Dodaj do ulubionych

Penis na Rynku

02.06.11, 19:06
Na Rynku pojawił się wielki penis. Ktoś wie dlaczego? Czyżby to kolejny pomnik?

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2749750,2,1,Wielki-penis-na-Rynku-w-Kielcach.html
Obserwuj wątek
    • Gość: bzyk Re: Penis na Rynku IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.11, 19:15
      :D. Podobno ma być jeszcze ... fryzura z zieleni... ale to chyba przy sraczu. Myślę, że jednak "TO" ma wymowę symboliczną. Po prostu WEL pokazał jeszcze raz, co mu mogą kielczanie zrobić. Naskoczyć na pręgierzyk.
      • Gość: łachudra Re: Penis na Rynku IP: *.180.28.156.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.06.11, 21:59
        Podobno zieleń będziemy mieli sprowadzoną z Niemiec.Będzie pięknie i oryginalnie.
        Mi się już podoba.
    • Gość: smurfmadrala Re: Penis na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 01:02
      Kojarzy mi sie z Tuskiem, zakamuflowany przekaz podprogowy.
      Gdyby kamień był rudy wtedy realizm 100 procent.
      • Gość: kkk Re: Penis na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 10:00
        a mnie się bardzo podoba, wreszcie mamy coś: symbol, który nas wyróżnił. Wertując wiadomości omawiające powstanie nowego wizerunku wiele przypadku pomogło objawieniu się tej słusznej formy( a podobno przypadku nie ma). Poważnie i jak tylko będę miał sposobność szlajać się po centrum, dotrę do owego miejsca kultu wolności, płodności, miłości etc. .. z przyjemnością :)
      • Gość: tusipek Re: Penis na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 13:48
        Gość portalu: smurfmadrala napisał(a):

> Kojarzy mi sie z Tuskiem, zakamuflowany przekaz podprogowy.
        > Gdyby kamień był rudy wtedy realizm 100 procent

to jest popiersie Kaczyńskiego.
    • Gość: bogdan Re: Penis na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 14:12
      zgloście to do Echa DNA
    • Gość: freud Re: Penis na Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.11, 14:43
      oni pilnie potrzebuja porady - najlepiej psycholog
      do rodzicow - pilnujcie swoich dzieci
      • Gość: Kielczanka Re: Penis na Rynku IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.11, 19:41
        Zauważyłem, że "penis" ma już przedłużkę, tak jakoś się przez noc wydłużył. Czyżby był w stanie erekcji?
        • Gość: gajowy Re: Penis na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 20:53
          tak,to z radości,ze patelnia już gotowa i sraczyk działa
        • Gość: myk Re: Penis na Rynku IP: *.205.udn.pl 06.06.11, 13:08
          Powinniśmy chronić ten pomnik. Myślę, że trzeba mu zrobić jakiś płaszcz przeciwdeszczowy, najlepiej prześwitujący, aby daje można go było podziwiać. Proponuje wykorzystac coś gumowego.
    • osse Re: Penis na Rynku 06.06.11, 14:51
      Mamy już "p.z.d.ę kielecką" na skwerku (niby pomnik powstańców), "klapy od sedesu" (rzekomo tablice Mojżeszowe) na Kadzielni, mamy 2-metrowego penisa na Rynku, mamy "Kwowadisa" który wygląda jak kolejny qtasik... Nic tylko przemianować Kielce i reklamować pod hasłem "Miasto pzdy, chja i klopa. Przyjedź, żeby sie wypróżnić".
      Paranoja
      • Gość: całka Re: Penis na Rynku IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.11, 10:22
        A dlaczego pręgierz nie miałby tryskać ze środka ?.Podsuwamy ten pomysł wielbicielom tego kształtu, za darmo!!Panie C... do roboty!
        • Gość: smurfmadrala Re: obrzydliwa intryga szowinizmu męskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.11, 20:45
          Tylko patrzeć kiedy zaczna wrzeszczeć feministki!
          Niech tylko do warszawki dojdzie, jazgot piskliwy uczyni
          Tercet Jasnogrodzki - Środa, Szczuka, Gretkowska :

-Penisisko stoi ! A vagina gdzie?! S K A N D A L !

Lewicowopostępowe stacje tv i kolorowe pisemka rozniosa na strzępy Wielkiego Architekta
          za męsko-świński szowinizm.

• Gość: osse Re: obrzydliwa intryga IP: *.internetdsl.tpnet.pl.200.13.83.in-addr.arpa 09.06.11, 17:07
            Przecież waginę już mamy. I to nie byle gdzie: między Jana Pawła II a Wesołą - stoi dumnie kielecka p.s.da.
            • Gość: asd Re: obrzydliwa intryga IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.11, 23:38
              Klapy od sedesu sa na kadzielni i metalowa ci*pa przed wejsciem do amfiteatru.
              Jak juz ktos kiedys pisal na tym forum. Teraz jeszcze fallus na rynku matko boska.
              • Gość: oooooch Re: obrzydliwa intryga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 19:34
                Ooooooch, co to bedzie za widok jak przed prąciem placowym bedą wytryski siurającej kolorowo podswietlonej wody. Oooooooch, szczytowanie zapewnione.
                Ooooo...... ooooooo ......chchchchch.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka