niutek72 25.04.04, 13:20 czy moglabys podac mi namiary na homeopate w Kielcach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniapatryk Re: do aniapatryk 30.04.04, 13:01 Mam nadzieję ze dostałas mojego emaila. Decyzja należy do Ciebie. Obecnie będę testowac inne lekarstwo homeopatyczne za poradą dziewczyny z edziecko, która na homeopatii super sie zna. Zobaczymy. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakielce Re: do aniapatryk 30.04.04, 17:25 aniapatryk masz ślicznego synka, super zdjęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: do aniapatryk 06.05.04, 13:11 Dziękuję Agnieszko. Dobrze że sie zarejesrowałaś na maluchach. Zaraz szukam waszych zdjęć na edziecko. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakielce Re: do aniapatryk 08.05.04, 10:41 Kielce są małe a internet też już mi się wydaje niewiele większy :)))))) Maluchy.bmxer.info,edziecko, gdzie jeszcze sie spotykamy? :)) A bywasz na www.maluchy.pl? Założyłam malutki albumik Szymkowi. Muszę znaleźć chwilę i powklejać zdjęcia z płytki. (Skopiowane z kliszy).Niestety nie są zbyt wyraźne. foto.onet.pl/albumy/album.html?id=18621&kat=15&grupa=0&nxt=0 Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: do aniapatryk 10.05.04, 13:42 Na "maluchach" mnie nie ma.I tak już latam po tych forach jak oszalała.Niedługo z pracy chyba mni wyrzucą.Uzależniłam się od forum. Super fajny jest twój Szymon.Przystojniak z niego. Ania Odpowiedz Link Zgłoś