borowyy 02.06.11, 19:06 Na Rynku pojawił się wielki penis. Ktoś wie dlaczego? Czyżby to kolejny pomnik? fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2749750,2,1,Wielki-penis-na-Rynku-w-Kielcach.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bzyk Re: Penis na Rynku IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.11, 19:15 :D. Podobno ma być jeszcze ... fryzura z zieleni... ale to chyba przy sraczu. Myślę, że jednak "TO" ma wymowę symboliczną. Po prostu WEL pokazał jeszcze raz, co mu mogą kielczanie zrobić. Naskoczyć na pręgierzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łachudra Re: Penis na Rynku IP: *.180.28.156.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.06.11, 21:59 Podobno zieleń będziemy mieli sprowadzoną z Niemiec.Będzie pięknie i oryginalnie. Mi się już podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: Penis na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 01:02 Kojarzy mi sie z Tuskiem, zakamuflowany przekaz podprogowy. Gdyby kamień był rudy wtedy realizm 100 procent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Penis na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 10:00 a mnie się bardzo podoba, wreszcie mamy coś: symbol, który nas wyróżnił. Wertując wiadomości omawiające powstanie nowego wizerunku wiele przypadku pomogło objawieniu się tej słusznej formy( a podobno przypadku nie ma). Poważnie i jak tylko będę miał sposobność szlajać się po centrum, dotrę do owego miejsca kultu wolności, płodności, miłości etc. .. z przyjemnością :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusipek Re: Penis na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 13:48 Gość portalu: smurfmadrala napisał(a): > Kojarzy mi sie z Tuskiem, zakamuflowany przekaz podprogowy. > Gdyby kamień był rudy wtedy realizm 100 procent to jest popiersie Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Penis na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 14:12 zgloście to do Echa DNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freud Re: Penis na Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.11, 14:43 oni pilnie potrzebuja porady - najlepiej psycholog do rodzicow - pilnujcie swoich dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanka Re: Penis na Rynku IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.11, 19:41 Zauważyłem, że "penis" ma już przedłużkę, tak jakoś się przez noc wydłużył. Czyżby był w stanie erekcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Re: Penis na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 20:53 tak,to z radości,ze patelnia już gotowa i sraczyk działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myk Re: Penis na Rynku IP: *.205.udn.pl 06.06.11, 13:08 Powinniśmy chronić ten pomnik. Myślę, że trzeba mu zrobić jakiś płaszcz przeciwdeszczowy, najlepiej prześwitujący, aby daje można go było podziwiać. Proponuje wykorzystac coś gumowego. Odpowiedz Link Zgłoś
osse Re: Penis na Rynku 06.06.11, 14:51 Mamy już "p.z.d.ę kielecką" na skwerku (niby pomnik powstańców), "klapy od sedesu" (rzekomo tablice Mojżeszowe) na Kadzielni, mamy 2-metrowego penisa na Rynku, mamy "Kwowadisa" który wygląda jak kolejny qtasik... Nic tylko przemianować Kielce i reklamować pod hasłem "Miasto pzdy, chja i klopa. Przyjedź, żeby sie wypróżnić". Paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: całka Re: Penis na Rynku IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.11, 10:22 A dlaczego pręgierz nie miałby tryskać ze środka ?.Podsuwamy ten pomysł wielbicielom tego kształtu, za darmo!!Panie C... do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: obrzydliwa intryga szowinizmu męskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.11, 20:45 Tylko patrzeć kiedy zaczna wrzeszczeć feministki! Niech tylko do warszawki dojdzie, jazgot piskliwy uczyni Tercet Jasnogrodzki - Środa, Szczuka, Gretkowska : -Penisisko stoi ! A vagina gdzie?! S K A N D A L ! Lewicowopostępowe stacje tv i kolorowe pisemka rozniosa na strzępy Wielkiego Architekta za męsko-świński szowinizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osse Re: obrzydliwa intryga IP: *.internetdsl.tpnet.pl.200.13.83.in-addr.arpa 09.06.11, 17:07 Przecież waginę już mamy. I to nie byle gdzie: między Jana Pawła II a Wesołą - stoi dumnie kielecka p.s.da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: obrzydliwa intryga IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.11, 23:38 Klapy od sedesu sa na kadzielni i metalowa ci*pa przed wejsciem do amfiteatru. Jak juz ktos kiedys pisal na tym forum. Teraz jeszcze fallus na rynku matko boska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooooch Re: obrzydliwa intryga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 19:34 Ooooooch, co to bedzie za widok jak przed prąciem placowym bedą wytryski siurającej kolorowo podswietlonej wody. Oooooooch, szczytowanie zapewnione. Ooooo...... ooooooo ......chchchchch..... Odpowiedz Link Zgłoś