Dodaj do ulubionych

Chyba nie dotarło

13.10.10, 14:25
Chyba nie dotarło do odpowiedzialnych za stronę www Domu Kultury w Chęcinach, że to jest poniżej krytycznej. " zosie samosie" nie zostawia w tekstach nie tylko w tych, które mają być na www, ale też normalnie. Nikomu pewnie nie zależy na zewnętrznym odbiorze strony? Bierze kasę i pie ....doli robotę, bo tak najłatwiej. Wstyd!! Tylko ja pytam czemu ma na tym cierpieć nazwa Chęciny? Kto jest za to odpowiedzialny??. Pewnie to zupełny ćwok.
Obserwuj wątek
    • joszko-joszko Re: Chyba nie dotarło 13.10.10, 16:11
      moje uwagi też zignorowano. Ten wątpliwy przybytek kultury ma się nijak do promocji kultury. Tam /podobno/ rządy sprawują sprzątaczki i chyba "niedoróby magisterskie" mające się za pępek świata. Zupełny brak kontroli nad tą instytucją, myślę że warto "prześwietlić" działalność
      i znaleźć źródło "smrodku". Oj krążą ploteczki po Chęcinach, krążą......warto posłuchać. Wystarczy tylko usiąść na ławeczce przy Rynku obok pani P. bądź pani T.
      • grabarz82 Re: Chyba nie dotarło 13.10.10, 20:00
        To Pan G słabo zdaje inf,o że M-GOK tak słabo funkcjonuje, ??
        • joszko-joszko Re: Chyba nie dotarło 14.10.10, 06:44
          niejaki p.G to "szpieg Panującego", działa na dwa fronty, trzeba na niego baaardzo uważać !!!!
      • watchout78 Re: Chyba nie dotarło 31.10.10, 08:51
        to sobie siadaj na laweczce kolo pani Te, Pe, Zdicha, Krzycha Stasia i paru innych ale co to kogo interesuje Twoje zdanie ? ;]

To jest forum i tylko tu potrafisz wyazic swą opinie ? Rusz d.. sprzed komputera skoro jestes taki 'inteligentny' .. zaloze się , że nawet zdania bys nie sklecił.. ;] bo takie pajace jak Ty są mądrzy tylko na forum ..

pozdrawiam i miłego dnia życzę :)
        a i taka rada ode mnie : walnij sobie baranka o sciane , może zmądrzejesz ? ;]
        albo idz się leczyc ? ale na nogi , bo na głowę to u Ciebie juz raczej za pozno ..
    • watchout78 Re: Chyba nie dotarło 30.10.10, 12:03
      Jesli Ci sie tak bardzo nie podoba strona Domu Kultury w Checinach to pytam po co na nią wchodzisz ? ;]nie podoba Ci się to nie odwiedzaj ręcze , że nikt przez to nie będzie płakal a napewno nie Dom Kultury.. ;] Jesli jestes tak wszechstronnie uzdolniony to zrób sam strone i zobaczymy czy będzie taka "piekna" ,jesli tak to zwróce ci honor .. ale wątpie , ze umiesz cos wiecej niz właczenie komputera i zalogowanie się na forum .. Ba , może nawet nie umiesz pisać na klawiaturze i te Twoje"wypociny" po prostu ktos ci dyktuje, tak samo "madry" jak i Ty.. ;]

Czy Ty nie masz nic innego do roboty ? nudzi Ci się ? Wez się człoweku się ogranij .. bo chyba pomyliles życie prawdziwe z wirtualnym .. Chyba za dużo przebywasz na forum i cos Ci sie z głowka porobiło.. ;] Radze udać sie do lekarza pierwszego kontaktu ;]

pozdrawiam ;]
      • joszko-joszko Re: Chyba nie dotarło 02.11.10, 20:17
        rozbawiłeś mnie do łez, na prawdę jesteś godny... politowania, nie sądziłem że w XXI wieku są jeszcze "analfabeci wtórni" z ograniczonym horyzontem myślowym, czyżby pracownik M-GOK ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka