Dodaj do ulubionych

Zakochani kielczanie tworzą nową tradycję. Żel...

04.02.11, 23:35
Fajny pomysł ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: @ Nuda, marne kopiowanie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.11, 00:54
      Kalosze niech wieszają.
    • Gość: gor Re: Zakochani kielczanie tworzą nową tradycję. Ż IP: *.kielce.vectranet.pl 05.02.11, 01:00
      bbs.keyhole.com/ubb/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1176401
      nie tak długą? trzeba najpierw poczytać choćby w internecie :)
    • reason.break Zakochani kielczanie tworzą nową tradycję. Żel... 05.02.11, 01:07
      www.youtube.com/watch?v=_Yn7jjhM_lU&feature=related
      • Gość: victor vevo IP: *.nwrk.east.verizon.net 05.02.11, 21:09
        jak widze to ze vevo mi cos zablokowalo bo mam ip z innego kraju to jestem gotowy. dziekuje ci google ze kupiliscie youtube. mam nadzieje ze dalej bedzie przynosic straty i upadnie. moze pojawi sie nowy portal video bez cenzury i bannerow i z mozliwoscia ogladniecia teledysku niezaleznie od miejsca zamieszkania. a na dzien dzisiejszy choke on dick google. hope bing will destroy you. and your mother.
      • Gość: xyz PONTE MILVIO fajne :) IP: *.kielce.vectranet.pl 07.02.11, 17:49
        Ponte Milvio fajne ale tydzień później sprawdziliśmy i kłódki już nie było ;)
        Ale moment zamknięcia kłódki zapamiętamy na zawsze no i to co zostało uwiecznione na zdjęciach :)
    • Gość: normalny Re: Zakochani kielczanie tworzą nową tradycję. Ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 09:18
      NA jajach se kłódki powieście debile!
      • Gość: kielczanin Re: Zakochani kielczanie tworzą nową tradycję. Ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 11:13
        ty chamie jeden!!!
        • Gość: normalny Re: Zakochani kielczanie tworzą nową tradycję. Ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 13:28
          ty kretynie drugi!!! Zapnij se kłódeczkę.
    • Gość: metal Raj dla zbieraczy złomu IP: *.ujk.edu.pl 05.02.11, 09:29
      Raj dla zbieraczy złomu, poza tym o wystającą kłódkę może się ktoś pokaleczyć (zwłaszcza dziecko).
      • Gość: PAN WIEŚ!!! IP: *.kielce.vectranet.pl 05.02.11, 11:20
        Ale debile. Nic sami nie potrafią wymyślić. WIEŚ NIE MIASTO!!!
        • Gość: Kaszka Re: WIEŚ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 15:09
          Proponuje spiąć kłódką worek mosznowy, co za debilny pomysł.
    • Gość: 71 Re: Zakochani kielczanie tworzą nową tradycję. Ż IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.11, 11:18
      "Mam nadzieję, że ludzie się zmobilizują i mostek obwieszony zostanie mnóstwem kłódek, zwłaszcza że niedługo walentynki" - jak zwykle promuje się zachowania stadne z ciśnieniem żeby pobić rekord. A może lepiej wypracować jakiś oryginalny nasz patent a nie powielać cudze pomysły.
    • kroluzloty Zakochani kielczanie tworzą nową tradycję. Żel... 05.02.11, 11:48
      A może butelki po weekendzie
      • Gość: Ząk Re: Zakochani kielczanie tworzą nową tradycję. Ż IP: *.internetunion.pl 05.02.11, 13:48
        A co po rozwodzie z kłódką?
        • Gość: pop Re: Zakochani kielczanie tworzą nową tradycję. Ż IP: *.centertel.pl 05.02.11, 15:50
          Żąk...przynajmniej pamiątka zostanie.
    • lukasz.grzybowski Zakochani kielczanie tworzą nową tradycję. Żel... 05.02.11, 17:36
      NIE WYDAJE MI SIĘ BY BYŁA NOWA TRADYCJA A MOŻE TYLKO NA SIŁĘ KTOS PRÓBUJE TO WYLANSOWAĆ !!!!! JAKIŚ CZAS TEMU CZYTAŁEM TEN SAM ARTYKUŁ W TEJ SAMEJ GAZECIE NIE ZDZIWIŁ BYM SIĘ NAWET JAK BY BYŁ TO TEN SAM AUTOR POPRZEDNI ARTYKUŁ GŁOSIŁ O NOWEJ TRADYCJI W KRAKOWIE I TEZ BYŁY 3 ŻELAZNE DOWODY HEHEH WYDAJE MI SIĘ ZE JUŻ GW OD DAWNA TEMATU BRAKUJE BO SIĘ POWTARZAJĄ A CZASAMI SAMI COŚ LANSUJĄ BY BYŁ NOWY TEMAT
    • Gość: gość Re: Zakochani kielczanie tworzą nową tradycję. Ż IP: 81.219.50.* 05.02.11, 19:50
      ludzie straszna mi nowość, w Paryżu od dawien dawna, nawet w bydgoszczy ten zwyczaj zagościł 2 lata temu
    • Gość: _@/" Wrocław pozdrawia Kielce :-)) IP: *.internetia.net.pl 06.02.11, 09:21
      u nas też mamy taki most:
      www.youtube.com/watch?v=q26-UxlCZws
    • Gość: andy0010 Re: Zakochani kielczanie tworzą nową tradycję. Ż IP: *.naklo.vectranet.pl 06.02.11, 10:22
      Bydgoszcz, koło opery. Mnóstwo kłodek
    • Gość: gość kielczanin Re: Zakochani kielczanie tworzą nową tradycję. Ż IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.11, 15:31
      A jak nasza kochana Straż Miejska złapie wieszającego kłódkę to ..................wlepi mandat.
      Za co? A to znajdą paragraf.
      • Gość: Filip Re: Zakochani kielczanie tworzą nową tradycję. Ż IP: 70.27.105.* 07.02.11, 03:03
        Wódka (tania) jak barszcz
        Wirtualna Polska | 04.02.2011 | 14:35

Pół litra wódki za 2 zł? W normalnym sklepie? To nie bajka. Taki scenariusz jest możliwy. Pod warunkiem że ze swojej doli zrezygnują producenci, dystrybutorzy, no i oczywiście państwo.

Aż 65,9 proc. ceny wódki idzie na rzecz państwa. Z tego podatek VAT pochłania 18,7 proc., a akcyza aż 47,2 proc. Jak widać, do kasy państwa idzie większość pieniędzy, które wydajemy na zakup tego alkoholu. Spośród najczęściej spożywanych przez Polaków alkoholi to właśnie na wódce budżet zarabia najwięcej.
        ........................................................................................................................................

...ja byl bym ZA...bo przeciez za duzo mormalnych dzieci sie rodzi....po wodce robione dzieci to mikrocefale...z niedorozwojem mozgu....a poza tym trzeba jeszcze bardziej spotegowac ...to blebleble....debilizm narodowy ....i "szczescie w rodzinie"

...jakim trzeba byc skorwialym gatunkiem czlowieka a by robic Wirtualna Polske ...o takiej tematyce....?

• Gość: Adorn Filip znów coś chlapie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.11, 07:53
          Tu ludzie pisza o knkretach a Ty jak zwykle w temacie brak ci weny więc piszesz by pisac co Ci
          wpadnie w oko !
          Wyluzuj troszkę,nie gon tak za mamoną ,bierz oddech przed spojrzeniem na kraj !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka