Dodaj do ulubionych

wiadomosci na gazecie - ponizej krytyki

IP: *.mclink.it 03.05.04, 12:57
Mieszkam w Rzymie i codziennie chetnie zagladem na strony z informacjami
regionalnymi, ale coraz bardziej jestem zniechecony by wchodzic na stronke
gazety. Ostatnia wiadomosc z 30.04, a dwie pozostale z 29; tak samo ze
sportem - a przeciez grali w reke i kolporterki i vive i inne druzyny w
pilke .... No rzeklbym juz jestem sfrustrowany takom ignorancjom. - prosze
wybaczyc ale nie mam polskich czcionek.
Obserwuj wątek
    • Gość: ops Re: wiadomosci na gazecie - ponizej krytyki IP: *.kielce.msk.pl 03.05.04, 13:01
      Generalnie nic sie nie dzieje, nie ma oczym pisac.
      aktualnosci sa na forum, zaraz po napisaniu czegos w gazecie forumowicze
      zaczynają drzeć ryje

ops
    • Gość: ck_tom Re: wiadomosci na gazecie - ponizej krytyki IP: *.mclink.it 03.05.04, 13:36
      Niby tak, ale to nie jest powod do zaprzestania informowania ludzi o
      wydarzeniach. Faktem jest, ze czytajac niektore komentarza mozna dojsc do
      wniosku, ze internet jak wodka dodaje odwagi i zakompleksione ludziska ino tu
      mogom pisac to co w zaden sposob nie przeszlo by im przez usta przy
      bezposrednim spotkaniu.
      • Gość: ja Re: wiadomosci na gazecie - ponizej krytyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 14:17
        W Rzymie nie obchodzi się święta konstytucji 3 maja więc może nie wiesz o tym,
        że dzisiaj jest dzień wolny od pracy w Polsce i trwa weekend majowy, w związku
        z czym od 1 do 3 maja prasa nie wychodzi a to jest ściśle powiązane z
        ukazywaniem się informacji na stronie internetowej GW
        • Gość: ops Re: wiadomosci na gazecie - ponizej krytyki IP: *.kielce.msk.pl 03.05.04, 14:24
          maze ty o tym nie wiesz, ale czy jest swieto, czy nie gdzies na prowincji lub w
          metropolii, to chociaz gazety sie nie ukazują, zycie i rzeczy dzieja sie 24
          godz na dobe, w internecie tez 24/h.
          gazeta spi i olewa.
          • Gość: koral Re: wiadomosci na gazecie - ponizej krytyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 14:43
            Oj nie śpi, tylko wszystkie redaktorki pojechali w siną dal... do Unii.
    • Gość: ck_tom Re: wiadomosci na gazecie - ponizej krytyki IP: *.mclink.it 03.05.04, 15:19
      Wiem, ze dzisiaj jest rocznica ogloszenia Konstytucji, a nawet swieto Maryi
      Krolowej Polski, lecz nie jest argument, by wybrac sie na spacer krajoznawczy.
      Jesli ktos wybral taki zawod jak dziennikarz to ma swiadomosc, ze jego zadaniem
      jest aktualna informacja. Chyba ze to tylko zabawa w dziennikarstwo - a to
      przepraszam. We wloszech gazety ukazujom sie codziennie -wedle nazwy - dzinniki-
      albo gazeta codzienna - oznacza to ze powinna wychodzic kazdego dnia... tez i
      w Polsce....
      • Gość: Cy Vi Si Re: wiadomosci na gazecie - ponizej krytyki IP: *.236.60.178.Dial1.NewYork1.Level3.net 07.05.04, 16:06
        Jak na dziennikarza to robicie towarzyszu ck-tomie podejrzanie duzo bledow w
        pisaniu poczynajac "na gazecie" a konczac na "ukazujom".
        Jak na rzymianina to tez piszecie cos nie tak.
        Jak na bezdomnego i to jeszcze polaka to calkiem calkiem do rzeczy i do czytania
        Z dziennikarskim pozdrowieniem dla BBB i ck-toma od ck-Cy Vi Si cy nie wisi to
        i tak wsycko jedno.
    • Gość: Ese Re: wiadomosci na gazecie - ponizej krytyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 14:41
      A ja czytam od czasu do czasu wiadomosci w GW-ale sam myślę po co?Manipulują
      ile wleźie i na kogo chcą tylko po co?To mnie zastanawia.
      Parę dni temu przeczytałem,że nie mając własnego oddziału kardiochirurgii
      jesteśmy ewenementem w skali kraju a tu nagle kilka linijek dalej,że taki
      oddziały są tylko trzy w kraju....albo ja jestem głupi albo miałem GW z
      błędami...Hmmm....ciekawe.
      Lepiej tam w tym Rzymie czytaj coś innego
      • Gość: drs Re: wiadomosci na gazecie - ponizej krytyki IP: *.rw.lublin.pl / 81.219.66.* 08.05.04, 11:30
        Chyba nie doczytałeś uważnie,owszem są trzy takie oddziały, ale w miastach nie
        będących siedzibami Akademii Medycznej,bo tam gdzie jest Ak.Med.takie
        oddziały/czytaj Kliniki istnieją,około 11/.Istnieje taki oddział w
        Zamościu,Radomiu/niedawno otwarty/.Planują otworzyc w Rzeszowie i Olsztynie,a
        Kielce przegapiły szansę/przynajmniej chwilowo/ przez głupotę władz
        samorządowych województwa.Pzdr.
    • Gość: moon Re: wiadomosci na gazecie - ponizej krytyki IP: *.236.60.178.Dial1.NewYork1.Level3.net 07.05.04, 15:52
      Na gazete to moj kanarek sra caly dzien a wiadomosci to czytam w gazecie, panie
      rzymianin.
      • r_z Re: wiadomosci na gazecie - ponizej krytyki 08.05.04, 20:36
        Gość portalu: moon napisał(a):

> Na gazete to moj kanarek sra caly dzien a wiadomosci to czytam w gazecie,
        panie
        >
        > rzymianin.

na portalu gazety - w skrócie: na gazecie. W gazecie to się czyta jeśli jest
        papierowa.
        • Gość: r_z(ygnalem) Re: wiadomosci na gazecie - ponizej krytyki IP: *.237.77.178.Dial1.NewYork1.Level3.net 09.05.04, 00:26
          To se pan czytaj na gazecie nawet jak ona jest wirtualna a ja se bede cztac w
          gazecie nawet jak na nia nasraly kanarki.r_z(ygnalem)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka