Dodaj do ulubionych

Czarne Punto parkujace na deptaku-zadziwiajace

IP: *.interpacket.net 16.04.04, 23:32
vis a vis banku PKO SA, rog Wesolej i Sienkiewki.
Notorycznie parkuje na zakazie. Nie wspomne, ze jest tam zakaz ruchu.
Czy straz miejska albo policja nie moze sie tym zajac? A moze boi sie?
Raz podejrzalem, ze wsiada do niego jakis oblesny grubas o wygladzie
przestraszonego misia, wiec chyba to nie jego sie boja? Wiec o co chodzi?
Czasem mam ochote porysowac toto gwozdziem. Moze sie nauczy.
Obserwuj wątek
    • wojciech.domagala To pewnie jakiś policjant albo strażnik miejski... 16.04.04, 23:42
      "...Czy straz miejska albo policja..."

To pewnie jakiś policjant albo strażnik miejski... może ABW - mieli otworzyć
      delegaturę...
      • Gość: zdzwiony Re: To pewnie jakiś policjant albo strażnik miejs IP: *.interpacket.net 16.04.04, 23:43
        Zapomnialem dodac. Ten grubas wychodzil z redakcji ... GW.
        No wlasnie. Czyzby to jakis nietykalny redaktorek?
    • Gość: to nie koniec Przeciez kazdy wie o kogo chodzi IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 15:26
      Chodzi o "redaktora" Ziemowita Nowaka.
      Parkuje gdzie chce i smieje sie wszystkim w nos.
    • Gość: poseł nowak Re: Czarne Punto parkujace na deptaku-zadziwiajac IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 18.04.04, 15:16
      Chciałem powiedzieć, ze nie jest trudno ustalic nadawce tych zniewag.
      Umieszczone posty wyczerpuja znamiona art 216 kk

proponuje próbowac dalej

Jeden taki juz ma problemy- pewnie niedługo pochwali tym sie aktem oskarzenia
      na forum
      • szacuneczek Re: Czarne Punto parkujace na deptaku-zadziwiajac 18.04.04, 15:23
        Nie rozumiem Panie pośle.
        Jakie w tym wątku są posty ze zniewagami?
        Czy ktos moze traktowac na 100% powaznie anonimowe forum brukowca i kierowac do
        sadu skarge o zniewage?
        Czy to nie paranoja?
        takie forum nalezy traktowac jako rodzaj Hyde Parku - wolno bez konsewkwencji
        pisac co sie chce, najwyzej redakcja wymaze, do powaznych dyskusji sa inne
        miejsca.

szacuneczek
        • know1 Do gwoździ, Forumowicze, do gwoździ!!! 18.04.04, 18:49
          No, nareszcie ktoś odważny znowu się odważył odważnie napisać o tym problemie,
          bo do tej pory było na ten temat jakieś 173 wpisy tylko! A porysować gwoździem
          czarne punto, redaktora Ziemowita Nowaka, Michnika, Gazetę Wyborczą, posła
          Zbigniewa Nowaka i całe to forum! Do dzieła, niech wszyscy zaczną rysować
          gwoździem, zaczynając od swojego kopmputera. Ja już zaczęłam i teraz mam cały
          monitor porysowany! Małe sprostowanie - tam nie ma zakazu postoju, a red. Nowak
          jest inwalidą i ma prawo tam stawać, ale to szczegół. Najgorsze, że on jest
          MARSJANINEM!!! Jest gruby, bo to specjalny skafander marsjański jest na nim!
          Wewnątrz kryje się taki obrzydliwy robal! Ja już ostrzegałam przed tym
          potworem, dobrze, że znowu wpisali się tacy mądrzy forumowicze,
          jak 'zdziwiony', 'szacuneczek'i oczywiście 'wojciech.domagala'. Brawo! Odwagi
          do walki z Marsjaninem, Forum, Michnikiem i odrzutowym silnikiem! Jestem z Wami!
          Baranowska Idiocka Skretyniała
        • Gość: poseł nowak Re: Czarne Punto parkujace na deptaku-zadziwiajac IP: 217.153.94.* 18.04.04, 23:54
          Prosze przeczytac tresc art 216 kk. Przy tej kwalifikacji waznym jest to, ze
          zamiarem zniewazajacego było to, zeby ten tekst dotarł do zniewazanego. To, ze
          jest to oczywiste bo red. Nowak czyta te posty nie podlega dyskusji, podobnie
          to w jaki sposob sie to czyni. Wpis na forum jest tylko pozornie anonimowy.

Z ustalenie tozsamosci nie ma zadnego problemu, chyba ze tekst nadawany jest z
          kawiarenki
          • szacuneczek Re: Czarne Punto parkujace na deptaku-zadziwiajac 19.04.04, 00:19
            panie posel!
            hajd park! muwi to panu cos?
            nie hodzi , ze jest problem z kafejki
            hodzi o: ustalac

odbija? czy przemenczenie?

trohe dystansu
            szacuneczek
            • szacuneczek Re: Czarne Punto parkujace na deptaku-zadziwiajac 19.04.04, 00:25
              A moze pana post to byl wyraz protestu przeciw wyrokowi polskiego sadu,
              w ktorym pani sedzia skazala za pisanie w prywatnym liscie wieznia do rodziny
              obrazliwych tresci pod jej adresem, na podst. artykulu, ktory pan przytacza, bo
              wiezien musial wiedziec, ze jego prywatne listy czytac sedzia bedzie.
              ( kolejny dowod na stronniczosc, zawzieta glupote i zbednosc sadow - prywatna
              zemsta sedziego w majestacie prawa z powodu niezdolnosci pojecia hierarchii w
              prawach kogiki)

szacuneczek
              • szacuneczek Re: Czarne Punto parkujace na deptaku-zadziwiajac 19.04.04, 00:27
                kogika=kognicja+logika
                dlatego na klawiaturze l jest obok, zaraz po k
              • Gość: Krzysio "Słuchajcie IP: *.47.30.61.isp.tfn.net.tw 19.04.04, 00:34
                no Szacuneczek, nie podskakujcie, nie mieszajcie, bo i tak się już was namierza
                w związku z aferą w "Galaktyce" My wiemy, że wy byliście w nocy z 17/18 kwietnia
                2004 w odległości około 20 km od inkryminowanego miejsca, więc jesteście osobą
                podejrzaną. I wy tu nam nie mydlcie oczu dyskusją z posłem o 216 kk.

Komisarz Ryba"

Hej.
                • szacuneczek Re: "Słuchajcie 19.04.04, 00:48
                  o kurna jasny gwint!
                  trzeba zakopac wszystkie noze i scyzorki
        • wojciech.domagala PROTESTUJĘ ! 19.04.04, 07:44
          PROTESTUJĘ !

Gazeta Wyborcza nie jest brukowcem. NIE Echo Dnia, NIE Słowo Ludu, NIE Teraz,
          NIE Fakt, ale właśnie Gazeta Wyborcza codziennie o 4 nad ranem do mojej
          skrzynki emajlowej przysyła mi aktualne wiadomości z regionu ;-)

Porównaj sobie Forum Gazety Wyborczej z forum Echa Dnia.
          Porównaj sobie news-serwis Gazety Wyborczej z PDF'ami Słowa Ludu.
          Porównaj sobie strony internetowe Gazety Wyborczej ze stronami Teraz...

W Gazecie Wyborczej widziałem niedawno na pierwszej stronie aż trzy wielkie
          afery na raz (1) Rywin'gate, (2) służb specjalnych - Orlen oraz (3) dysków
          twardych ukradzionych z MSZ. Która z lokalnych gazet tak dalece naciska na
          odciski, krytykuje i opisuje przekręty rządzących Polską ?
          • basia996 Re: PROTESTUJĘ ! 20.04.04, 08:25
            wojciech.domagala napisał:

> PROTESTUJĘ !
            Która z lokalnych gazet tak dalece naciska na odciski, krytykuje i opisuje
            przekręty rządzących Polską ?>
            Oj Wojtku coś ci się pomieszało zapominasz że Gazeta Wyborcza to dziennik
            ogólnopolski z marnym dodatkiem kieleckim.
            Ale znając twoje uwielbienie do redaktora MMMMichnika nic już mnie nie dziwi.
            Więc zajmij się lepiej fotografowaniem robali bo wiosna już nastała i nie pisz
            bzdur.
            Pozdrawiam
            • wojciech.domagala Re: PROTESTUJĘ ! 22.04.04, 23:47
              > Oj Wojtku coś ci się pomieszało zapominasz że Gazeta Wyborcza to dziennik
              > ogólnopolski z marnym dodatkiem kieleckim.

A FAKT ? jak wygląda FAKT w internecie ? bardzo, bardzo... skromnie...
    • know1 Re: Czarne Punto parkujace na deptaku-zadziwiajac 18.04.04, 19:01
      do walki z Marsjaninem, Forum, Michnikiem i odrzutowym silnikiem! Jestem z Wami!
      • Gość: Koronafan Re: Czarne Punto parkujace na deptaku-zadziwiajac IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.04, 13:30
        Nie ma znaku zakazu postoju bo jest znak zakazu ruchu z kilkoma wyłączeniami.
        Redaktor nie jest tam wymieniony z imienia i nazwiska. Może by ktoś wyjaśnił w
        końcu które znaki drogowe nie obowiązują inwalidów i sprawa będzie załatwiona.
    • know1 Re: Czarne Punto parkujace na deptaku-zadziwiajac 18.04.04, 19:02

• Gość: Krzysio Rozumiem oburzenie, IP: 213.206.5.* 18.04.04, 22:19
        ale żeby aż w trzech postach pisać to samo. Lekka przesada.

Hej.
    • redakcja_kielce Mam prawo 19.04.04, 12:43
      Mam prawo tam parkować. Jestem inwalidą, a w tym miejscu nie ma zakazu
      parkowania. Nie łamię żadnych przepisów. Wielokrotnie byłem w związku z tym
      kontrolowany przez policję i strażników miejskich. Poza tym ten odcinek ul.
      Sienkiewicza jest monitorowany przez kamery i jak ktoś źle parkuje, szybko
      zjawia się patrol. Parkując w innym miejscu zajmowałbym je przez wiele godzin
      innym kierowcom, którzy nie mają uprawnień inwalidzkich. Przykro mi, że kogoś
      to gryzie w oczy. Proszę o powstrzymanie się od niegrzecznych uwag pod moim
      adresem.
      Ziemowit Nowak
      dziennikarz
      • Gość: ck Re: Mam prawo IP: *.globit / 217.98.57.* 19.04.04, 12:54
        Nerwusek z Pana niezły widzę.
        • Gość: sasiad u nas taki jeden tez ma prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 14:06
          Jezdzi takim czarnym sportowym autkiem, pomijac to ze wozi sie starsznie, to
          jezdzi sobie srodkiem osiedla po chodnikach czy trawnikach ale wiadomo wladza
          to wladza ma chlopak prawo
          • Gość: lidka Re: u nas taki jeden tez ma prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 23:02
            Chodzi ci o tego policjanta ze swietokrzyskiego ? Czarny nissan lub mazda,
            ostatnio jezdzil po chodnikach.W lato pamietam scenke jak ten stroz prawa po
            pijaku !!! parkowal autko jakies 30 minut ! :)
      • Gość: Ja Re: Mam prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 20:27
        A ja pana Nowaka popieram. Jest inwalidą więc ma prawo stawać samochodem tak
        aby było mu łatwiej dojść do redakcji podobnie jak pan z Ksiegarni na rogu
        Sienkiewicza i Małej. To że wszyscy jesteście zdrowi, nie oznacza, że nie można
        wykazać odrobinę dobrej woli i przynajmniej nie utrudniać życia tym, którym
        jest trudniej...
        • Gość: Koronafan Re: Mam prawo IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 22:44
          Skoro taki chory to skad ma kasę na takiego punciaka?
          • Gość: $$$ Wypowiedz debila. IP: *.globit / 217.98.57.* 19.04.04, 22:55
            >Skoro taki chory to skad ma kasę na takiego punciaka?

Ręce opadają.
            • Gość: zdziwiony Re: Wypowiedz debila. IP: *.interpacket.net 20.04.04, 19:10
              Dobre pytanie
      • Gość: zdziwiony Re: Mam prawo IP: *.interpacket.net 20.04.04, 19:09
        Przepraszam, ze pytam, ale na czym polega panskie inwalidztwo? Ja widzialem, ze
        szedl pan calkiem zwawo.
        Czy pobiera pan rente?
        • redakcja_kielce Dziękuję za zainteresowanie 21.04.04, 12:54
          Miałem wypadek w wieku 16 lat, w 1981 roku. Jechałem motorowerem, ciężarówka
          wymusiła na mnie pierwszeństwo. Kierowca dostał wyrok dwa lata w zawieszeniu.
          Ja miałem: zmiażdżoną prawą nogę, tętnicę podkolanową, złamaną kość udową,
          uszkodzony nerw strzałkowy, złamane dwa żebra, uszkodzone nerki. Ledwie
          uszedłem z życiem, lekarze cudem uratowali moją nogę. Przeszedłem trzy
          operacje. Nie biorę renty, nigdy nie brałem, otrzymałem jednorazowo
          odszkodowanie z firmy ubezpieczeniowej (wypadek miałem w drodze ze szkoły).
          Grupę inwalidzką przyznaną mam dożywotnio. Obecnie „chodzę żwawo”, kiedy mnie
          noga nie boli, czyli około 500-600 metrów. Z każdym dalszym metrem ból się
          nasila. Wtedy używam laski. Nogę mam operacyjnie zablokowaną w stawie skokowym,
          więc prawdopodobnie do końca życia nie będę już sprawnie się poruszał. Dziękuję
          za zainteresowanie stanem mojego zdrowia. Proszę o powstrzymanie się od
          złośliwych wpisów pod moim adresem.
          Ziemowit Nowak
          dziennikarz

• Gość: Koronafan Re: Dziękuję za zainteresowanie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.04, 13:24
            Jeśli wszyscy co mają prawo zaczną stawiać samochody tam gdzie im wygodnie to
            pan z roboty do domu nie wyjdziesz. Trochę skromności z egzekwowaniem swoich
            praw w końcu każdy jest na coś chory i każdemu cięzko przejść pare kroków.
            Sczególnie jak mu się spieszy.
          • Gość: A.P. Re: Dziękuję za zainteresowanie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.04, 15:17
            Moja córka miała już cztery razy operowaną nogę, kiedyś w ogóle nie mogła
            chodzić. Od czasu kiedy się wzięła za ostry trening chorej nogi to efekty
            przeszły nasze oczekiwania- córka zaczęła próbować swoich sił w sporcie. Panu
            też to radzę, powinien Pan rozchodzić chorą nogę, a samochód stawiać co raz
            dalej od redakcji. Ja wiem, że łatwo wziąć zaświadczenie o niepełnosprawności z
            MZdsOoN, a trudno walczyć ze swoimi ułomnościami, ale niech Pan spróbuje zanim
            za następnym razem to forum stanie się miejscem redakcyjnych połajanek. W
            komentarzach o Pańskim aucie nie doszukałym się żadnych złośliwości, może jest
            Pan zbyt przewrażliwiony?
          • Gość: A.P. Re: Dziękuję za zainteresowanie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.04, 15:20
            W 1981 r. mało kogo z nastolatków było stać na motorower. Skoro już Pan się tak
            o sobie rozpisał, to może Pan powie kim byli Pańscy rodzice, że było ich stać
            na motorower dla synka?
            • redakcja_kielce Nie, nie powiem 21.04.04, 16:57
              Przykro mi, ale nie odpowiem. Uważam, że wszystko co miałem na ten temat do
              powiedzenia, już powiedziałem. Dziękuję za rady na temat rehabilitacji
              pourazowej.
              Ziemowit Nowak
              dziennikarz
          • Gość: zdziwiony Cenzura? IP: *.interpacket.net 21.04.04, 20:37
            Napisalem wlasnie, ze tam jest zakaz wjazdu z tabliczka, ze nie dotyczy
            mieszkancow, ale bez prawa parkowania, i ten post ZOSTAL SKASOWANY.
            W takim razie jutro ide na rozmowe z komendantem strazy miejskiej, ktory jest
            moim dobrym znajomym. Nie zostawie tego tak. Ze mna sie nie zadziera.
            • Gość: exm tak czy owak - doopa z tyłu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 21:29
              Panie Ziemowit, warto sie wdawać w dysputę z debilami?
              Chociaż w sumie, gdyby pan nie odpowiedział, to debile szczekaliby jak stado
              kundli na tym forum, że "pan się nie zadajesz, bo pokazujesz wyższość itd...",
              no i tak czy owak - doopa z tyłu, jak mówi mój znajomy, więc chyba pana
              rozumiem.
              Jak sie człowiek naczyta takich wypowiedzi i porad "nałókowych", to :
              1. żal się robi debila
              2. chciałoby się dowiedzieć o co takiemu naprawdę chodzi, jakiś niewyżyty? moze
              mało seksu, a duże potrzeby?

pozdrawiam Pana i życzę zdrowia!
            • Gość: Krzysio WOLNOŚĆ SŁOWA, IP: 202.47.247.* 21.04.04, 21:40
              gościu zdziwiony, to przywilej dziennikarzy.

Hej.
              • Gość: zdziwiony [...] IP: *.interpacket.net 21.04.04, 22:04
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: czytelnik Re: Mam prawo IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 09.08.04, 10:19
        ale to nie zwalnia z myślenia
    • Gość: akuku do zdziwowanego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 00:58
      no i co zdziwiłeś sie? a moze skur.iłeś?
      • Gość: zdziwiony Re: do zdziwowanego IP: *.interpacket.net 20.04.04, 19:10
        Mam prawo sie dziwic
        • Gość: pucio Re: do zdziwowanego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 21:38
          jak każda dziwa?
    • Gość: DZIWA Re: Czarne Punto parkujace na deptaku-zadziwiajac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 21:43
      o jak ja sie dziwię strasznie!
    • Gość: exm zdziwiony nadaje z USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 23:08
      często bywasz w okolicach Redakcji w Kielcach w Polsce cwaniaczku?

wiesz może dlaczego na emigracji jest tyle debili?
      • Gość: miki. Re: zdziwiony nadaje z USA IP: 81.6.129.* 22.04.04, 00:19
        Co do Punto redaktora , to juz tu zdaje mi się czytałem wątek z rok temu,
        pewnie i autor ten sam. Każdy ma chyba kogos kto go bardzo nie lubi choćby był
        kryształowym i wspaniałym człowiekiem. Bo co z tego , ze dobry , jak
        podejrzeane za co kupił np. samochód. A jak dochody ma uzasadnione to mozna
        powiedzieć że gębę ma brzydką. Trudno , takich ludzi tez ziemia nosi i musimy
        się z tym pogodzić. Najgorsze jest to stado szczekających kundli które pojawia
        się za hieną. Z nogą źle? Córunia tam wyzdrowiała bo cwiczyła. A jak się nie da
        rozćwiczyć to podobno jakiś znachor koło Lęborka to wszystko leczy. Gość który
        zrobił z siebie kretyna pisząc o córce moge się założyć że to wymyślił. Bo ktoś
        kto choćby odwiedzając bliską osobe w szpitalu napatrzy się na ludzi którzy tam
        cierpią zdawałby sobie sprawę , że każdy przypadek jest inny , i to że ktoś z
        czegoś wyzdrowiał to nie znaczy że każdy tak może. Bez względu na to xczy masz
        ta córke czy nie wiadomo jedno - mózgu to ty nie masz. Nie życzy się nikomu
        źle , ale w takich przypadkach to chyba przydałoby sie żeby takie nieszczęścia
        spotykały takich jak tatuś cudownie ozdrowionej cÓrusi. Podziwiam redaktora ,
        że zechciał rzucić sępom trochę mięsa i opowiedział co go spotkało ,szkoda było
        czasu pisac do ludzi reprezentujących sobą poziom rynsztoku , jak widać sępy i
        tak są głodne. Ludzie , weźcie się może do roboty , a zamiast przyglądać się
        innym przyjrzyjcie się swoim wrednym gębom. Życzę zdrowia redaktorowi , i tym
        którzy wiedzą co znaczy być niepełnosprawnym.
        • Gość: A.P. Re: zdziwiony nadaje z USA IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 10:51
          Te, Miki z Afryki, a tobie jakiś Hutu lub Tutsi maczetą cosik skrócił, wydaje
          mi się, skoro jesteś taki znawca problemu niepełnosprawności. Rzucasz kretynami
          i debilami na forum, a sam nie lepszy jesteś. A może to sam red. przeobraził
          się na czas jakiś w mikiego?
          • Gość: exm Re: zdziwiony nadaje z USA IP: 195.114.160.* 22.04.04, 13:20
            odpierdool sie od miki'ego, to ja rzucałem kretynami, bo kretyni z USA wypisują
            głupoty na forach, obrażają ludzi i udają że piszą z Kielc
    • Gość: a Re: Czarne Punto parkujace na deptaku-zadziwiajac IP: 195.136.247.* 08.08.04, 09:52
      jak tam punto, nadal parkuje?
      • wojciech.domagala byłem widziałem 08.08.04, 10:35
        czarne punto parkuje a na pierwszym piętrze na balkonie jest kamera wycelowana
        w to właśnie punto; wszyscy co podchodzą zobaczyć punto są fortografowani -
        będzie wystawa, czy coś takiego... jakiś wernisaż... ja się nie znam na
        fotografii tak więc ci nie powiem...
        • Gość: a Re: byłem widziałem IP: 195.136.247.* 08.08.04, 11:11
          > ja się nie znam na
          > fotografii tak więc ci nie powiem...

Tyle to akurat wiemy :)
          • wojciech.domagala <<< a >>> 08.08.04, 12:17
            a,

może powiesz coś więcej ?
            • Gość: a Re: <<< a >>> IP: 195.136.247.* 08.08.04, 12:20
              a moze powiem, a moze nie powiem ....
              • pstrykacz.imieninowy Re: <<< a >>> 08.08.04, 12:30
                co to za jeden ten domagala ?
                • Gość: Koronafan Re:Nasze kamienice... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.04, 14:44
                  Dawniej to chociaz mieliśmy nasze ulice, a teraz stoją na nich czarne punta
                  dziennikarzy z żydowskiego organu. Co nam zostało z tamtych lat?
                  • pstrykacz.imieninowy nie mamy muzgóf 09.08.04, 15:13
                    Zacytuję Pana Tadeusza:

"głupi naród musi zginąć"

I jeszcze jedno... żydowski, czy nie to poczta i artykuły w tej gazecie są
                    bardzo dobre antysemito szmatławy ty śmieciu z młodziezy wieśpolskiej ty...

• yossarian5 Re:Nasze kamienice... 09.08.04, 15:14
                    z tamtych lat? CZARNA WOŁGA
                    ps. INFORMUJĘ żółtych ( zalanych zgorzkniałą żółcią z nienawiści i
                    malkontenctwa do wszystkich i wszyskiego)diyeya, jakupa z sandomierza
                    k/tarnobrzega oraz basie co sie pasie, ze to WOŁGĄ czarną nie jeździ prezydent
                    wszystkich kielczan w.l.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka