Dodaj do ulubionych

Platforma sobie poklaskała, na stojąco

24.09.11, 05:39
Przedwyborcza feta nie zmieni smutnego faktu, że świętokrzyscy posłowie zrobili wszystko by ich na następną kadencje NIE WYBRAĆ! Brak im jakiegokolwiek REGIONALNEGO!!! sukcesu którym by się mogli pochwalić! Czy tak ciężko było pomyśleć i "załatwić" np. drogę wylotową z Kielc do Morawicy? A teraz jak pawian z czerwonym tyłkiem chodzić i mówić TO NASZA ROBOTA! Ś.P. Gosiewski nawet z wciągania majtek na maszt robił medialną burzę (choć majtki nie jego i maszt sąsiada to w Echu był) Wy nawet PR nie potrafiliście sobie odpowiedniego zrobić, a teraz na 2 tygodnie przed wyborami Akademia która ma Wam poprawić humory! Przez ostatnie lata na wszystkich wyborach głosowałem na kandydata PO. A teraz zagłosuję na AGENTA TOMKA!
Wy na mój głos przez te cztery lata nie zapracowaliście! A Agent Tomek jest najgorszym z możliwych kandydatów PIS-u na posła więc siedząc w ostatnim rzędzie w Sejmie nie zaszkodzi Polsce!
Obserwuj wątek
    • Gość: kadafizsopotu Tuskobus w Kielcach filmik IP: 81.219.189.* 24.09.11, 06:24
      www.youtube.com/watch?v=d_jhWKW0pjY&feature=player_embedded
      • Gość: Z Re: Tuskobus w Kielcach filmik IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.11, 23:19
        Wyjątkowo tępy pomysł na filmik. Nie widzę nic śmiesznego w porównywaniu szefa rządu polskiego - obojętnie, czy jest/będzie nim Tusk, Kaczyński, Napieralski czy inny - do Adolfa Hitlera.
        Jak mają Polaków szanować w Europie jeśli sami się nie szanujemy?
        Mam nadzieję, że to gó... szybko wyleci z YouTuba.
    • Gość: Łowca Jełopów Re: Platforma sobie poklaskała, na stojąco IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.11, 07:35
      HAHAHAHA - proszę Pani Okły, zapraszam do Masłowa Drugiego - 10 km od centrum Kielc - brak kanalizacji, niektóe domy nie mają wodociągu, sypiące się drogi, okresowo brak asfaltu do domów, i zero możliwości uzbrojenia przez gminę terenów budowlanych - jak ktoś chce się budować to może w błocie, a wodę dowozić beczkowozami.
    • dareczek25 Platforma sobie poklaskała, na stojąco 24.09.11, 08:21
      Przemysław Gosiewski był skuteczny, ponieważ miał dojścia do premiera. Żaden z obecnych posłów nie należy do najbliższego otoczenia Donalda Tuska, a sam region nie jest na tyle silny, aby stworzyć lobbing na odpowiednim poziomie. Wyborcy mają wybór między posłami PIS -u epatującymi poglądami z dziewiętnastego stulecia, a nieskutecznymi posłami PO.
      • Gość: jagaK Re: Platforma sobie poklaskała, na stojąco IP: 213.77.117.* 24.09.11, 10:01
        Jest jeszcze Palikot, ku niemu zwróci się rozumna lewica i nie zakościelniona prawica.
    • panlolek Platforma sobie poklaskała, na stojąco 24.09.11, 10:16
      Ironiczny wydźwięk tekstu redaktora Kędrackiego jest zrozumiały. Traktuję go jako troskę o PO w naszym regionie. Mając premiera, prezydenta - od roku, ale zawsze -władze PO nie potrafiły tego wykorzystać..Mizerna kampania wyborcza do samorządu,w tym zostawienie kandydatów,samych sobie, brak wymiernych sukcesów gospodarczych - krytyka tekstu z POgłosu Piotra Rachtana - święte oburzenie z powodu prawdy o naszym regionie,spory wewnętrzne o władzę,lenistwo posłów, może być początkiem końca,dobrego wyniku PO w województwie.Obym był złym prorokiem.....
      • Gość: wyborca Re: Platforma sobie poklaskała, na stojąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 12:24
        Nie wiem czy złym prorokiem, czy budzącym wyborców z próżności, bezczelności i obłudy Pani Drewnowicz, której wystąpienia rzeczywiście sprowadzają się do propagandy sukcesu z czasów PZPR i wodolejstwa, a jeśli się jeszcze doda postępki jej ekipy w sejmiku to już nie ma wątpliwości, że jest właściwą osobą do pracy w sejmowej komisji polityki społecznej i może lepiej bronić tego świętokrzyskiego przed jej scenariuszami,

Nowi dyrektorzy u Świercza. Kolejni działacze PO
        przemgo 19.09.11, 23:10 Odpowiedz
        Kędracki ? Ty... To Ci nie przeszkadzało?

Platforma Obywatelska w Kielcach[[/b]Koło nr 1 - (północny-wschód)
        Grzegorz Świercz - przewodniczący
        Jerzy Pyrek - wiceprzewodniczący
        Mącznik Andrzej - sekretarz

Grzegorz Stokowiec – skarbnik-nowy Dyrektor Departamentu Zdrowia -bez konkursu!!!!!!!!!!!!!!!
        Grzegorz Guzik - członek zarządu
        Ryszard Rumas - członek zarządu
        Koło nr 2 - (południowy-wschód)
        Inez Romaniec - przewodnicząca
        Tomasz Szymkiewicz - wiceprzewodniczący
        Joanna Jakubowicz - sekretarz
        Dorota Białas - skarbnik
        Iwona Wielgus - członek zarządu
        Anna Machnicka - członek zarządu
        Koło nr 3 - (południowy-zachód) Przewodniczący Michał Banasik
        Koło nr 4 - (północny-zachód)
        Zbigniew Marcinkowski - przewodniczący
        Dariusz Pyk - wiceprzewodniczący
        Andrzej Górski - wiceprzewodniczący

Aleksandra Lewandowska – sekretarz-nowa Zastępca Dyrektora Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej – bez konkursu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jolanta Zwierzchowska - skarbnik
        Zbigniew Kotarba - członek zarządu
        Adam Nawrot - członek zarządu

Re: Nowi dyrektorzy u Świercza. Kolejni działaczeIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        Gość: gops 20.09.11, 00:01 Odpowiedz
        Pani Lewandowska nie spełnia kryteriów o jakich mowa w ustawie o pomocy społecznej do pracy na stanowisku kierowniczym w Regionalnym Ośrodku Polityki Społecznej ,
        to jakim cudem, co PO zwalnia od tego co obowiązuje każdego obywatela? Powywracało się w tym kraju wszystko równo, specjalistka Pani Drewnowicz nie wstydzi się zasiadać w sejmowej Komisji Polityki Społecznej, tyle zawsze miała do powiedzenia w tym temacie?
        • Gość: rozsądny Re: Platforma sobie poklaskała, na stojąco IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.11, 12:36
          Widzę, że już wszyscy zapomnieli, jak PiS obsadzał wszystkie stanowiska swoimi. Wczoraj czytałam artykuł o dyrektorze WDK (z PiSu), który zasłynął chyba głównie tym, że nikt go na tym stanowisku nie chciał. Przypominam sobie rodziny i samych działaczy PiSu zatrudnianych w skarżyskim ZEORKu. Popatrzcie na Wodociągi Kieleckie. Popatrzcie na Urzędy Pracy, popatrzcie na UM i UM w Kielcach. Gdzie pracują działacze Samorządu 2002? Jaka jest polityka zatrudnienia w urzędach?
          Wierzę, że komuś te ostatnie zmiany osobiście się nie podobają, stąd te posty. Trzeba jednak stwierdzić jasno: taka jest polska rzeczywistość kadrowa...
          • Gość: rozsądny Re: Platforma sobie poklaskała, na stojąco IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.11, 13:11
            Aaaa i zapomniałem o Radiu Kielce i panu Stępniu z SLD... Ostatni tydzień...
          • Gość: odp "rozsądnemu" Re: Platforma sobie poklaskała, na stojąco IP: *.unknown.vectranet.pl 24.09.11, 15:36
            czytałeś to rozsądny? oto cała prawda o ZEORK:
            wiadomosci.gazeta.pl/kraj/1,34309,5416090.html
            • Gość: rozsądny Re: Platforma sobie poklaskała, na stojąco IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.11, 16:21
              Tak, już dawno. Znam historię. Obecny pan prezes jest człowiekiem posła Grzegorka i senatora Okły, prawda?
              Chyba mnie nie zrozumiałeś. Ja mam pretensje do partyjniactwa w ogóle. Natomiast razi mnie, że piszecie tylko o PO. Przecież to PiS pokazał, jak to robić, a potem już nic nie było takie samo. Na pewno wcześniej uprawiał podobną politykę kadrową SLD, ale brak profesjonalizmu nie rzucał się tak aż w oczy. Nie wiem, czy się doczekam czasu, gdy o zatrudnieniu będzie decydowało wykształcenie, inteligencja, kreatywność, umiejętność zarządzania ludźmi.
              • Gość: PO Re: Platforma sobie poklaskała, na stojąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 18:20
                Przewodniczący kocha dziewczynę i ją ustawia i nie trzeba winić dziewczyny tylko robić rząd z przewodniczącym i tu mają pole do popisu wyborcy, którzy w wyborach samorządowych powiedzieli Panu Przewodniczącemu do widzenia, tak kolejno z takimi działaczami i problemów tego rodzaju nie będzie, nie oceniać po ble ble ble tylko po decyzjach i pamiętać konsekwentnie o tym czego jesteśmy świadkami, gdy znów zapukają do drzwi przed wyborami samorządowymi,
              • Gość: Do rozsądnego Re: Platforma sobie poklaskała, na stojąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 18:45
                Możesz być pewny, że nie doczekasz się, mocno wierzyłam, że musi być jakaś szansa dla ludzi w tym kraju i mocno wierzyłam że tą szansą jest PO kiedy poszła w ręce Pani Okły-Drewnowicz, niestety widzę i doświadczam jeszcze większy koszmar, młodzi powinni wyjeżdżać z tego kraju póki mają młodość, siłę i zdrowie, tutaj godziwej starości trudem i pracą sobie nie zapewnią, to zawsze będzie chory kraj, w którym cyniczny polityk będzie sobie kpił z ludzi w żywe oczy, dlatego najwięcej w tej kwestii pisze się o PO , bo oni najwięcej zarzucają innym, a działają jeszcze bardziej perfidnie
              • Gość: lucek Re: Platforma sobie poklaskała, na stojąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 18:53
                Też tak myślę, nie bedzie przewodniczących, nie bedzie ich dziewczyn
              • Gość: Bingo Re: Platforma sobie poklaskała, na stojąco IP: *.unknown.vectranet.pl 24.09.11, 23:43
                hej "rozsądny"! Piszą ludzie o PO bo to ugrupowanie jest u władzy 4 lata. Dlaczego więc mamy pisać o SLD czy PiS jakbyś chciał:))
                • Gość: Z Re: Platforma sobie poklaskała, na stojąco IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.11, 23:58
                  Tak szczerze mówiąc, to "rozsądny" ma trochę racji, bo akurat w naszym regionie nie rządzi PO tylko PSL i mr Lubawski z ekipą.
                  Czemu 'Wyborcza" nie rusza tych tematów?... Konwencji itd.?...
                  Może porozmawiajmy o nich? ;)
          • Gość: odp"rozsądnemu"cd. Re: Platforma sobie poklaskała, na stojąco IP: *.unknown.vectranet.pl 24.09.11, 15:41
            SLD wygra - wiem to
      • Gość: ron Re: Poziom tego pismaka ponizej poziomu ! IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.11, 00:14
        Nie rozumiem jak mozna w takiej gazecie jak GW zatrudniac takie zero ?
        • Gość: X Re: Poziom tego pismaka ponizej poziomu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 12:32
          No, no spróbujcie powiedzieć parę słów prawdy o PO, jeszcze trochę i na stos, w tej elicie we wnioskowanie nikt się nie bawi
    • sygitoyo Platforma sobie poklaskała, na stojąco 24.09.11, 14:15
      samochód w ciapki tak jak "po" w ciapki,
      i balony

i to za darmo mamy
      - Mrożek?

dotyczy również pozostałych ścigających się do koryta.
      • Gość: niezalezna.pl 9 pazdziernika wrzuc Platforme do śmietnika IP: 81.219.189.* 24.09.11, 15:49
        wow
        • Gość: lucek Re: 9 pazdziernika wrzuc Platforme do śmietnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 16:16
          ... i stań się zależnym/ną od ... innych ;)
          • Gość: smurfmadrala Re: 9 pazdziernika wrzuc Platforme do śmietnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 19:00
            Fabryki upadają, biurokracja pęcznieje jak wypasiona świnia,
            to fanatyczny elektorat Polskiej Zjednoczonej Platformy Obywatelskiej.

• orzeszja Platforma sobie poklaskała, na stojąco 24.09.11, 23:00
      Panie redaktorze litości, ironia i sarkazm się ceni.. ,ale jak ma niby wyglądać idealna konwencja wyborcza? Tak źle i tak nie dobrze. Takie nasze polskie myślenie, sam też się często na tym łapię, ale staram się nad tym panować . Że baloniki i klaskanie nie teges? A jak ma to wyglądać? Leżenie krzyżem i kolejne obietnice? Mało pamiętam obchody pierwszomajowe, ale jeśli to miałoby być podobne to faktycznie- byłaby to zgroza. Mam nadzieję, że tekst ten jest natchnieniem chwili, złego humoru. Może to było bardziej jak za dawnych lat? kielce.gazeta.pl/kielce/1,35253,7209389,TVP_Kielce_mocno_sterowana.html
      • Gość: bzyk Re: Platforma sobie poklaskała, na stojąco IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.11, 23:05
        Polecam sklerotykom:
        www.youtube.com/user/zenujacapl
    • Gość: ron Re: Platforma sobie poklaskała, na stojąco IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.11, 00:12
      głupiś jak but
      • Gość: 7 cudów Re: Platforma sobie poklaskała, na stojąco IP: *.183.195.109.dsl.dynamic.t-mobile.pl 25.09.11, 07:18
        7 CUDóW GIERKA W POLSCE.
        1. nie było bezrobocia.
        2. mimo że nie było bezrobocia, nikt nic nie robił.
        3. mimo że nikt nic nie robił, plan wykonywano w 150 procentach.
        4. mimo ,że plan wykonywano w 150 procentach, nigdzie niczego nie było. 5. mimo że nigdzie niczego nie było, każdy wszystko miał.
        6. mimo że każdy wszystko miał, wszyscy wszystko kradli.
        7. mimo że wszyscy wszystko kradli, to co kradli, zawsze było.

7 CUDóW TUSKA W POLSCE.
        1. jest bezrobocie.
        2. mimo, że jest bezrobocie, wszyscy pracują.
        3. mimo, że wszyscy pracują, plan nie jest wykonywany nawet w 10 procentach.
        4. mimo, że plan nie jest wykonywany nawet w 10 procentach, wszędzie wszystko jest.
        5. mimo, że wszędzie wszystko jest, nie wszyscy wszystko mają.
        6. mimo, że nie wszyscy wszystko mają, kradną głównie ci, co mają wszystko.
        7. mimo, że kradną głównie ci co mają wszystko, nie udaje się nikogo złapać i niczego odzyskać.

Podstawowe cele Platformy Obywatelskiej:
        -Podważanie i ośmieszanie katolicyzmu jako głównego bastionu jedności Narodu.
        -Usunięcie naszych symboli religijnych, ponieważ w ten sposób wyrzekamy się fundamentów naszej narodowości.
        -Rozbić instytucję rodziny, będącą podstawową komórką funkcjonowania społeczeństwa.
        -Skłócić Polski Naród.
        -Osłabić jedność Polskiego Narodu.
        -Wmówić ludziom że Patrioci to klauni i durnie.
        -Oddać wszystko za bezcen, posługując się kłamstwem zwanym prywatyzacją.
        -Pozbawić Polaków dostępu do służby zdrowia, aby zwiększyła się umieralność i liczba chorób.
        -Uczynić pseudo profesorów i komuchów doradcami i pozwolić im nazywać się jedynymi patriotami.
        -Uniezależnić Polskę od dostaw gazu i ropy z Rosji.
        Odpowiedz na opinię
        • Gość: kibice Kibice żegnaja Matoła IP: 81.219.189.* 25.09.11, 07:32
          www.youtube.com/watch?v=beffae4bI9I&feature=topvideos_news
        • Gość: historyk Polityka według PiSu IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.11, 07:40
          Skorupa: Ja też byłem przedsiębiorcą, a nie jakiś polityk nienormalny, i wiem co to k...a kosztuje, co to jest, pieniądze zarabiać
          Król: No teraz, w tej sytuacji, teraz nie wiadomo jak wystrzeli (... coś co nie wiem ;))
          Skorupa: Ja też muszę jakiegoś pilnować interesu, bo ja k...a za chwilę nie będę miał na kampanię wyborczą pieniędzy, bo z tych pieniędzy, co dostałem z senatu to są k...a psie pieniądze, na paliwo dla mnie i...
          Kobieta: na garnitur.
          Skorupa: Na ubranie k...
          Król: Coś tam jeszcze szarpniesz.
          Skorupa: No szarpnę k..9 tysięcy teraz mi zaczęli płacić, 8 i pół, i straszne pieniądze.
          Kobieta: A każdy chce jakieś pieniądze, gdzie idzie na imprezę, to stówki nie da dwie.
          Król: No, na wesele za mało. To trzeba się wracać do biznesu.
          Skorupa: To ludziom się wydaje, Straszne pieniądze. Myśmy Tadzio, mieli działalność, k...a śmieszne pieniądze. To jest urągające dla parlamentarzysty. Takie moje zdanie jest. A jaki k... pokój mamy. W jakich warunkach trzeba mieszkać. To k... bezdomni w Niemcach mają lepsze warunki.
          Kobieta: Rany boskie, 40 roków temu robiona łazienka, kibel, sracz i kuchnia gotująca się.
          Skorupa: Woda koło kibla, wanna 40 centymetrów, prysznica nie ma, taki Mitsubishi, że trzeba wodę w ręku trzymać i na kolanach klęknąć.
          Fragmenty rozmowy o roli soltysa wsi Podczerwone, który także wystąpil w przetargu o działkę.
          Skorupa: To się wk...łem na niego, nicponia, coś ty k...a, oc..on tu sołtysem nie zostanie.
          Król: Boję się tego że wlezie Ci. Ja go muszę przebić, nie ma wyjścia.
          Skorupa: No nie musisz, bo ja Ci się staram powiedzieć żeby wstrzymał przetarg i do drugiego nic przystąpi. On nic nie musi, starosta nic nie musi. Przytrzyma. A do następnego przetargu... ten jego k...a zwolennik, on go op...la teraz że on robi przeciwko wsi, przeciwko ludziom, ja to tak widzę, że po co ty masz 250 w..lić tam pieniędzy, po co Ci to, cofnij temat, niech ch..j on kupuje. Niech da 250.
          Król: To co
          Skorupa: Wystraszyć go
          Król: Ale wypuścić go na to 250?
          Skorupa: Najlepszy wariant, to jak starosta powie że odwołuje
          Król: Ale co trzeba w tym momencie zrobić, iść do starosty czy co?
          Skorupa: Trzeba staroście powiedzieć, niech wstrzyma. Ja już złożyłem pismo żeby unieważnić przetarg
          Król: Ale co, realnie zatrzymali to czy nie?
          Skorupa: Wstrzymał ale zatrzymać nie musi, on ma k..a taką władzę, że może wszystko zrobić, ode mnie dostał sygnał żeby przetarg wstrzymać, my nie mamy interesu żeby to kupować.
          Król: To ja i tak muszę przebijać
          Skorupa: Jeszcze wchodzi wariant unieważnić przetarg i drugi rozpisać.
          Król: Ale jakbyś nie unieważnił?
          Skorupa: On (sołtys) się wystraszył, że politycznie silni ludzie zbierali podpisy, on k...a jest załamany, że mówią że on prywatę uprawia jako sołtys. że on ludziom nie powiedział, że chce kupić, że ludzie nie wiedzieli, to on taki jest k...a zajebisty we wsi.
          Fragmenty rozmowy, w których Skorupa mówi, że przetarg zostanie zatrzymany dla zasady.
          Skorupa: My jeszcze nic z tego nie mamy, ty dasz pieniądze staroście, my z tego nie będziemy mieć nic, ale ja to dla satysfakcji, nie że k..a zapłacisz, my chcemy konkretnie zarabiać, wiatrak postawić i mieć pieniądze uczciwie zarobione, a nie żeby wymuszać na kimś".
          wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7701335,Stenogramy_rozmow_senatora_Skorupy.html

Myślicie, że takie nagranie to wystarczający powód, żeby PiS nie poparł kandydata w kolejnych wyborach? Jesteście w "mylnym błędzie". PiS wystawił tego kandydata na swoich listach: tadeuszskorupa.pl/index.php.

Bo, proszę Państwa, dla PiSu liczy się przede wszystkim kasa. I katastrofa smoleńska, którą bezwzględnie i metodycznie zdobywa się głosy patriotycznie nastawionych, pokrzywdzonych, naiwnych ludzi.
          • Gość: bunga bunga Re: POlityka ocieplonego stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 07:52
            niezalezna.pl/16638-putin-znow-bedzie-prezydentem-rosji
            Tam to jest porządek!
            Żaden ciemnogród, mohery nienawistne, oszołomskie demokracji putińskiej nie zagrażają.
            A nasz Donek dla ocieplenia stosunku tak czule obejmują sie z Władimirem
            jak Gierek z Breżniewem, a nawet jak Breżniew z Honeckerem.
            • Gość: zet Re: POlityka ocieplonego stosunku IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.11, 08:03
              Oczywiście, powinna być wielka wojna z Rosją i powinieneś walczyć na froncie wschodnim w adidasach i z wiatrówką. Takie coś na pewno by Cię usatysfakcjonowało.
              • Gość: smufmadrala Re: POlityka ocieplonego stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 08:45
                Gość portalu: zet napisał(a):
                > Oczywiście, powinna być wielka wojna z Rosją i powinieneś walczyć na froncie ws
                > chodnim w adidasach i z wiatrówką. Takie coś na pewno by Cię usatysfakcjonowało

Kiedy więdnie erekcja słupka POparcia "miłośni" stosuja propagandę "odwracania kota ogonem"
          • Gość: widz Re: Polityka według PiSu IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.11, 08:00
            Ciepłe słowa Ziobry o senatorze Skorupie:
            www.youtube.com/watch?v=Om0d-49exsI
          • Gość: bz Re: Polityka według PiSu IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.11, 09:11
            "Na Podhalu zacięta walka wyborcza w jednym senackim okręgu toczy się między dwoma kandydatami PiS-u. Na plakatach zaklejane są partyjne symbole. A gdy jeden z nich organizuje spotkanie z Antonim Macierewiczem, to drugi próbuje je przejąć."
            wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10359546,Bratobojcza_walka_kandydatow_PiS_u_do_Senatu.html
    • kobierski.org Platforma sobie poklaskała, na stojąco 25.09.11, 08:44
      To jest wszystko na co stać świętokrzyską PO. Poklaskali i tyle. Mierne przełożenie na decyzje rządowe. Porażka w staraniach o budowę S7 od strony Skarżyska, drogi kolejowej Radom-Kielce i tak można dłuuuugo. Uśmiechy, rozbawienie, a merytoryczna pustka. I oczywiście za 2 tygodnie mocne lanie wyborcze. Jeśli PO nie potrafi wystawić kandydata na senatora w okręgu północno-wschodnim to oznaka organizacyjnej degrengolady związanej z prowadzoną wojną przez minione lata we własnych szeregach.
      • Gość: smurfadrala Re: POlitrucza kampania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 09:23
        PO-dialog dwóch młodych, magistrów, z dużego miasta:
        -Kumie chwalą nas.
        -A kto?
        -Wy mnie a ja was.
        • Gość: kibice POwitanie Matoła IP: 81.219.189.* 25.09.11, 10:25
          www.youtube.com/watch?v=-w73M7mZVfM&NR=1
          • bzykk Re: POwitanie Matoła 25.09.11, 20:40
            jak wygra PIS to zobaczysz jak was wychujają!!!!

JESTEŚCIE KMIOTY TYLKO NĘDZNĄ MARIONETKĄ!

Ale by to zrozumieć trza mieć więcej we łbie niż gorzałę!!!

Dla tego głosuję na AGENTA TOMKA!!!
            On bydło rozgoni!!!
    • Gość: poppe55 Re: Platforma sobie poklaskała, na stojąco IP: *.kielce.vectranet.pl 25.09.11, 11:29
      Kielce to wiocha.Prezesik ustami Hofmana napluł wyborcom w twarz,a oni i tak na niego zagłosują.
      • Gość: Anna Re: Platforma sobie poklaskała, na stojąco IP: *.xdsl.centertel.pl 26.09.11, 10:38
        Cytat z Wirtualnej Polski: "Mocne pogłoski o planowanej na ciszę wyborczą prowokacji. Cel: Kaczyński. Metoda: sfałszowana rozmowa z prezydentem z 10/04O tej sprawie mówi się coraz głośniej i coraz konkretniej. Tuż przed ciszą wyborczą zagraniczne media, zaprzyjaźnione z polskimi ośrodkami bliskimi władzy, wypuszczają coś co nazywają zapisem rozmowy (przez telefon satelitarny) Jarosława Kaczyńskiego z jego bratem, śp. prezydentem Lechem Kaczyńskim w trakcie tragicznie zakończonego lotu do Smoleńska. Rozmowa jest tak spreparowana, że stawia prezesa PiS w niekorzystnym świetle. Polskie media - przygotowane do operacji - natychmiast podchwytują temat i dają na czołówki. Robi tak m.in. jedna z największych gazet, mocno zaangażowana w kampanię PO. Ale trwa już cisza wyborcza, za chwilę głosowanie: Kaczyński nie może nawet odpowiedzieć, bo przecież kandyduje. Nagłośniona jednostronnie sprawa wpływa na wynik wyborów, zbija rezultat PiS.POLACY ZACHOWAJMY SPOKOJ,chcą wywolac zamieszki taki ich cel"

• Gość: psychiatra Re: Platforma sobie poklaskała, na stojąco IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.11, 15:28
          Chyba zapomniałaś wziąć leki, Anno.
          • Gość: Czytelnik do "psychiatry" IP: *.xdsl.centertel.pl 26.09.11, 17:42
            Cytat oznacza, że cytujemy kogoś a nie sami tak uważamy czy mówimy:))
            - Oj "psychiatro" "psychioatro"
      • Gość: Michał PO może niestety przegrać IP: *.xdsl.centertel.pl 26.09.11, 17:32
        forum.gazeta.pl/forum/w,60,96456472,,Dlaczego_PO_przegralo_z_PiS_em_w_Swietokrzyskiem.html?s=0
        • Gość: smurfmadrala Re: PO na szczęście przegra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 18:04
          Rycerz krzyżacki Donald von Tuskingen herbu Burczymucha w wozie bojowym TuskPanzerBusKampfWagen
          www.youtube.com/watch?v=X1i96tJFqmE&feature=player_embedded
          • Gość: Głowny Księgowy PO PO bilans IP: *.xdsl.centertel.pl 26.09.11, 18:54
            forum.interia.pl/watek-chronologicznie/tusk-10-lecie-po-to-10-lat-ciezkiej-pracy,2,1239375,0,c,10,261,0,0
            • Gość: smurfadrala Re: PO bilans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 22:01
              glosmichnika.blox.pl/2010/11/A-jednak-oszukal-nas.html
              POdobno Palikot nie lubi legalnego elekta hrabiego prezydenta,
              Naszego Umiłowanego Przywódcę.
              • Gość: Melon Re: PO bilans IP: *.xdsl.centertel.pl 29.09.11, 11:05
                Niesiołowski naśmiewał się z Palikota a tu proszę...
                To co podobało mi się bezprzecznie u Palikota, choć daleki jestem od jego uwielbiania, to fakt że potrafił jako jedyny poseł mijającej kadencji zrezygnować z mandatu poselskiego. A wszyscy pamietamy posła Platformy Obywatelskiej Krzysztofa Grzegorka i zarazem v-ce mistra zdrowia, który leżał na czerwonym dywanie w stanie wskazującym i cały świat to żenujące widowisko oglądał i co? I nic, dalej ten pan jest posłem - czeka do 9.10.2011r. aż mu mandat wygaśnie. Do dziś pamietam spot wyborczy Grzegorka, w którym gra także Tusk zachęcający do głosowania na Grzegorka. Z litości tylko nad premierem Tuskiem i nadal posłem Grzegorkiem nie zamieszczę tego spota, czy zdjęć na czerwonym dywanie.
                Bierzmy przykład z PALIKOTa, nawet jeśli honoru brakuje
                • Gość: Czytelnik Re: PO bilans IP: *.unknown.vectranet.pl 30.09.11, 21:24
                  czytajmy uważnie:
                  wiadomosci.onet.pl/raporty/wikileaks-publikacja-tajnych-dokumentow/kolejna-depesza-usa-to-najsilniejsza-osoba-w-polit,1,4867144,wiadomosc.html
                  • Gość: smurfmadrala Re: PO bilans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 21:33
                    biznes.onet.pl/ke-rozpoczela-inspekcje-w-firmach-gazowych-krajow-,40690,4863470,1,news-detal
                    Sprawiedliwości stanie sie zadość ?
                    "Gazpromowy Waldek" może działać aktywnie także w kryminale, : )
                    jednak na początek nie powinien być kalifaktorem bo skroi szamę !
                    • Gość: PSL-owiec Re: PO bilans IP: *.xdsl.centertel.pl 02.10.11, 16:43
                      Ale PSl-owcy nie są tak sławni jak wywadzący się z PO:
                      wyborcza.pl/1,75478,8928338,Posel_Grzegorek_skazany_za_korupcje.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka