lokaj-putina 22.10.10, 15:48 Jacek Kowalczyk nie odpisuje na listy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasiu Panie Jarubas do dymisji ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 16:05 Pana przyboczny, teraz bedzie miał czas załozyc pralnię gaci ale bez dofinansowania unijnego ... Rozprężenie dysyplinarne, przyzwolenia na wszystko w parti, to obraz nędzy i rozpaczy w regionie. Co z innymi działaczami ? A pan dlaczego nie podaje sie do dymisji ? Na co pan czeka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiu Re: Panie Jarubas do dymisji ! IP: 81.219.211.* 22.10.10, 19:43 Jarubas powiedział na echu dnia, ze już zdymisjonował Pałysa z funkcji szefa kampanii wyborczej i pozbawi go wszystkich funkcji partyjnych. Szybka i zdecydowana reakcja. Nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: > Re: Panie Jarubas do dymisji ! IP: *.chello.pl 22.10.10, 20:49 Naiwniaku ! To są puste słowa ! Niedługo sprawa przycichnie i będzie po staremu ! Jak to jest w tym powiedzeniu: że ktoś tam z wiochy wyjdzie, ale wiocha z niego nigdy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiu Re: Panie Jarubas do dymisji ! IP: 81.219.211.* 22.10.10, 21:18 Jakąś krzywdę Ci wyrządziłem, że na mnie krzyczysz i mi ubliżasz? Licz się człowieku ze słowami, bo moi rodzice pochodzą ze wsi, podobnie jak rodzie wielu innych młodych ludzi żyjących w Kielcach. Wyobraź sobie, że są wykształceni i mądrzy. Nie masz prawa ich obrażać, bo sobie niczym na to nie zasłużyli, zatem daruj sobie przysłowia o „wiochach”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ja sie na wsi nie urodzilem IP: *.146.229.88.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.10.10, 23:40 i prosze nie imputowac ze ci ze wsi to specjalnych wzgledow wymagaja, prawda jest taka ze sa mimo zdobytego wyksztalcenie nieokrzesani, pozostaja gruboskurni i rozpychaja sie łaokciami. zreszta synonim slowa wiesniak oznacza dla mnie raczej stan umyslu nie zamieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiu Re: ja sie na wsi nie urodzilem IP: 81.219.211.* 23.10.10, 10:15 Nigdzie nie napisałem, że ludzie ze wsi wymagają specjalnego traktowania, więc nie rozumiem o co Ci chodzi. Prawda jest taka, że nieokrzesani, gruboskórni i rozpychający się łokciami ludzie są i w mieście i na wsi. Przejawem nieokrzesania i gruboskórności jest również niekulturalne traktowanie innych. Odpowiedz Link Zgłoś
amelie2 Re: Panie Jarubas do dymisji ! 23.10.10, 11:13 Uderz w stół nożyce się odezwą - językiem, składnią i argumentacją. Wspaniały jest język polski - pozwala po kilku wypowiedzianych lub napisanych słowach zorientować się w poziomie i pochodzeniu "prawdziwego Polaka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Panie Jarubas do dymisji ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 22:37 Nosił wilk razy kilka, Panie Pośle.Tak łatwo jest kogoś oczernić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwan Re: Panie Jarubas do dymisji ! IP: *.xdsl.centertel.pl 22.10.10, 21:33 Tajemnica poliszynera że pił w Staszowie też sa takie tajemnice Odpowiedz Link Zgłoś
lejzorski Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na n... 22.10.10, 15:53 wspaniala wiadomosc rewelacyjna dla pana jarubasa i przede wszystkim dla wyborcow, kolegow z ponidzia , kolegow z psl. obawiam sie ze skonczy sie niczym, za rok pan posel bedzie jedynka na liscie do sejmu, ta partia z nie takich opresji wychodzila obronna reka , oni potrafia wszystko wytlumaczyc, w normalnym panstwie w zakladzie pracy bylaby dyscyplinarka, tu nikt nikomu alkocholou we krwi nie udowodnil, wiec pewnie leki albo srodki chemiczne z pralni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rajbrocki Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 11:25 Bez obaw, nie otrzyma jedynki, a po wyborach - za rok - cały ten problem zniknie razem z PSL. Jestem wszak przekonany, że górale świętokrzyscy zmądrzeli i wykarczują PSL na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na IP: 212.160.201.* 24.10.10, 08:39 ale masz rację, zaraz będzie badany i podadzą, że z powodu choroby tak się zachowywał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybory tuz tuz Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na IP: *.146.211.120.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.10.10, 15:56 wspaniala wiadomosc rewelacyjna dla pana jarubasa i przede wszystkim dla wyborcow, kolegow z ponidzia , kolegow z psl. obawiam sie ze skonczy sie niczym, za rok pan posel bedzie jedynka na liscie do sejmu, ta partia z nie takich opresji wychodzila obronna reka , oni potrafia wszystko wytlumaczyc, w normalnym panstwie w zakladzie pracy bylaby dyscyplinarka, tu nikt nikomu alkocholou we krwi nie udowodnil, wiec pewnie leki albo srodki chemiczne z pralni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gest leni Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na IP: *.146.211.120.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.10.10, 16:01 zaraz, zaraz czy to nie dzisiaj w sejmie byla rozmowa o skrocenie tzw. urlopu na ządanie zwanego kacowym,. pan posel to chyba bywa czesto w gminie pacanow ? e chyba sie myle a moze jakies otwracie hali w ratajach czy co, tam byla taka dyrektorka zaraz moze ktos przypomni dlaczego nie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WódkoPozwólŻyć Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.10, 16:04 Czad,koleś byłby świetnym komikiem lub błaznem www.tvn24.pl/12690,1678981,0,1,ja-jeeeestem-posleeem--psl,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
popeacegreen Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na 22.10.10, 17:08 hehehe, dobre 2 razy ten sam komentarz to o raz za dużo :D Ktoś Ci je pisze i robisz tylko kopiuj-wklej czy to twoja własna inwencja twórcza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upralo sie młody rolnik IP: *.146.192.179.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.10.10, 17:18 mam sasiada co mi pisze teksty, jest dobry po zawodowce wszystko ,,umi,, budowal nowa hute ale to rolnik z dziada pradziada. taki spryciarz przepisal gospodarstwo 5 h, na corki a teraz bierze emeryture i dalej uprawia ten swoj kawalek, taki spryciarz z ubezp. krus, pisze mi teksty bo nie musi zarobic na grzywne za utrate prawa jazdy po pijaku w 2008 roku. taki inteligent w gumofilcach. jutro pojade do szczucina to tez mam do odebrania nowe teksty na forum, nie lubie tam jezdzic ale jest to fantastyvczny material lokalnego przasno-ludowego folkloru, schamienia, upadku kultury , elemntarnych zasad wychowania, lubie slychac tego belkotu, pseudo gwary a wogole ciesze sie zajebiscie sie ciesze ze psl ma problemy Odpowiedz Link Zgłoś
popeacegreen Re: młody rolnik 22.10.10, 17:30 Wierze Ci, że teksty Ci pisze rolnik spryciarz w gumofilcach i odbierasz je ze Szczucina :D i że cieszysz sie z problemów PSLu. To widac gołym okiem:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek19 Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 16:00 A gdzie te listy wysłałeś i czego dotyczyły. Ja też mogę napisać, że Pan Banaś nie podaje ludziom ręki co nie jest zgodne z prawdą. Następnym razem przytocz jakąś konkretną sytuację a jak piszesz dla sportu to spadaj z tego forum i nie denerwuj innych internautów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konus odczep sie do alka 19 IP: *.146.211.120.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.10.10, 16:14 jesli pisze ze wyslal listy to wyslal, moze wyslal na adres pralini(sic), panownie z pod znaku koniczynki to jest strzal nie tyle w stope ale w głowe przed wyborami to masakra kladzie sie cieniem na cała formacje, wszyscy z tego w psl beda sie tlumaczyc łacznie z kandydatem na prezydenta kielc. Odpowiedz Link Zgłoś
popeacegreen Re: odczep sie do alka 19 22.10.10, 17:17 Przypomnę Ci kolego jeśli tak już się chełpisz, ze pijany poseł nie jest zjawiskiem nowym i takim, które dotyka tylko PSL. Pamiętam jak Elzbieta Kruk z PiSu mamrotała coś po pijaku, jak Grzegorek z PO leżał na korytarzu sejmowym, jak jakiś inny poseł PiS jechał po pijaku i zatrzymany przez policjantów w Chęcinach i tłumaczył się, że zjadł kilka jabłek :D, jak Ostrowska z SLD pijana śpiewała i podskakiwała przed kamerami. Według mnie to całe przedstawienie jest bardziej śmieszne niż szokujące i oburzające. Chociaż temu gościowi, któremu się załadował do bryki pewnie do śmiechu nie było. :P Odpowiedz Link Zgłoś
my_alter_ego Re: odczep sie do alka 19 22.10.10, 20:01 Kandydat na prezydenta Kielc nie ma się z czego tłumaczyc, bo ani z poslem nie pił ani mu nie nalewal Odpowiedz Link Zgłoś
panlolek Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na n... 22.10.10, 16:02 przez takich kolesi, ktorzy kształtują swiadomość chłopów, to całe ponidzie chodzi lub lezy pijane, a posłowie jedynej słusznej partii to pewnie alkoholicy, lub przynajmniej nadużywający alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malorolny Przyjaciel Lubasia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 16:08 To ten co popierał budowę lotniska w Obicach ? Port międzynaroowy dla sanatoruum w Solcu - mieście rodzinnym posła - i niektórych domów uzdrowiskowych w Busku ? Kto będzie popierał Lubawskiemu Obice - jako kamieniołom ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: persil Re: Przyjaciel Lubasia ? IP: *.146.211.120.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.10.10, 16:18 z sie okaże ze palys to nie jest z psl, przestancie chrzanic i tyle. tylko zieloni mają klopot, personalny i to nie jeden w wojewodztwie. Odpowiedz Link Zgłoś
popeacegreen Re: Przyjaciel Lubasia ? 22.10.10, 17:19 Przypomnę Ci kolego jeśli tak już mówimy o kłopotach, ze pijany poseł nie jest zjawiskiem nowym i takim, które dotyka tylko PSL. Pamiętam jak Elzbieta Kruk z PiSu mamrotała coś po pijaku, jak Grzegorek z PO leżał na korytarzu sejmowym, jak jakiś inny poseł PiS jechał po pijaku i zatrzymany przez policjantów w Chęcinach i tłumaczył się, że zjadł kilka jabłek :D, jak Ostrowska z SLD pijana śpiewała i podskakiwała przed kamerami. Według mnie to całe przedstawienie jest bardziej śmieszne niż szokujące i oburzające. Chociaż temu gościowi, któremu się załadował do bryki pewnie do śmiechu nie było. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.10, 18:18 tylkoze on swietnie pasuje do calego swojego elektoratu gdzie co drugi to alkoholik albo normalny pijus= prez Ponidzie ciezko juz przejechac w weekend - bo leza na drogach nie rtak dawno strosta nachlal sie syropku, mataczyl a jego szef opowiadal cos o zaslugach dla spoleczenstwa obywatelskiego i PSL-u dostal mandat i sad oredl ze to wszystko bylo WYKROCZENIE no a teraz co wlasciwie zrobil Palys - po prostu zel sie poczul i sobie usiadl - i tyle - ktos badal go alkomatem - nie, cy moze bral narkotyki? przeciez pomrocznosc jasna ma juz swoja bogata historie od prezydenckie syna poczynajac ludzie to jest Polska - grdzie 5 milionow jest albo uzaleznionych albo chla - taka jest norma co wy wymagacie od wybrancow tego Ludu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he he ANDREW PAUYS IP: *.chello.pl 22.10.10, 16:18 www.tvn24.pl/-1,1678981,0,1,ja-jeeestem-posleeem--psl,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizir kapitalny film IP: *.146.211.120.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.10.10, 16:28 andrew czekal na busa do solca zdrojum w koncu weekend , po nocce do domu trzeba sie tluc ale bedzie szybciej w domu od robotnikow ze swietokrzyskiego ktorzy pracuja w warszawie. a na powaznie to w tej kieleckiej inguszetii chlanie to norma standard, zabijanie przez jedan partie spoleczenstwa obywatelksiego, mozna wybudowac palac, hale sportowa ale to za malo trzeba projektow miekkich by zmienic ludzi by madrze wybierali ale na tym politykom nie musi zalerzec. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydencik2010 Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na n... 22.10.10, 16:32 Tak przykro na to patrzeć... jak na scenie politycznej przez tyle lat mogli istnieć tak słabi i mali ludzie? Może PSL ma jeszcze jakieś tajemnice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.10, 17:04 No to piękne towarzystwo w tym PSL !!!!!! Co na to wyborcy? Czy takie standardy władzy nam propunują? Odpowiedz Link Zgłoś
popeacegreen Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na 22.10.10, 17:37 Towarzystwo we wszystkich partiach jest dokładnie takie samo i nie próbuj mi wmawiać , że są lepsi i gorsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIP Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na IP: *.chello.pl 22.10.10, 18:08 JEST JEDNA INNA PARTIA WOLNOŚĆ I PRAWORZĄDNOŚĆ, TAM SIĘ NIE CHLEJE ZA PIENIĄDZE PODATNIKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
popeacegreen Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na 22.10.10, 18:31 Nie sądzę aby Pałys i inni posłowie chlali za pieniądze podatników. Pili za swoje „ciężko zarobione”;) Wybacz ale nie odnosiłem się do tzw. „partii kanapowych” tylko do partii parlamentarnych :) jednakowoż rozumiem wasz ból, ja tez musze pić za swoje :D Chyba WiP nie jest partia abstynentów :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donek Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.10, 18:04 Zatrucie oprami z "pralni" żony ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na IP: *.centertel.pl 22.10.10, 19:02 To jest to, chłop nieinteligentny przy korycie /nie w oborze/ i nażarty skutek opłakany i to jest reprezentant wsi, hańba dla wsi, PSL /oni są bez wstydu i honoru/ i parlamentu. Pałys winien być w pracy /sejm obradował/ może był ale ochlany, z firmy odrazu art. 52 i na zachlany pysk za bramę bez prawa powrotu i po sprawie do żony /jak przyjmie/ do pralni chemicznej za wirówkarz /tam się wszystko kręci, w łbie, też/ale w tym przypadku tak nie będzie swojaka się wybroni tym bardziej szef kampani wyborczej arbuzów. Chłopie głosuj na PSL oni wykupią przez gorzelnie wszystkie twe płody rolne na zaczyn z chmielem też sobie poradzą. Scyzoryku biedne to twe województwo, rządzone przez PSL oni tylko myślą o sobie gdyż po pijaku nie dasię myśleć o innych, dobrze, że się tożsamość zachowuje nawet w cudzym aucie, choć czach dymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z boku. Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na IP: *.centertel.pl 22.10.10, 19:12 Tak się bawi poseł, tak się bawi PSL, tak sie bawią wybrańcy narodu za jego kasę. Teraz wiemy skąd dług, po pijaku wszystko da się zrobić. Gratulacje dla PSL za trzeźwy umysł prz obsadzie szefa wojewódzkiej kampani wyborczej do samorządu. Jeszcze raz i jeszczee raz a potem na jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
last_demigod Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na n... 22.10.10, 19:26 No pan pOsiol pokazal na co go stac! Odpowiedz Link Zgłoś
last_demigod Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na n... 22.10.10, 19:27 Dobra wodeczka byla, nie ma to jak imprezka w hotelu sejmowym? Panienki tez byly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abw Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.10, 20:23 Tak oto zachowuje się "elita" rządząca Polską |("elita", która jak mafia na własność zawłaszczyła Polskę). Najpierw pokaż "kultury" dał najmłodszy w Europie specjalista ginekologii ze Skarżyska - v-ce minister zdrowia u Tuzka, a w dniu dzisiejszym popis "kultury ludowej" dał poseł współrządzącej Polską i rządzącej Ziemią Świetokrzyską partii zielonych koniczynek, szef sztabu wyborczego PSL w regionie. Wpada posła z Solca Zdroju, przy występie pupilka min. kopacz to mały pikuś. Ten przynajmniej stał na własnych nogach, a nie leżał nieprzytomny na sejmowych korytarach. Jak czują się w jego towarzystwie dyrektory kieleckich szpitali, startujący z list PSL w wyborach samorządowych? Topwarzysze poslowie - alkohol jest dla LUDZI, a nie dla miernot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na IP: *.chello.pl 22.10.10, 22:47 Odczep się od człowieka,jak chcesz to wypijemy też wodeczke i ja zastąpie z kolegą 2panienki Odpowiedz Link Zgłoś
camilloxix Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na n... 22.10.10, 21:06 ojjj wielkie mi hallo każdy pije alko pewnie nie jednemu film sie urwał lub w sedesie z głową nie raz bywał w toalecie,a tu tyle problemów na forum i pewnie napiszecie, że sami abstynenci:) z reszta byliście tam widzicie to co chcą wam pokazać i tyle. Nie bronie tylko stwierdzam, że nawet jak by nie był pijany a w TV pokazaliby jak poślizgnął się na skórce od banan z dopiskiem był pod wpływem...Kończąc puentą Poseł nie Wielbłąd pic musi hehe:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_g_pl Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na 22.10.10, 22:28 Każdy chyba słyszał,że "woda ognista" skraca dystans między ludźmi, ja jestem za tym by każdy bez żadnego pieprzenia przyjął do wiadomości że polityk też człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibek niech chleje po pracy IP: *.146.229.88.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.10.10, 23:46 dostaje diety poselskie kase na biura etc, darmowe przejazdy to posel nie prywaciarz np. wlasciciel pralni, coz to swietokrzyskie taki standard, swoj chlop kazdemu sie zdarzy, przyzwolenie jest a pozniej krzyczycie na nich zlodzieje itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.10, 10:21 moze i czlowiek ale przypominal malpe a poza tym to byl w pracy inna rzecz ze elektorat jest jeszcze gorszy Odpowiedz Link Zgłoś
tamaguczi Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na n... 22.10.10, 21:32 Jeśli facet ma faktycznie problem to wiadro pomyj mu w niczym nie pomoże, a tylko zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gn0 Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na IP: 109.243.98.* 23.10.10, 00:03 A czego Wy chcecie od tego człowieka ? Sami chodzicie bezprzerwy napruci i udajecie niewiniątka... Chcieliscie reprezentanta waszej malostkowej spolecznosci ? - no to macie... Nie ublizajcie panu Andrzejowi bo ublizacie samym sobie. Potrzebny Wam ktos kto dobrze udaje swiętego w zamian za wasza wlasna glupote ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 00:26 Wielkie mi halo. Pewien "wysoko postawiony" urzędnik w Kielcach wygląda i zachowuje się tak notorycznie. Wiedza o tym wszyscy i wolne media też. Acha i dość często jeździ na podwójnym gazie. No i co z tego - nic. A poza tym Endrju wypił syrop z apteki w Kazimierzy i ma duże zasługi dla ruchu ludowego. Odpowiedz Link Zgłoś
okeywoj Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na n... 23.10.10, 05:03 Nie on pierwszy i nie ostatni.Może nie ma tolerancji na alkohol etylowy a może drinki były darmowe.Inni też piją ,w zamkniętych pokojach Sejmowego hotelu działy i dzieją się rózne historie.Może posłowie, których nie ma na posiedzeniach są w <trupa pijani" HGW,jak mawiali starożytni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ami Gos Panie Jarubas a co tam w powiecie? IP: *.cdma.centertel.pl 23.10.10, 06:34 Pan Jarubas jako dziecko szczęścia wierzy swoim kumplom chyba bezgranicznie.Takie problemy alkoholowe u wielu jego towarzyszy występują też w Powiecie kieleckim.Warto się temu przyjrzeć w godzinach pracy tych panów i na organizowanych imprezach ku czci i z okazji,kiedy to służbowe wozy wywożą ich w stanie kompletnego zamroczenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Panie Jarubas a co tam w powiecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 08:26 To chyba w takim stanie PSL z JArubasem na czele podejmował decyzje o ,,modernizacji" lotniska w Masłowie i wybudowaniu o 145 n za krótkiego pasa startowego, aby spieprzyć to, co sie tylko daje.Tak mielibyśmy lotnisko lokalne a tak mamy dalej chałę bodzentyńską. Chcą powołać Wydział Lekarski - macie już do obsadzenia dyrektora posła na stanoiwisku dyrektora Instytutu Trzeźwości Samorządowej Odpowiedz Link Zgłoś
garbiii Re: Panie Jarubas a co tam w powiecie? 24.10.10, 16:14 nagle sie sami abstynenci znalezli ... a co Jarubas ma zrobic, wprowadzić zakaz spożycia :D wszyscy sa takimi porzadnymi ludzmi ze ostatnio na moim osiedlu w delikatesach wodki i winek prostych zabrakło ... to jest to ... prosze sie wpisywac kto tu jest abstynentem... Odpowiedz Link Zgłoś
woj-77 Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na n... 23.10.10, 07:24 Mam nadzieję, że "GW", zrobi podsumowanie pracy każdego Posła w Sejmie: lista obecności, liczba wystąpień, liczba zgłoszonych poprawek do ustaw i samych ustaw. Dalej, jak praca Posła wpłynęła na rozwój regionu. Imienne podsumowanie. Ludzie zobaczą, jak pracują Posłowie w Sejmie i nie dadzą tym "fatalnym" ponownej szansy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 07:48 nie czepiajcie się posła, bo on ustami swymi pił zdrowie narodu Odpowiedz Link Zgłoś
camilloxix Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na n... 23.10.10, 11:04 był w pracy nie był w pracy, kogo to obchodzi? to co istotne to nie było to w Kielcach wiec ta sprawa nijak się ma do Kielce:) Odpowiedz Link Zgłoś
camilloxix Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na n... 23.10.10, 23:39 z IP wynika, że ktoś tu sam do siebie pisze:) czyżby rozdwojenie jaźni, a może zanik osobowości:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POlewoj Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na IP: 94.254.226.* 24.10.10, 17:17 ARBUZ jak to w partii sikawkowych zachował się w ramach wysokich std. 'jakie so z zeteselu' ale żeby takiego pisożercę thusk visom network zlinczował???? chyba znowu pawlak zadarł z wodzem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakowy Nic mu nie zrobią ....on haki na ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 17:13 Poseł ma haki na Jarubasa, dlatego ten nic mu nie zrobi, liczyc sie musi z nim także pan Fredek w stolicy ! To jest tak jak z facetem z PiS-u, który był członkiem zarzadu u Jarubasa, a wybrał sobie dobrze płatna robotę w nie istniejacym inkubatorze w Podzamczu.Jarubas musiał sie na to zgodzić, bo facet wie za duzo.... I tak to jest z tym PSL-em. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asad Re: Nic mu nie zrobią ....on haki na ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 20:36 Fredek to ma wszystko w dupie On tyle zarabia i ma takie układy że tylko udaje PSLowca.Natomiast przed Adasiem jest jeszcze kariera jak również dla jego giermków w osobach mianowanych a nie wybieralnych jak Żołądek,Gos,Świercz,Łach,Śledziński,Jagiełło,i wielu innych. Odpowiedz Link Zgłoś
camilloxix Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na 24.10.10, 22:03 Czytając komentarze na forum widzę malutkich ludzi schowanych za swoimi nickami bardzo malutkich bojących się rzeczywistości zamkniętych w czterech ścianach. Zgrywacie takich mądrych i cudownych. Prawdą jest, że nie umiecie sobie poradzić ze swoimi nałogami. Dla pocieszenia zostaje wam ten wirtualny świat i fałszywa tożsamość. Jednak nie zapominajcie, że w realnym świecie jesteście nie zauważalni. Brutalna prawda o was samych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POpeło Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na IP: 109.243.200.* 24.10.10, 22:42 camilloxix ty chłop .......czy czasem na konopiach czy cuś Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_g_pl Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na 25.10.10, 19:37 Gość portalu: POpeło napisał(a): > camilloxix ty chłop .......czy czasem na konopiach czy cuś " swój swojego pozna" :) Odpowiedz Link Zgłoś
camilloxix Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na 25.10.10, 22:38 Gość portalu: POpeło napisał(a): > camilloxix ty chłop .......czy czasem na konopiach czy tak kolacja u ciebie w domu z twojej plantacji razem przy stole hihihi:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na IP: *.chello.pl 24.10.10, 22:55 Człowiek ze wsi wylezie wieś z człowieka nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
1h2o Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na n... 25.10.10, 00:07 Biedny poseł Pałys już zapomniał jak przepraszał na antenie TV dwa lat temu, za pijanego posła Grzegorka, a teraz sam jest żenujący. Niestety za niego nikt nie przeprasza. Nie od dziś wiadomo, że alkohol to nie obcy dla pana posła PSL trunek. Szkoda dla takich ludzi mandatów poselskich, pamiętajmy o tym za rok przy wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
bosman_plama Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na n... 25.10.10, 13:10 Oj, od razu pijany. Zaraził się od kogoś chorobą filipińską i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
panlolek Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na n... 25.10.10, 22:29 zwalone z forum Echa Dnia. Najnowszy kawał krążący po Kazimierzy: Przychodzi Jarubas do przedszkola a tu dzieci pijane w 3 doopy. - Co się tu dzieje?! - krzyczy marszałek -Bawimy się w PSL - odpowiada Jasio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Poseł PSL Andrzej Pałys ledwie trzymał się na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.10, 13:50 Czy ten Pan znowu powraca do rozdawania moich pieniędzy. www.radio.kielce.pl/page,,W-sejmowym-glosowaniu-przepadla-poprawka-o-dofinansowaniu-drogi-nr-73,9177e24f0100602bbf442d0277ee87c3.html echo dnia nie przyjmuje na forum wpisów o tym Panu Odpowiedz Link Zgłoś