Dodaj do ulubionych

Płonące auto w centrum Kielc

29.03.11, 11:35
Coś niebywałego żeby coś takiego sie w kielcach wydarzyło... to jest bardzo ważna wiadomośc że spłonął samochód w centrum Kielc, niebywałe, coś strasznego, dobrze że napisali. To dowód na to ze w Kielcach tylko takie rzeczy są ważne...
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: Płonące auto w centrum Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 12:04
      Ta ulica to nie ulica Piotrkowska :) oj redaktory redaktoRRRRyy
      • Gość: Dyzio Re: Płonące auto w centrum Kielc IP: *.183.230.223.dsl.dynamic.eranet.pl 29.03.11, 12:16
        samochodzik płonął pod Urzędem Wojewódzkim na ul. Nowy Świat-
        i to jest dobra wiadomość
        • mojekielce Re: Płonące auto w centrum Kielc 29.03.11, 12:19
          Gość portalu: Dyzio napisał(a):

> samochodzik płonął pod Urzędem Wojewódzkim na ul. Nowy Świat

Racja, nawet widać na zdjęciu budynek urzędu. Na Piotrkowską straż pożarna raczej nie dałaby rady dojechać, a jeśli już - to z bardzo dużym trudem.
    • Gość: ppp Re: Płonące auto w centrum Kielc IP: 212.160.172.* 29.03.11, 13:04
      Poza błędami merytorycznymi (nie ta ulica), to czasem widząc coś "na mieście" jestem ciekaw, co się stało i jak to się skończyło (ot, taka mała ludzka przywara - ciekawość) i temu służą takie newsy.
      • Gość: hi hi Re: Płonące auto w centrum Kielc IP: *.kielce.vectranet.pl 29.03.11, 13:42
        A dlaczego mieliby nie pisac? Moze Lechu_55 nie jest zainteresowany, ale inni tak, bo w Kielcach mieszkaja. Jak sie czepiac to z glowa, a nie bez mozgownicy :-)
    • ona3010 wow! 29.03.11, 13:55
      Wow...!
      wreszcie sie coś w kielcach dzieje!
      Nie do wiary :P

Coraz cześciej sobie uświadamiam że z każdym dniem, mam coraz więcej ludzi w dupie.
    • annvandoren Chyba autor jednak ma racje.. 29.03.11, 15:37
      ...tzn to jest Piotrkowska. Zauwazcie, ze widac budynek Urzedu Wojewodzkiego, ale foto nieco skraca perspektywe i zaraz za autem widac (wedlug mnie) swiatla na nowym skrzyzowaniu. Wobec powyzszego to auto jest juz na odcinku Piotrkowskiej....Tak mi sie wydaje :)

Pozdrawiam
      • mojekielce Re: Chyba autor jednak ma racje.. 29.03.11, 19:59
        annvandoren napisała:

> ...tzn to jest Piotrkowska. Zauwazcie, ze widac budynek Urzedu Wojewodzkiego, a
        > le foto nieco skraca perspektywe i zaraz za autem widac (wedlug mnie) swiatla n
        > a nowym skrzyzowaniu. Wobec powyzszego to auto jest juz na odcinku Piotrkowskie
        > j....Tak mi sie wydaje :)

Źle Ci się wydaje. Przechodziłem tamtędy, jeszcze leżały 2 puste gaśnice i popalone kawałki zderzaka. To było na nowym odcinku Nowego Światu, przed skrzyżowaniem z Silniczną.
        • annvandoren Re: Chyba autor jednak ma racje.. 29.03.11, 21:52
          Hmmm....moze po prostu nie wiem jak sie nazywa ten odcinek :) Chodzi mi o odcinek miedzy Silniczna a skrzyzowaniem ;)
          • mojekielce Re: Chyba autor jednak ma racje.. 29.03.11, 22:08
            annvandoren napisała:

> Hmmm....moze po prostu nie wiem jak sie nazywa ten odcinek :) Chodzi mi o odcin
            > ek miedzy Silniczna a skrzyzowaniem ;)

Od skrzyżowania z Al. IX Wieków Kielc do Piotrkowskiej - to będzie nadal Nowy Świat.
            • Gość: Hi Hi Re: Chyba autor jednak ma racje.. IP: *.cdma.centertel.pl 30.03.11, 06:55
              Prosta rada jest na Fiata -nie kupować tego grata.
              • Gość: doświadczony Re: Chyba autor jednak ma racje.. IP: *.183.227.193.dsl.dynamic.eranet.pl 30.03.11, 08:26
                - jeżeli stoisz w korku i masz zatarty silnik wentylatora ,który załącza się pod wplywem podniesionej temp. silnika to zaczyna się "smarzyć" silniczek elektryczny
                następnie inne przewody i pożar gotowy. Należy sprawdzić (ręcznie) czy wentylator obraca się
                i stojąc w korku gdzie nie ma naturalnego chłodzenia silnika zwracać uwagę na wskażnik temperatury silnika. Byłem o krok od pożaru z tego powodu w upalne lato stojąc w korku .
    • Gość: strażak SAM Re: Płonące auto w centrum Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 13:05
      Gdyby ugasili go własnym moczem, to dopiero byłoby wydarzenie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka