierdziły to dwie niezależne opinie- Mamy i Babci. Przy tym jestem skromny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Majonez Kielecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.10, 16:52 Wczoraj tworzyłem dzieło sztuki jasnogrodzkiej- performance. Bluzgałem i sikałem w bramach gdzie mógł sikać Żeromski. Mój przekaz przedstawiał kondycję współczesnego człowieka, typowego wyborcy PO we współczesnym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś