rafal.moszczynski 30.08.10, 11:49 Te wybory będą inne. Prawda, do kampanii merytorycznej jeszcze daleko. Ludzie jednak tym razem chyba spojrzą inaczej. Może czas na wymianę pokoleń... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborca kupa nieudaczników ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 12:15 Sięgaja po zgrane nazwiska !Kpiny ! PiS, PO, Samorząd - co zrobili z Kielc ? Prowincjonaqne miasto, które mimo wywalenia milionów na inwetycje nic nie poprawiło swego wizerunmkiu !Tak jak i region!To samo dyrektor szpitrakla - klakier Lubawskiego, a teraz niby oponent ! Ha ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Wybory 2010. Moje nazwisko jest lepsze IP: 81.219.210.* 30.08.10, 12:27 Gratuluje pis świetnego pomysłu na kampanię! Nie ma co: Zbigniew Ziobro- wg. większości rankingów (Polityka, Wprost, ranking korespondentów w Brx) to jeden z najsłabszych Polskich europosłów, mało aktywny na komisjach, najwięcej nieobecności - słowem mandat zmarnowany - mało dla regionu, nic dla Europy Jacek Kursku - najwięcej słychać w kraju o jego mandatach za szybką jazdę i licytacji samochodu, dla Polski robi w PE mało bo, chyba w imię obrony godności narodowej, uporczywie nie chce się uczyć języka Tadeusz Cymański - podobny problem, choć bardziej aktywny w kraju niż wyżej wymienieni. Po prostu tuba jak się patrzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Wybory 2010. Moje nazwisko jest lepsze IP: *.chello.pl 30.08.10, 13:26 Na mnie te nazwiska z PiSu działają prowymiotnie, ale jest pewnie wielu inteligentnych inaczej, czyli ciemnych - według terminologii Jacka Kurskiego, którzy to samo g. zawinięte w inny papierek znowu kupią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dworzec Włoszczowa Re: Wybory 2010. Moje nazwisko jest lepsze IP: 109.243.22.* 30.08.10, 14:42 Może niech przyjedzie Beatka Gosiewska . Ta to ma nazwisko i parcie na szkło. Ta piękna kobieta i Banaś to w pierwszej turze zwycięstwo gwarantowane Odpowiedz Link Zgłoś
palik-otka Re: Wybory 2010. Moje nazwisko jest lepsze 31.08.10, 02:06 Przez Ciebie oplułam sobie ekran. Nie żartuj aż tak:D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m I po co iść:/Znane nazwiska nic nie reprezentujące IP: *.ip.netia.com.pl 30.08.10, 14:39 A wszystko to na liście, na którą dostają się tylko BMW Odpowiedz Link Zgłoś
reveletion24 Marność nad marnościami 30.08.10, 20:20 Mam nadzieję, że pomysł Świercza zdechnie razem z jego obrzyganą kandydaturą i Miodowiczem w tle. To żałosne, że ktoś kto został wywalony na zbity pysk ze szpitala (słuszność potwierdził sąd) łapie się za politykę. Panie Świerczu idź Pan skądżeś przyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Marność nad marnościami IP: 213.77.117.* 30.08.10, 20:28 Podobno Panią Gosiewską wspiera na naszym terenie pani Porwet, to gwarantuje tamtej zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menado Re: Marność nad marnościami IP: 178.56.160.* 30.08.10, 20:37 Do tego duetu Powert Gosiewska dodać trzeba Beatkę Kępę .Występ pani Poseł na bazarach gwarantuje pełne poparcie ciemnego ludu.PiS wygra ! Banaś wygra !Banasia popiera Solidarność w SHL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyb Re: Marność nad marnościami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 21:14 Czy to ten Świercz z PSL Odpowiedz Link Zgłoś
palik-otka Re: Marność nad marnościami 31.08.10, 02:25 Hmmm... PAN DOKTOR NAUK MEDYCZNYCH Grzegorz Świercz jest jednym z najlepszych lekarzy w Kielcach. Gdyby los był dla niego łaskawy i bocian rzuciłby go do normalnego kraju, miałby kilka klinik lub sieć szpitali... Czy wtedy zajmowałby się polityką? Nie wiem. Teraz wiem jedno. PAN DOKTOR NAUK MEDYCZNYCH Grzegorz Świercz jest inteligentnym, kreatywnym, bystrym facetem, niepowiązanym ze starymi, miejskimi układami. Wierzę, że takim pozostanie. PS. Nie jestem członkiem PO, nie jestem znajomą Pana Doktora, nie jestem pacjentką. Pamiętam jednak, że kiedyś Pan Doktor pomógł mi w zbieraniu materiału do pracy (czego Pan Doktor pewnie nie pamięta). Zrobił to bezinteresownie. Dlatego wiem, że to człowiek, na którego warto głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondała Re: Marność nad marnościami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 23:44 i tu się kuźwa zawiedziesz.Ale przecież nadzieja to matka głupich Odpowiedz Link Zgłoś