Dodaj do ulubionych

Zabójstwo w dyskotece

IP: *.fly.pl 18.04.04, 18:39
Byłem tam i wcale dyskoteki nie przewano o 1 w nocy, ludzie bawili sie dalej,
a co do sprawdzania to nie wiedzialem zeby kogos przeszukali, wlasciwie kazdy
mogl wniesc noz.
Obserwuj wątek
    • Gość: tormentor Zabójstwo w dyskotece IP: *.kielce.msk.pl 18.04.04, 18:50
      moge podać rysopis tego mordercy: wysoki,gróby,łysy,brak szyi(i nie tylko),w
      dresie,no i oczywiście różowa komura w łapie. Ewentualne jakaś pusta bląd
      k**wa przy boku. Niezapominajmy równierz o jego zimkach : podobny wygląd i
      poziom intelektu z tym że bez 25 kilogramowego łańcucha na szyi, z ryjami
      takimi ze nawet wysrać bym sie na tekie nie chciał.
      • oloo011 Re: Zabójstwo w dyskotece 21.04.04, 10:50
        trudno szkoda kolesia jak kazdego takie sytuac nie powinny sie zdarzac .napewno
        nie dostał kosy za friko ,a te gsy to skurwysyny moze sie w koncu uspokoja .
    • Gość: Pawel Re: Zabójstwo w dyskotece IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 20:11
      Ja byłem na otwarciu i ochrona nikogo nie sprawdzała. Możnaby kałacha wnieść i
      by nie zauważyli. Pleciecie głupoty.
    • Gość: ariuu Ochrona sie nie przykladala do pracy. IP: .55.75.* / *.fly.pl 18.04.04, 20:13
      To nie prawda ze przeszukiwali wszystkich, mnie wogole nie sprawdzili nawet im
      sie ruszyc nie chcialo i nie wiedzialem zeby jeszcze w tym momencie kogos
      przeszukiwali, kazdy mogl sobie noz wniesc. pewnie problem by rozwiazaly
      wykrywacze metalu ale to raczej nie jest u nas popularne na dyskotekach. Mam
      nadzieje ze dorwia tych sku****ynow i dostana dozywocie.
      A jesli chodzi o dyskoteke to jakos rewelacji nie ma, z tym balkonem nad
      parkietem to przesadzili, niby fajne ale mozna dostac petem w łeb albo ktos Cie
      moze opluc i to sie zdarza.
    • Gość: abc Zabity nie byl ze stoku tylko z Szydlowka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 20:40
      • Gość: MAZA Re: Zabity nie byl ze stoku tylko z Szydlowka! IP: *.ne.client2.attbi.com 18.04.04, 20:46
        Narodu mego krwia pisane czyny
        Slowo mi cale ubraly rubiny,
        Dawne (?) Polska niebieskie pokusy
        Slowo mi zlote ubraly w turkusy.
        • Gość: xxx Re: Zabity nie byl ze stoku tylko z Szydlowka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 22:16
          Pięknie sie dzieje w tym jakże zacnym kraju w lutym zamordowali Omara w
          katowicekiej dyskotece teraz kolejna tragedia w Kielcach. Po raz kolejny pytam
          się gdzie była ochrona i co za debile wpuszczają uzbrojonych idiotów do
          dyskotek??!!!!!!!!!!! Właściciele klubów powinni róznież zostać ukarani i
          ponieść odpowiednie konsekwencje za to, że nie potrafią zadbać o bezpieczeńswto
          osób odwiedzających ich kluby...
      • Gość: Milan Re: Zabity nie byl ze stoku tylko z Szydlowka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 16:06
        cholera szok :( mieszkal 2 pietra pode mna :(
        nie bylo tygodnia zebym mu kompa nie naprawial :(

Marcin zawsze bedziemy o Tobie pamietac !! [*]
    • Gość: Słoneczne Pozdrowienia dla Stejsiego i Bzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 22:13
      Wspieramy Stok, jak cos to dajcie znac, pomozemy ich dopasc... i zrobimy z nimi
      to samo...
      • Gość: Synia Re: Pozdrowienia dla Stejsiego i Bzyka IP: *.interbit.com.pl 18.04.04, 22:31
        Stejsi i Bzyku mogą mi zrobić laskę. Hej Korona.....
        • Gość: Słoneczne Re: Pozdrowienia dla Stejsiego i Bzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 12:54
          jak jestes taki cwaniaczek to idz i mu to powiedz prosto w oczy pajacu... a
          laski to ty robisz calemu Stokowi... bierz!
    • Gość: tolek Re: Zabójstwo w dyskotece IP: 213.241.71.* 18.04.04, 22:40
      jak ze stoku to pewnie GSy, drech zabil drecha, i dobrze, czekamy na wiecej.
      Nie wierze, ze to zginela przypadkowa osoba.
    • Gość: cessares Re: Zabójstwo w dyskotece IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 23:16
      ...bylem dzien wczesniej (pierwszy i ostatni raz)- ochrona fuckt klepia w
      tylek, obmacaja, ale jak jest wiecej osob to sie "zapominaja" !?!? To nie jest
      ochrona, w Polsce nie ma dobrych ochroniarzy, tylko zadymy potrafia robic nic
      wiecej .... bylo milo, moze przerobcie Galaktyke na Kosciol, albo szpital -
      zero organizacji :(
      PS. Stel - klamke mozna wniesc, noz to pestka
    • Gość: uczestnik impry Re: Zabójstwo w dyskotece IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 23:51
      Bylem na tej imprezie.przyszedlem sie pobawiac chwilke i musialem zostac do 4...
      (przemilcze ten szczegol).
      1. maja tam bardzo fajna ochrone (teraz tak to sie nazywa-koles szerszy z
      komora) wniesienie do lokalu jakiej kolwiek broni nie jest problemem,ochrona
      klepnela mnie tylko nad biodrami.kieszeni nawet mi nie sprawdzil.
      2. jezeli chodzi o wystroj to lokal sredni, troche za jasno jak dla
      mnie,jedynie fajnie ze parkiet wiekszy i miejsca siedzace dookola niego.
      3.muzyka na pozoiomie 'jazda' 'odlot' 'jedziemy' chociaz DJ miejscami byla
      fajna muzyczka.mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej (ocena wedlug mego gustu i
      nie kazdy musi sie z tym zgadzac rozumiem to)
      4.impreza trwala w najlepsze.przechodzac po parkiecie zobaczylem krew.nie bylem
      swiadom co sie tam wydazylo jak pewnie wiekszosc uczestnikow imprezy, a
      dowiedzialem sie jak chcialem wyjsc o chwile po 1 (niektorzy pozostali w tym
      stanie do konca imprezy i nie zostala ona przerwana jak napisali w artkule)
      5.plusem lokalu jest to ze nie czuc tak bardzo wody w browarze (nie wiem czy to
      zwykly fart czy maja zamiar dbac o pozion tego a jesli tak to przez ile?)
      nie wiem jak jest z wymogami odnosnie ewentualnego pozaru - czy jest tylko
      jedna droga przeciwpozarowa?
      6.w lokalu zauwazylem ze sa kamery-bardzo dobry pomysl zeby monitorowac imprezy
      aby zapobiec takim wypadkom (kamery szkierowane na barek czy ktos nie chce
      zabrac kasy fiskalnej-nalezy chronic to co w ZYCIU najwazejsze)

Ogolnie lokal moze byc - jeszcze sa w stanie wiekszosc dopracowac, ale kiedy.
      mam nadzieje ze sprawa sie szybko wyjasni i ze wlasciciele lokali pomysla cos
      wiecej o OCHRONIE bawiacych sie ludzi a nie jak kamery ich tylko w ten jeden
      punkt beda sie gapic.
    • Gość: ja Re: Zabójstwo w dyskotece IP: *.pl / 193.24.200.* 19.04.04, 09:04
      Barany jak mozna byc stalym bywalcem jak dyskoteka byla otwarta tylko 5 dni???
      Trzymajcie sie chlopaki caly Stok jest z wami
      • Gość: XXX Re: Zabójstwo w dyskotece IP: *.wsu.kielce.pl 19.04.04, 12:12
        Złapmy skurwieli!Stok trzyma sie razem!Pomożemy!Druga częśc osiedla od 37
        pomoże!
        • Gość: Słoneczne Re: Zabójstwo w dyskotece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 12:49
          Stok, pamiętajcie ze Słoneczne wam zawsze pomoże... Nasze osiedle może jest
          dużo mniejsze od waszego, ale za to bardzo mocne... Trzymajmy razem!
          Dopadnijmy! I zrobmy to co trzeba!
      • Gość: $$$ Kto komu pomoze ? IP: *.globit / 217.98.57.* 19.04.04, 13:06
        Rzygać mi się chce jak czytam:

„Wspieramy Stok, jak cos to dajcie znac, pomozemy ich dopasc... i zrobimy z
        nimi
        to samo...”

„Złapmy skurwieli!Stok trzyma sie razem!Pomożemy!Druga częśc osiedla od 37
        pomoże!”

„Stok, pamiętajcie ze Słoneczne wam zawsze pomoże... Nasze osiedle może jest
        dużo mniejsze od waszego, ale za to bardzo mocne... Trzymajmy razem!
        Dopadnijmy! I zrobmy to co trzeba!”

Żenada i dziecinada!
        • Gość: & Re: Kto komu pomoze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 13:14
          Masz rację te teksty są marne! Wywołują co najwyżej uśmiech politowania!
          • Gość: veilchen Re: Kto komu pomoze ? IP: 81.210.54.* 19.04.04, 13:50
            zgadzam... bzdury, bzdury i bzdury.. takich sie powinno separowac... szkoda
            chlopaszka, kazda smierc wzrusza, ale dalsze roztrzasanie silowe sprawy nic nie
            zalatwi...
        • Gość: Słoneczne Re: Kto komu pomoze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 16:40
          sluchaj stary... nikt sie ciebie nie prosi o komentarze typu "bzdury itd. itd"
          zreszta nie bedziemy takich kwestii poruszac na jakims forum... nie wiem w
          imieniu kogo sie wypowiadasz, ale widac ze jakas dolna półka z ciebie...
          • Gość: $$$ Re: Kto komu pomoze ? IP: *.globit / 217.98.57.* 20.04.04, 16:50
            Nie bede polemizowal z toba smarku.
            • Gość: Słoneczne Re: Kto komu pomoze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 16:54
              lepiej nie... bo cos ci sie w bani pojebalo i gowno wiesz na temat ukladow
              Słoneczne-Stok wiec sie nie wpierdalaj...
              • Gość: $$$ Re: Kto komu pomoze ? IP: *.globit / 217.98.57.* 20.04.04, 17:04
                Tez kiedys bylem mlody i tez przerabiałem takie historie, mam tylko nadzieje ze
                wyrosniesz z tego i wyjdziesz na ludzi. Sadze ze nie masz wiecej niz 15-18 lat.

Pozdrawiam Stok i Sloneczne, trzymajcie sie razem z KSM, Czarnowem, Barwinkiem
                i Ślichowicami.

• Gość: Słoneczne Re: Kto komu pomoze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 17:08
                  No widzisz... a te pozdrowienia to juz zupelnie inna gadka - i tak powinno byc,
                  caly czas o tym pisze... a tak wogole to jestes w bledzie z tym przedzialem
                  wiekowym o pare lat {oczywiscie w gore)

Pozdrowienia dla wszystkich znajomych.
                  • Gość: $$$ Re: Kto komu pomoze ? IP: *.globit / 217.98.57.* 20.04.04, 18:46
                    I tak uwazam, ze to co piszesz za zykle prostactwo i gowniarstwo.
                    • Gość: taxi Re: Kto komu pomoze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 20:01
                      Heh kolega ze słonecznego to chyba duzo filmow made in usa oglada.No to jak
                      jestes taki zorientowanty w tych ukladach to wezno mi objasnij bo ja kurde
                      jakis niekumaty jestem
                      • Gość: Słoneczne Re: Kto komu pomoze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 10:43
                        Pierdolic was kurwa... nie macie zadnej solidarnosci, pierdole was i wasze
                        jebane rodzinki i juz nic wiecej na tym forum nie pisze bo bez sensu gadac z
                        pajacami ktorzy sa kopani dupe... cofam wszystko co napisalem na tym forum.
    • Gość: xxxx Re: Zabójstwo w dyskotece IP: *.wsu.kielce.pl 19.04.04, 13:49
      powinno się opublikować felieton zatytułowany w DRESACH NIE Z NOSZAMI LUB NOŻEM
      W KIESZENI TAK!! poraz kolejny wyszła na jaw prawda dotycząca organizacji
      policji i słuzby zdrowia. prawda jest taka, ze karetka nie miała dostępu do
      rannego, bo policja zastawiła wjazd!!!!! bardzo mądrze!!!! karetka przyjechała
      przede wszystkim za późno!! a dwie pozostałe nie zostały wysłane w odpowiednim
      czasie, bo pogotowie stwierdziło, że jedna wytarczy!!!PARANOJA!!karetkę z
      rannym z ul kościuszki odesłano na stok!!!! co to w ogóle ma znaczyć!?!?!?
      człowiek umiera, z braku skierowania do szpitala!
      • Gość: D>K Re: Zabójstwo w dyskotece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 14:31
        zgadzam się z tym.Ja tez tam byłam i np mnie nie spisali, co więcej wchodziłam
        i wychodziłam chyba ze 3 razy chodząc po kaluży krwi.W miedzy czasie panie
        sprzątaczki za pomocą specjlistycznego sprzętu,zwanego popularnie
        mopem,zacierały ślady zdarzenia,bardzo pomagając tym policji.Żenada.Policja
        błakała się dokoła lokalu sprwiając wrażenie,jakby nie wiedzieli co maa robić.W
        dodatku co do wspaniałych ochroniarzy,którzy najwidoczniej zapomnieli po co tam
        się znależli.Mój znajomy ,który chciał wyjść został wciągnięty do tajemnego
        pokoju i bezczelnie pobity przez 3 profesjonalnych ochroniarzy,ktorzy de facto
        powinni chronić jego bezpieczeństwa.Trzech na jednego to banda łysego!!!!!Tylko
        jedno podstawowe pytanie nasuwa mi się na myśl gdzie tak naprawde była
        ochrona????Dlaczego nie zamontowano wykrywacza metali?A w ogóle to mam wrażene
        że ochrony było o wiele za mało jak na tylu bawiących się.Żenada.
        • Gość: baju Re: Zabójstwo w dyskotece IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 15:07
          Żenada to jest z tym, że masz na tyle niekumatych starych ,że Cię puszczają do
          takich lokali. Widać, żeś jest tak głupia jak te dresy i ich panienki co tam
          chodzą. Dyskoteka to rozrywka dla chamów i miernot, a porządku pilnują tam
          mięśniaki, co to dwóch poprawnych zdań nie potrafią sklecić po polsku.
          Towarzystwo akurat dla łysoli ze stoku i Swiętokrzyskiego.
          • Gość: D<K Re:Do baju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 19:08
            Nie obraża się osób jeśli sie ich nie zna.Tak na marginesie to nie mieszkam w
            Kielcach,mieszkam w Krakowie, a poszłam tam z ciekawośći.Po drugie to na pewno
            jestem starsza od ćiebie i dorosła ,i to ja decyduje gdzie sie wybieram.Do tego
            nie życzę sobie obraznia mojej osoby i porównywania mnie do jakiś głupich
            lal.pokazujesz tylko SWÓJ poziom,no cóż z tego w jaki sposób odpisaleś to chyba
            brak Ci ogłady i kultury osobistej.skoro porónujesz mnie do jakiś tam ludzi ze
            śiwętokrzyskiego itp to widocznie sam z takiego środowiska się
            wywodzisz.Brawo.A na koniec dodam tylko tyle że to mogło się stać wszędzie,bo w
            polsce nie ma profesjonalnej ochrony,a że stało się to w Kielcach....taki jest
            los.W takim razie co mam nie ruszac się z domu i do tego nie chce mi się coś
            wierzyć że Ty nigdzie nie bywasz.No ale z Twoimi poglądami to chyba tak musi
            być,chyba że nikt nie chce Cię zabierać ze sobą....!!to tyle
            • Gość: Mzyk Re:Do baju IP: *.eu.org / *.dworek.eu.org 20.04.04, 01:23
              a mieszkasz w Krakowie a co to zmienia jestes tak samo glupia czy to wazne
              gdzie sie mieszka jak sie nie ma mózgu
      • Gość: Milan Re: Zabójstwo w dyskotece IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 16:09
        cholera szok :( mieszkal 2 pietra pode mna :(
        nie bylo tygodnia zebym mu kompa nie naprawial :(

Marcin zawsze bedziemy o Tobie pamietac !! [*]
    • Gość: Ona To był ratownik medyczny IP: *.kielce.msk.pl 19.04.04, 16:39
      Ten chłopak studiował ratownictwo medyczne. Na praktyce ratował życie. Szkoda,
      że w najważniejszej chwili nie miał mu kto pomóc. Szewc bez butów chodzi...
    • Gość: przeciw_zabijaniu Re: Zabójstwo w dyskotece IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 19.04.04, 20:30
      uwazam ze w tak duzym przedsiewzieciu jak to powinny byc podjęte najwyzsze
      srodki bezpieczenstwa, i zatrudniony profesjonalny personel a skoro z tego co
      czytam to sprzątaczki krew wycierały. po prostu kompromitacja. I WIELKIE BRAWA
      DLA DYSPOZYTORÓW SŁUŻBY ZDROWIA!!!<BRAWO>
    • Gość: darek bylem tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 20:39
      bylem przy tym zdazeniu... i wcale dyskoteki nie przerwano o 1 tylko wszyscy
      sie dobrze bawili w plamach krwi. DJ nadal nakrecal impreze , a ochrona byla
      niesamowicie agresywna po tym zdazeniu! nikogo nie sprawdzano przy wejsciu
      kazdy mogl wejsc ze wszystkim !!! Droga gazeto sprawdzaj informacje bo pozniej
      glupoty piszecie a ludzie w to wierza! tam bylo zero profesjonalizmu. ochrony
      jest zbyt malo!
      • Gość: tk Re: bylem tam IP: *.globit / 217.98.57.* 19.04.04, 20:47
        Podejrzewam że celowo nie przerwano imprezy bo strach pomyśleć jakby każdy
        jednocześnie chciałby wyjść. Dobrze że nie wtajemniczono od razu wszystkich co
        jest grane bo znacznie utrudniłoby to zabezpieczanie śladów itp.
    • Gość: Unknown1 Jedna wielka paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 16:52
      Ludzie!
      Tam bylo ok 20 ochroniarzy, ktorzy mieli upilnowac 2500 osob ?? No chyba ktos
      sie dupa na strony pozamienial... Powinni zamknac taka dyskoteke albo wzmocnic
      warunki bezpieczenstwa 10-krotnie... przeciez takie wypadki jaki sie zdarzyl
      powinno sie wziasc pod uwage...

1. Zle zorganizowanie dyskoteki
      2. Zla ochrona, nie przygotowana na taka dyskoteke w Kielcach
      3. Wszyscy co podjezdzaja z rejestracja TKI powinni miec zakaz wstepu

Wogole jest to jedna wielka paranoja...
      Jak mozna bylo dopuscic do czegos takiego...

Wez teraz idz i sie baw bezpiecznie po takim zdarzeniu...
      Ale to dobrze... zle pilnowali beda mieli straty - i slusznie!

Nie uwazacie ze konsekwencje powinny by wyjete ze stron ochrony jak i ze strony
      wlasciciela lokalu za zle zorganizowanie ??
      Ciekawy jestem waszych opinii...
      • Gość: @ Re: Jedna wielka paranoja IP: *.globit / 217.98.57.* 20.04.04, 16:57
        TKI to zagraniczne blachy wiec respect :)
        • Gość: FikeMike Re: Jedna wielka paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 16:59
          hehe... TKI to chyba - "The Kompletni Idioci" :)))
    • Gość: krol Czy zabity byl drechem? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 19:36
    • Gość: gosia Re: Zabójstwo w dyskotece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 21:02
      kim byl zabity - ktos wie?
      • Gość: abraham lincoln Re: Zabójstwo w dyskotece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 22:12
        gość który zginął zwany był potocznie żywioł - taki klient który napierdalał
        wszytskich jak leci i bujał sie z bolkami zwanymi potocznie kadeciarze lub
        GS'y. Ogólnie rzecz biorąc jednego kretyna mniej, nie ma co opłakiwać.
        • Gość: Andzrzejek Re: Zabójstwo w dyskotece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 22:26
          Opis zgodny!Nic dodać nic ująć...
        • Gość: Pele Re: Zabójstwo w dyskotece IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.04, 12:25
          A kto to jest kadeciarz i GS? To tak dla trochę starszych internautów.
          • Gość: dla starszych Re: Zabójstwo w dyskotece IP: *.globit / 217.98.57.* 21.04.04, 12:46
            To jest grupa kilku kolesi lansująca się po Kielcach starym próchnem w postaci
            Opla Kadeta w wersji GSI
            • Gość: janusz Re: Zabójstwo w dyskotece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 15:20
              Z tymi autkami to juz trochy przeszlosc ...ale okreslenie zostalo
              Koledzy zabitego też nie lepsi, cwaniaczki ze hej, naprawde nie warto żalować
              • Gość: ?!!!? Re: Zabójstwo w dyskotece IP: *.kielce.sint.pl 23.04.04, 07:49
                czlowieku Ty sie dobrze czujesz? "nie warto zalowac" - zastanow sie co mowisz
                bo az przykro czytac! Kto by to nie byl to zawsze warto zalowac ze zginl mlody
                czlowiek, nawet jesli byl powiazany jakimis niecystymi ukladami, a byl to moze
                by z tego wyszedl na ludzi! jak mozesz tak powirzchownie oceniac ludzi! znales
                go? wieszze nie byl wart pozalowania, bo wypowiedzi jego kolegow ze studiow
                swiadcza o tym ze oprocz GSI-a byl z niego fajny chlopak. Poza tym jest takie
                niepisane prawo ze o zmarlych sie zle nie mowi.. Sa pewnie ludzie ktorzy Ciebie
                tez nie lubia i to nie znaczy ze nie bedzie trzeba Cie zalowac jak
                wyciagniesz "kopyta"
                • Gość: dla-starszych-INFO Re: Zabójstwo w dyskotece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 10:54
                  Dobrze napisane tam powyzej...
                  Moze wyjasnie lepiej tych GS-ów bo kolega wyzej napisal tak ze sam nie
                  zrozumialem chociaz umiem to wyjasnic :)
                  GSy to kolesie, w sumie mozna podzielic na 3 warstwy - mlodzi (do 18 lat),
                  sredni (do 23-24 lat) i starsi (od 25 lat).

Starsi wiadomo ze skonczyli z przekonaniami ze trzeba wszystkich lać itd. ,
                  wolą teraz pomysleć jak zarobić na rodzine...
                  Sredni pomagaja teraz mlodym, poniewaz teraz mlodzi zaczynaja grasować, bić
                  obojętnie kogo za nic... nawet dziewczyny... (to juz jest hamstwo)

Dzieci w wieku 13-15 lat potrafia juz polaczyc sie w jedna duza grupe i dokopac
                  starszym od siebie...

Co wogole na tym swiecie zaczyna sie dziac...
                  Zapytajcie sie tych starszych (jak ktos ich zna) czy oni tez sie tak bujali i
                  lansowali jak mlodzi teraz? moge sie zalozyc ze uslyszycie slowo NIE...
                  ale teraz...
                  teraz to wszystko wszystkim wisi

koles podpadnie drugiemu to go nozem dźgnie...
                  zaero skrupulow, wyrzutow i zastanowienia...
    • Gość: GT Jak miło że bandziory sami sie wyżynaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 00:20
      brawo!
    • Gość: ciekawski Re: Zabójstwo w dyskotece IP: *.fly.pl 27.04.04, 15:08
      Szkoda, że Żywioł zginął bez względu na wszystko. Marcin był kim był ale to też
      człowiek! A Bzykowi i Stejsiemu się upiekło... szpital tylko zaliczyli.
      kto zabiłe tego gościa i pociął dwóch pozostałych?
      1 byl zabójca czy kilku ?
      i skąd był zabójca/cy ??? z wioski jakiejś czy z Kielc i jeśli z Kielc to jakie
      osiedle ?

jak ktoś coś wie to niech napisze.
      • Gość: cineo Re: Zabójstwo w dyskotece IP: *.intermedia.com.pl 27.04.04, 19:43
        hmm wreszcie słuszna uwaga !!!
        • Gość: kloser Re: Zabójstwo w dyskotece IP: *.radom.pilickanet.pl 28.04.04, 14:05
          no jasne ze trzeba zamknąc wszystkie miejskie dyskoteki i przenieś je na wieś
          po tej tragedii.......................
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka