IP: *.231.232.31.Dial1.NewYork1.Level3.net 25.05.04, 05:34
Ja jako byly walach a obecnie jako kobyla i to z jajami jesdem gleboko
poruszony tym ze jakies inne jajakobyly dzwonia codziennie na tym
nieszczesnym forum jakby nic innego nie mialy do roboty.Jezeli tak jest to
mogly by te jaja chociaz pochustac moje jajakobyly, bylo by to calkiem
zabawne bo nikt mi juz moich jaj dawno nie hustal.Ostatnio wyhustano mi je w
Klubie jazzowym w Kielcach bo nic innego tam nie mieli do roboty.
Z dziennikarskim pozdrowieniem dla bylych jaj kobyly, obecne jaja kobyly.
Obserwuj wątek
    • Gość: Filip Re: dowolny IP: 69.156.224.* 25.05.04, 06:35
      Straszny poziom !
      Majac do dyspozycji tego rodzaju medium jakim jest internet ten czlowiek ma
      tylko tyle do wyrzucenia z siebie. To glos czlowieka nieszczesliwego,
      zniewolonego ciezkimi ukladami. Czlowieku wyrwij zesz sie z tego !
    • ksionc Re: dowolny 25.05.04, 08:19
      Witaj Pigwo !! Tfu !!!
      • Gość: jajakobyly Re: dowolny IP: *.236.60.100.Dial1.NewYork1.Level3.net 25.05.04, 13:16
        Filip z jajamikobyly i z ksioncem na dodatek - jeden wielki kielecki oszolom,
        wiekszy nawet od Leppera w nowej fryzurze, intelekt wychodzi czubkiem glowy nie
        wspominajac innych czubkow. Ja jako byly Jakub, a konfitury z pigwy calkiem
        smaczne, zupelnie nie to samo co buraki z chrzanem i jeszcze podprawione
        kielecka zasmazka.Jaja kobyly.
      • Gość: jaja kobyly Re: dowolny IP: *.236.60.100.Dial1.NewYork1.Level3.net 25.05.04, 13:21
        Jaja Zapomnialy splunac po kielecku wiec pluja tera, TFU!!!, a ksioncowi
        przydalaby sie nowa sutanna, ta juz za bardzo zapluta, no nie panie Filip???
        Toronto jeszcze stoi??Jaja kobyly.
        • Gość: Filip Re: dowolny IP: 69.156.224.* 25.05.04, 20:39
          Podszywacie sie pod BBB widzac ze ktos nie stracil w zyciu czasu tak jak wy
          traciliscie, tylko staral sie miec hierarchicznie poukladane podstawowe
          wartosci. Widzi swiat i ludzi inaczej niz wy uwiklani w bagno mialkich
          harakterow u ktorych wszystkie wartosci sa plynne. Nic stalego - dzis sa fajni
          bliscy jutro moga was sprzedac za marny grosz.
          BBB nie musi podpisywac swoich tekstow. Ja ich stylistyke znam na pamiec. Ta
          lekka ironie, wydawalo by sie dziecinna naiwnosc w nich zawarta ale w
          konsekwencji odbiera sie ten obraz w pelni swiadom ze ten i ow towazysz
          to .............. choc skroiony na przystoiniaczka z resztkami salatki na
          klapie marynarki. Pomnik tepaka wyjety iscie z minionego okresu. Te kleby pary
          unoszace sie nad UW, UM czy kazdym innym "przyczolkiem" ludzi bezbronnych
          wobec NOWEGO - mysla ! Pulawianie ktorym sie udalo zamienic kombinaty
          produkcji na kombinaty myslenia. Para obfita sie unosi nad tym wszystkim to
          znak ze jest wysilek i po co i na co on komu skoro to NOWE opiera sie na tej
          samej starej iluzji dalekiej od realjow.
          • kobylybbb Re: dowolny 25.05.04, 21:05
            Dzieki Filipie, ale tego nie traktuje jako podszywanie. Co by nie powiedziec,
            to „jajakobyly” nigdy sie nie podpisywalem :)
            Zreszta, przywyklem juz dawno do CVS-a. Byloby smutno gdyby przestal pisywac.
            Szkoda, ze Jakub sie nie odzywa :(
            Pozdrawiam :)
            • Gość: kiel Re: dowolny IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 25.05.04, 21:43
              nie ma jak spam...
              • Gość: kiel forum inaczej IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 26.05.04, 00:08
                widzę, że to na forum głównie siedzą
                osoby, które kompletnie nie
                mają nic do napisania,
                jedynie mają dostęp do internetu... :(
                • Gość: jaja kobyly Re: forum inaczej IP: *.236.60.65.Dial1.NewYork1.Level3.net 26.05.04, 01:48
                  Jak to dobrze ze wy macie cosik do powiedzenia.Jaja kobyly (oba).
          • Gość: jaja kobyly Re: dowolny IP: *.236.60.65.Dial1.NewYork1.Level3.net 26.05.04, 01:56
            Pisownia ci sie wybitnie poprawila, jakbys jesce wykombinowal o co ci chodzi to
            bylo by juz prawie tak dobrze jak w Toronto ino ci ten charakter jesce nie
            wychodzi ale probojnie sycko jesce stracone.Jaja kobyly (oba)
            • Gość: Filip Re: dowolny polityk IP: 69.156.224.* 26.05.04, 05:47
              Jakis uraz do Filipa ?....i za co to za co ? moze za Pigwe moze za inny punkt
              widzenia, moze za krytyke lokalnej duchoty, moze za wlasne ograniczenia malego
              acz bardzo zakompleksionego prowincjusza. O cholera "prowincjusza" mi sie
              napisalo - jak z tego wybrnac ?...czyzbym mial cos do prowincji ?.. alez nie !
              Prowincja tez ma swoje prawa. Raczej , i nawet duzo, mam do prowincionalnosci
              politycznej. Postrzegaja swiat takim jakiego obraz im podaja politycy.
              Politycy ? ...jacy politycy, bo moga , a raczej jest to nie uniknione by to
              samo slowo czytac w skrajnych sobie odczuciach. Moga miec dwa skarajne sobie
              obrazy polityka a stad straszne nieporozumienie moze wyniknac pomiedzy piszacym
              a czytajacym ten tekst. Kto to jest polityk ? Czy Polska ma politykow ktorych
              mozna smialo zarejestrowac w unii i pobrac na rozwoj ich inijne pieniadze.
              Jakie bylyby ich zadania ? a moze ?...moze to tylko atrapy zrobione na
              politykow kieruja tym krajem ?
              • Gość: jaja kobyly(oba) Re: dowolny polityk IP: *.236.138.100.Dial1.NewYork1.Level3.net 26.05.04, 17:10
                Poniewaz temat jest dowolny to mozna o wszystkim i o niczym, o Filipie tez.Nie
                mam nijakiego urazu do Filipa,bylych jaj kobyly i obecnych, ksionca,
                Krisotty,Sokratesa i calej reszty. Urazy skonczyly sie razem z wyjazdem na
                druga polkole, nie mam zadnej urazy do prowincji ani zamieszkujacych je
                prowincjuszy, nie mam urazy do bylych, obecnych i przyszlych politykierow bo
                politykow w Polsce od czasow Pilsudskiego nie bylo i nie ma, sa, to prawda,
                tylko nedzne atrapy i atrapki powolane wola wybo0rcow (kon by sie usmial) do
                realizacji wlasnych celow, ktore lepiej lub gorzej udaje im sie realizowac.
                Nad wszystkim zas czuwa bog Mamon. Jaja kobyly(oba)
                • Gość: Lolek Kobyle jajko IP: 216.37.63.* 26.05.04, 17:19
                  Ty tu pierdółek na forum nie pociskaj, tylko bierz się do mycia szyb. Lunch za
                  moment się kończy i cię pryncypła wywali z roboty, jak zobaczy, że gmerasz przy
                  komputerze.
                  • Gość: jaja kobyly Re: Kobyle jajko IP: *.236.63.54.Dial1.NewYork1.Level3.net 27.05.04, 00:52
                    A cie to pryncypal nie wywali za taka pisownie???Mnie nie wywali bo go nie
                    mam, nie mialem i nie bede mial.Pryncypala to sobie mozesz wetknac wiesz gdzie,
                    ja nie napisze bo to czytac moga male i niedorozwiniete dzieci ktorym pryncypal
                    moze sie kojarzyc z inna pala. Ponadto gmerac to sobie mozesz we wlasnych jajach
                    a nie w moich.Jajakobyly(oba)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka