naiwnybardzo 21.01.11, 00:24 Czasami wydaje mi się, że to, o czym czytam, jest wytworem chorej wyobraźni. A później okazuje się, że to tylko MZD. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Protest w sprawie drogi z kryżem w tle IP: *.internetia.net.pl 21.01.11, 06:57 Moim zdaniem ten dom się rozpadnie... - mówi Bogdan Migas ze Świętokrzyskiego Komitetu Obrony Społecznej, wspierający protest. Moim zdaniem nie masz mózgu. Wyprowadźcie się do lasu, będzie cisza i spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudziorrus Re: Protest w sprawie drogi z kryżem w tle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 10:34 do ja - wiesz zapewne chętnie by się wyprowadzili do lasu, tylko w tym celu MZD musi wykupić od nich ten dom i zapłacić ODSZKODOWANIE za pełną wartość domu i działki. Tymczasem miejskie urzędasy jak zwykle najchętniej zrobią COŚ ale kosztem mieszkańców. Ta pani naprawdę nie musi finansować z własnej kieszeni drogi publicznej. Czy gdyby to był twój dom też byłbyś taki tolerancyjny dla poczynań MZD??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Protest w sprawie drogi z kryżem w tle IP: 193.109.212.* 21.01.11, 08:55 Tu Czekaj i tam Czekaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Protest w sprawie drogi z kryżem w tle IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.11, 09:03 Gazeta ma problem z kryżem czy z krzyżem czy ze sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ck Apartamentowce? IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.11, 09:02 Ludzie nie nazywajcie zwykłych bloków apartamentowcami! Takim nazewnictwem nie podbijecie i tak wysokiej ceny za puste ściany. Odpowiedz Link Zgłoś
matuzalem.1 Protest w sprawie drogi z kryżem w tle 21.01.11, 11:12 I znowu moi "ulubieńcy" z MZD w Kielcach. Się Pani nie martwi oni tak Panią "załatwią",że droga będzie przejeżdżać przez salon i sypialnię,tacy z nich "fachowcy". Ja propnuję złożyć zawiadomienie o przestepstwie do Prokuratury,a nie bawić się z .../tu cała gama wyzwisk pod adresem tych z MZD/. A z tym krzyżem,to juz lekka przesada,wystarczy go przenieść kilka metrów dalej i po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DODO Re: Protest w sprawie drogi IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.11, 19:10 z Twojwj wypowiedzi wnioskują że to czym się zajmujesz nie jest obwarowane żadnymi przepisami weryfikowanymi przez jakąś instytucję spróbuj wybudować choćby dom to się idzie przekręcić, a co dopiero drogę i spełnienie przez inwestora wszystkich przepisów i wymagań, od szerokości terenu po skrzyżowania Odpowiedz Link Zgłoś
janjanusz4 Protest w sprawie drogi z kryżem w tle 21.01.11, 11:15 z tym krzyżem to jakś paranoja!!! wywalić go w pierony, albo przenieść do kościoła! Odpowiedz Link Zgłoś
bastian_pl Protest w sprawie drogi z kryżem w tle 21.01.11, 12:25 tak właśnie wygląda poszanowanie praw mieszkańców w tym mieście: Urzędnicy zgodzili się na budowę owego prywatnego osiedla bez zapewnienia odpowiedniej komunikacji a teraz doprowadzają sytuację do ładu kosztem oczywiście domu który stoi tam od kilkudziesięciu lat. No niech ktoś mi powie że to nie trąci układami z deweloperem? W sprawie kapliczki - a gdzie jest miejski konserwator zabytków - jak jest potrzebny to nigdy się nie zajmie ważną sprawą za to do dupereli będzie się czepiał (chociażby odcień spoiny w rekonstrukcji starego ratusza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk21 Re: Protest w sprawie drogi z kryżem w tle IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.11, 19:04 widać że nieszczęsny ziemowit pisał ten artykuł o drogach na których się nie zna, a i mapy miasta nie posiada Kazimierza wielkiego nie jest dojazdem do osiedla i żłobka te będą obsługiwane z rozbudowanego skrzyżowania masalskiego-szajnowicza Drogi ziemowicie DOKSZTAŁĆ SIĘ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś