Dodaj do ulubionych

KOchane PKP Kielce

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 17:04
Witam. Nie wiem czy ktoś z Was w ciągu ostatniego roku potrzebował pomocy naszego fantastycznego PKP przy organizowaniu wyjazdu dla dzieci w lecie lub zimą. Otóż ja już miałam dwukrotnie do czynienia z paniami w kasie odpraw grup zorganizowanych... Pomijam drobny szczegół taki jak brak okienka informacji i tysięcznych niemal prób dodzwonienia się na ich infolinię. Udało mi się zdobyć numer do interesującej mnie kasy i w październiku gdzieś pod koniec miesiąca zadzwoniłam próbując się dowiedzieć o rezerwacje miejsca na styczeń dla grupy dzieci. Pani poinformowała mnie, że nowe rozkłady będą znane dopiero po 12 grudnia i żebym wtedy dzwoniła... Przy okazji dowiedziałam się również że na rezerwację mam czas do 15 grudnia więc spokojnie zdążę... no więc czekałam grzecznie do określonej daty ponownie zadzwoniłam i pani mi oczywiście podała możliwość połączenia ale... okazało się że już ta pani termin rezerwacji przesunęła na 5 grudnia!! Mówię kobiecie że w ostatniej rozmowie poinformowano mnie o 15 grudnia a ona mi na to to niech pani złoży do 15. No ok w końcu rozmawiam z kompetentnym jakby nie było pracownikiem. Udałam się 15 na dworzec z zamiarem złożenia wniosku a tu niespodzianka bo pani mi nie przyjmie wniosku bo po terminie już... Ludzie, czy ktoś może mi wytłumaczyć jakim cudem ktoś ma złożyć wniosek do 5 grudnia na połączenia o których co do godzin będę wiedziała dopiero po 13 grudnia??? Pasażerowie maja być jasnowidzami?? czy ja jestem nienormalna czy jednak coś w PKP szwankuje???
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka