Gość: piotr IP: *.proxy.lucent.com 29.04.04, 17:50 Pani rzecznik pi***** 3po3... Cyfra+ jest znana z tego typu zachowan wobec bylych klientow. Ktos ich powinien pozwac do sadu za bezprawne poslugiwanie sie danymi osobowymi. Moze wtedy sie uspokoja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dijey Re: Windykator nęka klienta Cyfra Plus 30.04.04, 04:30 a to oszusci z cyfry udaja glupich jest orzeczenie Sadu Najwyzszego, ze nie wolno dawac do windykacji bez zgody w umowie w umowach nie bylo o zgodzie byly weksle ale cyfra przegapila terminy wekslowe, a co gorsze: nie wykoywala umowy z klientami, bo im zmieniala programy, ukrywala przed opinia publiczna, ze nadaje z bardzo slaba moca [ mniejsze koszty - ale i brak odbioru, przy malych chmurkach] a wiec klienci zaplacili, a nie mieli tego za co placili, albo i wcale nic nie odbierali biuro obslugi z cyfry bylo wtedy jeszcze glupsze niz ostatnio tpsa wniosek= swiatowe schematy a kruki kasuja uczciwych, biednych, nie uswiadomionych OSZUKUJA- tylko ze zaden prokurator kruka nie okarzy, bo woli mu lizac wiecie co, taki oszust kruk moze sie odwdzieczy, a glupi biedak z talerzem do niczego ? no na pewno nie wiwat wolnosc, precz z komuna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka mala glupiutka Martusia i jej krasnoludki IP: 62.225.152.* 30.04.04, 09:10 "..Twierdzi, że winny jest system komputerowy.." - Martusiu, dziecinko naiwna winne jest niedorozwiniete kierownictwo twojego pracodawcy, a nie system komputerowy. Zapytaj pana radce prawnego, czy mozna oskarzyc "system komputerowy"? Za ten system odpowiadaja balwanki z zarzadu, ktore go kupily, przetestowaly i zastosowaly w tym swoim bajzliku. Martusiu, jak sie duzo bedziesz uczyc to na pewno ktoregos pieknego dnia i ty zrozumiesz jak prosty jest swiat prawdy, i jak nie warto bredzic dyrdymalek, ktore wymyslili dla ciebie jakies mocno przyglupawe dorobkiewicze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ygor OSTRZEGAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 10:08 Cyfra? banda oszustów, wydrwigroszy, bezmózgowców. Wyrwą ci nawet serce, jak nie będą mogli nic innego. Odradzam. iedyś miałem z nimi do czynienia i rozwiązałem umowę. Jestem przekonany, że wszystko zapłaciłem. Oni byli innego zdania. Dzisiaj mówię - gdybym miał mieszkać bez żadnej telewizji, to zamieszkam nawet 100 lat, ale nigdy z cyfrą. Odpowiedz Link Zgłoś