Dodaj do ulubionych

Sprzedażą działki na Ślichowicach zajęła się pr...

IP: *.proxyweb.net 19.05.04, 01:09
Ohu
Obserwuj wątek
    • Gość: Bronka [...] IP: 81.26.4.* 19.05.04, 08:50
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: znachor Re: Sprzedażą działki na Ślichowicach zajęła się IP: *.dip.t-dialin.net 19.05.04, 08:56
      Ustawa o planowaniu przestrzennym i logika zakładają następującą kolejność:
      1. Plan miejscowy zagospodarowania przestrzennego.
      2. Warunki zabudowy dla wszystkich chętnych.
      3. Sprzedaż terenu w drodze przetargu.
      To znaczy rozwój zrównoważony z pożytkiem dla miasta.

Praktyka w całej Polsce pokazuje, że kolejność jest odwracana. Przyczyną jest
      zapewne powszechna korupcja, gdyż ominięcie ustawy przynosi milionowe zyski
      osobom prywatnym, a traci miasto. Późniejsze tłumaczenia dowodzą, że każdą
      głupotę można mądrze uzasadnić i prokurator to kupi. A nawet jak nie kupi to i
      tak sprawa w sądzie nie ma szans. Sędzia sądu karnego nie ma zielonego pojęcia
      o planowaniu przestrzennym, uznaje sprawę za skąplikowaną i swoje wątpliwości
      rozstrzyga na korzyść obwinionego. Co roku miasta i gminy w Polsce są okradane
      na miliardy złotych i jest to "czysta sprawa" - nikt nie pójdzie za to siedzieć.

• Gość: Ania Re: Sprzedażą działki na Ślichowicach zajęła się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 09:03
      Akurat zdazylam jeszcze przeczytac komentarz Bronki, nie wiem, co w nim bylo
      nie po mysli cenzora:))). To, ze Echo blokuje dzialke? To, ze transakcja byla
      dziwna? Przeciez juz byly podobne opinie na forum i nie zostaly usuniete. Ja
      tez nie moge sie doczekac prawdziwego sklepu w tej czesci miasta i uwazam, ze
      jest to skandal, by na tak wielkim osiedlu nie bylo mozliwosci zrobienia
      normalnych zakupow.
      • Gość: TEŻ ANIA Re: Sprzedażą działki na Ślichowicach zajęła się IP: proxy.d* / *.mofnet.gov.pl 19.05.04, 09:51
        ZGADZAM SIĘ Z ANIĄ. MIESZKAM NA ŚLICHOWICACH I MĘCZY MNIE JUZ KIEDY CHCĄC
        ZROBIĆ WIĘKSZE ZAKUPY MUSZĘ SIĘ TŁUC PRZEZ CAŁE MIASTO DO TESCO! A TAM CZĘSTO
        SIE ZDARZA ZE NIE MA GDZIE ZAPARKOWAC I WOGÓLE JEST FULL LUDZI. POZA TYM UWAZAM
        ZE CARREFOUR JEST SKLEPEM DUŻO LEPIEJ ZAOPATRZONYM NIZ TESCO CZY BADZIEWNY
        REAL. A JEŚLI CHODZI O SAMĄ GALERIĘ ECHO TO SKLEPY SĄ MAŁO CIEKAWE.. DLACZEGO
        NIE MA U NAS TAKICH SKLEPÓW JAK KAPP AHL, CUBUS CZY COTTONFIELD???? PO PROSTU
        NIE MA SIE GDZIE UBRAĆ W KIELCACH- JAK CHCĘ KUPIĆ COŚ FAJNEGO TO MUSZE JECHAC
        DO KRAKOWA ALBO WARSZAWY!
        • kobylybbb Aniu!!! 19.05.04, 10:10
          Ty się nie martw gdzie masz się ubrać. Ty pomyśl, gdzie się rozebrać!
          Pozdrawiam :)
          • Gość: TEZ ANIA Re: Aniu!!! IP: proxy.d* / *.mofnet.gov.pl 19.05.04, 11:30
            DO KOBYŁY CZY JAK CI TAM- NIE MARTW SIE O MOJE ROZBIERANIE WSZAK NE JEST TO
            PRZEDMIOTEM DYSKUSJI. MNIAM/:-)))
            • kobylybbb Re: Aniu!!! 19.05.04, 13:41
              Wolę już "jaja kobyły" :)
              Co do reszty trudno Ci odmówić racji :)
              • Gość: TEŻ ANIA Re: Aniu!!! IP: proxy.d* / *.mofnet.gov.pl 19.05.04, 14:58
                W ISTOCIE:-))) BUZIOLE
          • Gość: Ania Re: Aniu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 18:43
            Jednak mnie kokietujesz;)))
      • Gość: Kiel Re: Sprzedażą działki na Ślichowicach zajęła się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:30
        Doczekasz się - ponoć M.Sołowow odsprzedaje te działki(pewnie bez zysku)!!!
    • Gość: jajco Re: Złodzieje ukrywają dowody IP: 213.134.143.* / *.securities.com.pl 19.05.04, 09:48
      Złodzieje ukrywają dowody
    • Gość: śmiechu warte Re: Sprzedażą działki na Ślichowicach zajęła się IP: 213.199.225.* 19.05.04, 09:57
      "Według prezydenta Lubawskiego takie zapowiedzi nie mają sensu. - Co będzie,
      jeśli ostateczne rozstrzygnięcie nastąpi za rok? Przecież radni mają własny
      rozum, wiedzą, jak pracowałem i co robiłem przez ten rok - mówi"

Nie rozmśmieszaj mnie wąsaczu, gdzie ci inwestorzy z kampani wyborczej, gdzie
      ta specjalna strefa w Dyminach.
      Mam satysfakcje z tego że głosowałem na Stępnia ale mnie wkurza co ten gość
      wyprawia z Naszym miastem.
      • basia996 A może już pora na referendum ??? 19.05.04, 10:19
        Zastanawiam się czy nie było by najlepszym rozwiązaniem przeprowadzenie
        referendum o odwołanie tego oszołoma ze stanowiska prezydenta miasta ???
        • Gość: piotr Re: A może już pora na referendum ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 19:45
          W Szczecinie ludzie robia referendum w sprawie odwolania prezydenta, ktory
          chodzi na sznureczku jednego byznesmena spod Lodzi. Moze Kielcom tez by sie to
          przydalo...
        • Gość: tkacz Re: A może już pora na referendum ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:32
          JESTEM ZA TAK-to już dwa głosy.On chyba nie działa dla dobra tego miasta?
      • Gość: Glitol Re: Sprzedażą działki na Ślichowicach zajęła się IP: *.ruch.com.pl / *.ruch.com.pl 19.05.04, 13:24
        śmiechu warte: masz satysfakcje, że głosowałeś na Stępnia????!!!!!????!!!
        Człowieku weź się rozpędź i p... głową w ścianę. Lubawski jest słaby jako
        prezydent ale tamten wynalazek był beznadziejnie głupi i otoczony bandą jełopów.
        • kobylybbb Re: Sprzedażą działki na Ślichowicach zajęła się 19.05.04, 13:39
          Gość portalu: Glitol napisał(a):
          > śmiechu warte: masz satysfakcje, że głosowałeś na Stępnia????!!!!!????!!!
          > Człowieku weź się rozpędź i p... głową w ścianę. Lubawski jest słaby jako
          > prezydent ale tamten wynalazek był beznadziejnie głupi i otoczony bandą
          jełopów
          > .

Święte słowa. A nawiasem, to ciekawe, czy bankrut Suprimex zostanie uratowany
          przez Pana Stępnia i dopuszczony do obwodnicy? :)
          W obwodnicę zaangażowana jest także firma Pana Suchańskiego. Ale to z pewnością
          jest czyste jak łza, bo i Pan Suchański po SLD łzy roni :)))
          • Gość: Ela Re: Sprzedażą działki na Ślichowicach zajęła się IP: *.biol.uw.edu.pl 20.05.04, 16:26
            No i znowu w Kielczech mamy afere.
    • Gość: Zdzichu Re: Sprzedażą działki na Ślichowicach zajęła się IP: 81.26.4.* 19.05.04, 10:51
      Co w komentarzu Bronki było łamaniem prawa lub regulaminu?
      • Gość: Ania Re: Sprzedażą działki na Ślichowicach zajęła się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 18:42
        Moze to, ze Lubawski do piaskownicy powinien pojsc. I to z wiaderkiem???? Caly
        dzien mysle:))) i nie wiem.
    • Gość: behemot Winny, niewinny, jakie to ma znaczenie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 11:07
      Polityka to jednak zabawa dla twardych facetów. Już wiem skąd się wzięła
      nazwa 'partyjny beton'. Z artykułu wynika, ze lewica chciałaby zmontować sesję
      absolutoryjną na podstawie wystąpienie pokontronego, które nie jest ostateczne.
      To tak, jakby wykonać nieprawomocny wyrok śmierci. Właściwie to nawet więcej -
      lewica przebiera nogami: dajcie nam szybko ten nieprawomocny wyrok, wykonamy go
      zanim przyjdzie odpowiedź na odwołanie, bo potem może się nie udać.
      Winny, niewinny, jakie to ma znaczenie? - tylu naszych jest bez pracy! Jak
      zmienimy prezydenta, to nikt tego później nie odkręci, nawet jeśli NIK go
      całkowicie oczyści z zarzutów.
      • Gość: piotr Re: Winny, niewinny, jakie to ma znaczenie? IP: *.proxy.lucent.com 19.05.04, 11:49
        Prezydenta predzej od NIKu oczysci (sposobem, bo uczciwie nie ma szans) pierwszy
        rajdowiec Kielc. W koncu 6mln PLN do czegos zobowiazuje, nie?
    • dijey Re: Sprzedażą działki na Ślichowicach zajęła się 19.05.04, 14:58
      Wojtek geniusz lysogor obiecywal jawnosc i uczciwosc.
      Jakiez tajnosci sa w dokumencie pokontrolnym.
      Czy wg prezydenta Rupniewski nie potrafi dochowac tajemnicy?
      Wg prezydenta Rupniewskiemu brakuje rozumu gdyz moglby wyrobić sobie błędną
      opinię o całości sprawy, wiec cenzuruje informacje dla przewodniczacego komisji
      rewizyjnejRady Miejskiej.
      I co? i nic.
      Bedzie uprawial swoje przekrenty bez absolutorium.
    • mikub Re: Sprzedażą działki na Ślichowicach zajęła się 19.05.04, 16:31
      "[Rupniewski]... Zapowiada, że dopóki komisja nie otrzyma wystąpienia
      pokontrolnego nie ma mowy o zwołaniu sesji absolutoryjnej."

To, że prezydent utajnia dokumenty to skandal.
      Swoją drogą zadziwia mnie niesamowita bierność tejże komisji. Dlaczego nie
      wystąpią do NIK o udostępnienie odpowiednich dokumentów. Czyżby chcieli
      przedłużać istniejący stan rzeczy, czy tylko za mało tam myślących ludzi?
      • Gość: behemot "za mało tam myślących ludzi" IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 16:48
        "Wystąpienia pokontrolnego nie może jeszcze radnym udostępnić NIK. (...)
        Powołałem komisję odwoławczą (...) informuje Tadeusz Poddębniak, dyrektor
        kieleckiej Delegatury NIK."

He, he, he, zastanawiałem się skąd się biorą te jełopy na forum, a tu proszę -
        czytam w gazecie, ze 80% Polaków nie jest w stanie pojąć instrukcji obsługi tv.
        Co tu się dziwić, że nie są w stanie zrozumieć prostego tekstu w Wyborczej?
        • dijey Re: "za mało tam myślących ludzi" 19.05.04, 17:42
          To co Poddebniak opowiada jest bez zaczenia.
          Ja chce wiedziec, co bylo w wystapieniu pokontrolnym, chce znac tresc
          odwolania , ktore zlozyl Geniusz oraz chce znac efekt koncowy.
          Dopoki nie bedzie jawnosci to zamiast demokracji bedzie Dekoracja.
          • Gość: behemot Re: "za mało tam myślących ludzi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 19:33
            > Ja chce wiedziec

OK, to idź do NIKu, tupnij nogą i każ sobie dać bo tak i już.
            • dijey Re: "za mało tam myślących ludzi" 19.05.04, 21:20
              Chodzi o zasady!
              o uczciwosc , sprawiedliwosc i demokracje
              O cos, na czym zalezalo polakom, gdy popierali Solidarnosc,
              o cos, o co Solidarnosc przestala sie starac na drugi dzien po dojsciu do
              wladzy
              o cos, co ci nie na reke, bo korzystasz pokatnie z nieczystego ukladu

>>OK, to idź do NIKu, tupnij nogą i każ sobie dać bo tak i już.<<
              co to ma znaczyc? to oznacza, ze popierasz brak jawnosci i warunki wspierajace
              korupcje
              • Gość: behemot Re: "za mało tam myślących ludzi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 10:33
                Nikt nie jest aż takim baranem, żeby nie zrozumieć, że pewne rzeczy nie mogą
                być przez pewien czas ujawniane, choćby dlatego, że mogą zakłócić postępowanie
                wyjaśniające.
                Obydwaj - NIK i prezydent - złozyli deklaracje, że natychmiast po zakończeniu
                procedury odwoławczej ujawnią te kwity. "natychmiast udostępnię wystąpienie -
                zapewnia prezydent Lubawski."
                Tobie też trzeba tłumaczyć o czym mówi artykuł?
                • dijey Re: "za mało tam myślących ludzi" 20.05.04, 11:06
                  >>>Nikt nie jest aż takim baranem, żeby nie zrozumieć, że pewne rzeczy nie mogą
                  > być przez pewien czas ujawniane, choćby dlatego, że mogą zakłócić
                  postępowanie wyjaśniające<<<

Sa miliony "baranow " na swiecie, ktore uwazaja, ze wladza ma prowadzic swoje
                  dzialania jawnie, na kazdym etapie , w kazdym aspekcie.
                  Sprawa nie dotyczy wojny, bezpieczenstwa narodowego, ani dzialan policyjnych
                  [ przy zalozeniu, ze NIK nie zalazl powiazan prezydenta z przestepczoscia
                  zoorganizowana]
                  Wiedza o tym co sie dzieje nie zakloci "postepowania wyjasniajacego" poza tym
                  takiego postepowania nie ma, byla uchwala komisji odwolawczej i obecnie prezes
                  NIK ma podjac decyzje ostateczna.
                  (Zaklocic postepowanie moze czyjes dzialanie, a nie ujawnienie tresci
                  dokumentow relacjonujacych zaszlosci- to calkiem inne zagadnienie)

Jest jeszcze jeden aspekt sprawy, ktory przewaznie umyka twojej percepcji lub
                  tez wolisz go przemilczac, mianowicie , jako prawnik dobrze wiesz, ze NIK bada
                  sprawy po ich zaistnieniu, zajmuje sie kontrola ex post czyli "po ptokach", a
                  spoleczenstwu zalezy na tym, aby wiedziec na biezaco jak sprawy biegna, zeby
                  wiedziec , ze sa dobrze prowadzone, aby ewentualnie zanim cos zostanie zawalone
                  skorygowac zle dzialanie, dlatego wlasnie niezbedna jest jawnosc dzialania
                  wladzy na biezaco, a nie zatajanie biezacych ruchow i dopiero po sprawie
                  ujawnianie zaszlych nieprawidlowosci, gdy za pozno , aby cos poprawic.

Czy Tobie tez trzeba tlumaczyc na czym polega samorzadnosc, uczciwosc, kontrola
                  spoleczna i praca NIK-u?
                  • Gość: behemot przekonałeś mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 12:10
                    No i przekonałeś mnie chłopie!
                    Jak będziesz w NIKu, zeby Ci udostępnili te dokumenty, to powiedz im, że ja Cie
                    popieram.

zdrowia życzę :-)
                    • dijey Re: przekonałeś mnie 20.05.04, 12:24
                      NIK to panstwo w panstwie
                      i to jest zle

zaczynasz niby obiektywnie na serio
                      a konczysz jak zwykle
                      udajac glupiego i wykrecajac kota ogonem
                      mam w dupie czy cie przekonalem

pisze zeby inni nie nabrali sie na twoje zmylki
                      zycze poprawy
                      • Gość: behemot ...i zasmuciłeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 12:41
                        > NIK to panstwo w panstwie
                        > i to jest zle

No i zasmuciłeś mnie. Takie płomienne przemówienie i zero efektów? Nie wyrwiesz
                        jednak tych papierów? Jak bym był w NIKu, to bym się wzruszył, dał kwity i
                        zreformował tą całą instytucję tak, żeby była taka, ja ty chcesz.

> pisze zeby inni nie nabrali sie na twoje zmylki
                        oj, chyba za późno - musieli się chyba już w tym NIKu nabrać, skoro nie chcą Ci
                        dać kwitów

> zycze poprawy
                        no dzięki - chwilowo jest rewelacyjnie
                        napisz coś więcej

> zaczynasz niby obiektywnie na serio
                        bądź czujny - nie daj się zwieść pozorom
                        • dijey Re: ...i zasmuciłeś 20.05.04, 14:57
                          To Lubawski ma pokazac dokument. Ten i inne.

NIK to poboczny temat.

LUBAWSKI ukrywa dokumenty i informacje - dlaczego ma obawy, do ktorych sie
                          przyznaje? CO CHCE UKRYC? Opowiada klamstwa o swojej dzialalnosci.

z pewnoscia nie nadaje sie na stanowisko , ktore zajmuje, poza tym dziala wbrew
                          zlozonym obietnicom wyborczym.

• basia996 Re: ...i zasmuciłeś 20.05.04, 15:05
                            I na szkodę miasta !!!
    • Gość: Holt Re: Sprzedażą działki na Ślichowicach zajęła się IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 19.05.04, 19:17
      gość zwyczajnie gra na zwłokę.Niestety, zanim szacowni obywatele tego miasta
      pozbierają się do kupy (p.referendum )będzie się już dopalało i plan Marshala
      nawet nie pomoze.A Behemot niech nie wmawia ludziom,że król jest ubrany, tylko
      hołota nie umie czytać między wierszami,bo zwyczjnie obraża społeczeństwo.I tak
      nie musi już udowadniać ,że robi za dyżurnego przybocznego Wodza.
      • Gość: Ania Re: Sprzedażą działki na Ślichowicach zajęła się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 20:03
        Juz dawno to rozpoznalam, ze Behemot jest przybocznym Wodza (jak to Behemot)
        inteligentny... lubi jatrzyc i prowokowac, wiele mu uchodzi, bo jest uroczy,
        gdy chce i ogonkiem pokreci... Ale ... co bede czytac, gdy Behemot forum
        opusci??? Przyjdzie czlowiekowi sczeznac... i sczerniec na twarzy:))).
    • Gość: ktos Re: Sprzedażą działki na Ślichowicach zajęła się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 08:29
      6 milionów zł - i to jest właśnie wdzięczność polityka dla biznesmena , ale
      takie jest życie . Długi z kampanii wyborczej trzeba spłacać
      • Gość: pablo Re: Sprzedażą działki na Ślichowicach zajęła się IP: 213.241.75.* 20.05.04, 10:30
        No co Wy przeciez wiekszosc z Was Kielczan go wybrała. WEL trzesie portkami ,
        zobaczymy ile kasy schował do swojej kieszeni wielki WÓDZ który szuka
        inwestorów dla Kielc. Rozwiązanie jedyne odwołac tego kradzieja. A Behemot hm
        juz dawno było widać ze to przydupas WEL bronił go i wchodził mu w d... bez
        wazeliny.Szkoda ze niektórzy mają klapki na oczach i widzą tylko to co chcą.Ale
        to właśnie POLSKA !!
        Pozdrawiam
        • basia996 Więc na co czekać !!! 20.05.04, 11:03
          Mówiłam już dawno że nadeszła pora aby Wojktowi pokazać gdzie jest jego miejsce
          i że Kielczanie nie zapominają jego "osiągnięć dla dobra wszystkich"

PORA NA REFERENDUM skoro Rada Miasta nie potrafi zrobić z nim porządku!!!
          • dijey Re: Więc na co czekać !!! 20.05.04, 11:14
            Od wielu ludzi, w rozmowach slysze, ze chcieliby referendum, tylko nikt nie
            podejmuje zadnych krokow w tej sprawie.
            Byc moze bylaby szansa na zmobilizowanie 30% wyborcow, chociaz wydaje sie to
            malo prawdopodobne bez kampanii mediów, chocby w 1/4 tak zaangazowanej , jak w
            krytyke SLD i Millera.
            Trzeba by nie ogladajac sie na kodeks wykroczen oplakatowac kazda latarnie i
            blok w Kielcach - to niewielkie koszty, ale duzo roboty.
            • basia996 Re: Więc na co czekać !!! 20.05.04, 12:18
              Już dwa tygodnie temu podałam temat Referendum na forum Echa ,ale bez
              odpowiedzi ze strony redakcji co mnie raczej nie dziwi.
              • Gość: behemot Re: Więc na co czekać !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 12:43
                > bez odpowiedzi ze strony redakcji co mnie raczej nie dziwi.

ops, zakrztusiłem się biszkopcikiem
                i uśmiałem sie do łez
                ...bo mnie też to nie dziwi
                dzięki Basiu za te wszystkie chwile radości.
        • Gość: behemot to była wpadka stulecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 12:30
          > wiekszosc z Was Kielczan go wybrała

Oj, to była niestety wpadka stulecia! Ale kto się mógł spodziewać, że on coś
          będzie robił?
          - że sprywatyzuje te ZOZy,
          - zrobi wszędzie kontrole, wywali nieudaczników,
          - będzie się starał o dotacje unijne (przecież tego nikt tu nigdy nie robił),
          - przeprowadzi parę inwestycji,
          - wywali trochę kasy na kulturę,
          - sprawi niechcący cud nad Silnicą czyli zwielokrotni dochody targowiska
          miejskiego,
          - a przy okazji nie będzie takim niedojdą, jak jego poprzednicy i zrealizuje
          wreszcie nie ruszone od paru lat uchwały rady miejskiej dotyczące sprzedaży
          gruntów.
          Wszyscy myśleli, że on się może przespaceruje raz na cztery lata z władzami
          partii po sienkiewce, tak jak jego poprzednik, albo będzie organizował
          bachanalia po 200 tysiecy zł za sztuke w KCK (sorry towarzysze, że was stresuję
          trudnymi słowami), a przez resztę czasu będzie udawał nieboszczyka (jak obecne
          władze wojewódzkie). A tu niestety kicha - facet po prostu pracuje.
          Nie jest jak wojewoda, czy pan sejmik wojewódzki, który nawet jak musi coś
          zrobić to nic nie robi i jest mu wszystko jedno czy będzie kasa na szpital czy
          nie, byleby rodzina dostała posadę w Europie.
          Takich ludzi nam trzeba. Mamy przecież odpowiednie kadry w PZPR:
          - towarzysza, który dba, żeby plakaty nie spłowiały na słońcu,
          - tow., który wie komu donieść,
          - towarzysza, który nie lubi koszernej gazety ale korupcja mu nie przeszkadza,
          - towarzysza, który automatycznie nadaje się do wszystkiego, łącznie ze
          współpracą
          i wielu, wielu innych.
          To oni powinni być prezydentami w Kielcach ....bo jak nie oni, to kto?

Ludzie, no przecież tak nie może być, weźmy się i zróbcie coś. Może by go
          odwołać za niemanie eleganckich marynarek? ...albo za manie wąsów?

Wyklęty powstań ludu...
          • basia996 Re: to była wpadka stulecia 20.05.04, 13:00
            Jezu nie wiedziałam że można się tak strasznie zakochać w facecie, i żeby to
            pisała jakaś dziewczyna to może bym zrozumiała ,ale behemot to facet mimo że
            bez jaj, no ale skoro u nas uaktywnił się ostatnio ruch Geyowski to tylko
            potrzeć jak nam na Sienkiewce urządzą manifestacje.
            Behemot z Wojtkiem za ręce się trzyma i w pierwszym szeregu jak w Krakowie.
            • Gość: pablo Re: to była wpadka stulecia IP: 213.241.75.* 20.05.04, 13:20
              ale Wojtuś musiałby zgolić wąsy ala aktor telenoweli wenezuelskiej. No coż
              czaem miłośc jest silniejsza od normalnosci. BEHEMOT&WEL ładnie wyglada taki
              napis. Kurcze Behemotku sprzedaj z WEL z jeszcze pare dzialek w Kielcach moze
              co ?? Bo takiego interesu juz chyba nikt nie zrobi
            • Gość: Kiel Re: to była wpadka stulecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:46
              No ale to zasługa pewnie Wojtka,że mozna publicznie chodzic za rączki z
              kolegą..ależ on dobrego zrobił...
          • Gość: MZ BEHEMOT BECZY JAK KOZA!!! IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 20.05.04, 13:29
            Jesteś żłosny debilu jeden!!!
            Śmiesz mówić , że Lubawski cokolwiek zrobił. Tak! Jeśli chodzi o ustawy rady
            Miejskiej to czytał dokładnie jedną - tą o powoałniu sekretarza, co i tak
            idiocie Lubawskiemu sie nie udało do tej pory.
            W Urzędzie nie rządzi Lubawski rtylko pan Koza. A SYGUT, PArafiniuk ochlajtus i
            cała raeszta to świetni fachowcy, prawda?
            Piszesz behemocie debilu jeden o wojewodzie, - czy Lubawski nie był tym
            urzędzie wcześniej? A Sygut kuratorem? Naprawdę wybitni to fachowcy. Chemadin
            tez świetnie rozpieprzył ten geniusz Lubawski.
            Dał pieniądze na kulturę? Jakie? Zrobił jeden idiotyczny koncert SACRUM
            PROFANUM. I to chyba tyle.
            Wielki to też matematyk i nie wie że 8.5 miliona to mniej dla miasta niż 14.5.
            Jesteś zerem behemocie i tylko tyle Ci moge powiedzieć.
            I nie właź juz tak w dupę temu Lubawskiemu, bo i tak zasługi Twoje są wielkie,
            więc na pewno Cię nie wyrzuci z urzędu. NO CHYBA ŻE GO DOWOŁAMY, CO JEST
            GENIALNYM POMYSŁEM!!!
            • Gość: Paw Re: BEHEMOT BECZY JAK KOZA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:49
              TAK TAK TAK-ODWOŁAĆ!!!!
          • Gość: Mz Spacery po Sienkiewicza z władzami... IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 20.05.04, 13:42
            Dzięki tym spacerom mamy behemotku (czytaj przydupasie Wąsacza) Województwo, o
            które tak zabiegał twój ulubieniec( oczywiscie kazdy wie że wielki Lubawski był
            przeciwny powstania województwa świętokrzyskiego razem z Płoskonką - jeszcze
            jednym awsowcem zasłużonym dla naszego regionu).
            • Gość: pablo Re: Spacery po Sienkiewicza z władzami... IP: 213.241.75.* 20.05.04, 15:37
              Oj za ostro. Behemot (lizidupa WEL-a) i tak tego nie przyjmie do siebie.
              Pewnie twierdzi ze to zasługa wasika. Behemot czy Ty masz jakąs społke ZOO (tak
              tak nie z.o.o tylko ZOO) z Wojtusiem ??
            • Gość: MZ Czemu Wybiorcza skasowała artykuł o Lubawskim? IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 21.05.04, 15:56
              Czy Wasz szanowny wódz Lubawski kazał wam skasować artykuł? I wy jesteście
              gazetą niezależną? Śmiechu warte!!! Na szczęście mam ten artykuł zapisany na
              dysku więc będę mógł udowodnić jak kasujecie niewygodne dla siebie artykuły.
              Wszsytkie artykuła w aktualnosciachz 18 są jeszcze oprócz tego o Lubawskim!!!
              • dijey Re: Czemu Wybiorcza skasowała - ten o NIK-u? 21.05.04, 18:47
                • dijey Re: Czemu Wybiorcza skasowała O CZYM? 21.05.04, 18:50

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka