Dodaj do ulubionych

Akademia Świętokrzyska

IP: *.serwer.net 02.06.04, 01:25
Czemu nie maja wlasnej stronki internetowej z prawdziwego zdarzenia????? Po co
mi na ich stronce nazwiska i imiona wykladowcow? Daliby cos wiecej(np. plany
zajec, aktualnosci ze szkoly,...). ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: kaska Re: Akademia Świętokrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 12:43
      Strona internetowa jest widocznie słabo szukałeś Spróbuj jeszcze raz!!!!!
    • Gość: szperacz Re: Akademia Świętokrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 13:56
      www.pu.kielce.pl
      • bylu.bylu Re: Akademia Świętokrzyska 24.06.04, 17:52
        To jest strona bez żadnego wspólnego konceptu. Kazdy instytut ma inna strone.
        Najlepszą ma fizyka i chemia. Na innych nie mozna znaleźć pracowników ani
        infirmacji czym sie zajmują. Takie ble-ble. Jak oni rekrutują studentów?
        Przecież taki kandydat nie wie co kupuje ani kto go będzie uczył. Admin
        powinien zasugerować wszystkim instytutom wspólny format stron. Żeby na kazdej
        były takie same informacje o instytucie.
    • Gość: kaśka Re: Akademia Świętokrzyska IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.04, 19:10
      na stronie powinien zostać umieszczony plan zajęc aby wiadomo jakie przedmioty
      bedą na pierwszym roku
      • Gość: Ania Re: Akademia Świętokrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 19:40
        Sprawdz pakiety informacyjne ECTS (na stronach wydzialowych lub instytutowych).
        Tam zobaczysz, jakie bedziesz miala zajecia w calym toku studiow. I nie marudz,
        tylko naucz sie szukac.
        • merkisz Re: Akademia Świętokrzyska 09.09.04, 17:12
          naposano:
          na stronie powinien zostać umieszczony plan zajęc aby wiadomo jakie przedmioty
          bedą na pierwszym roku
          Gość: Ania 08.09.2004 19:40 odpowiedz na list
          Sprawdz pakiety informacyjne ECTS (na stronach wydzialowych lub instytutowych).
          Tam zobaczysz, jakie bedziesz miala zajecia w calym toku studiow. I nie marudz,
          tylko naucz sie szukac.

Ania ma mały problem z rozróżnieniem planu zajęć na konkretny rok, a ramówką
          programową na dany kierunek studiów. Ale to chyba można zrozumieć - mało kto
          chce krytykować szkołe której papiery się ma w ręce. Czy się mylę czy jesteś po
          politologi? MAm do Ciebie serdeczną prośbę. Wybacz że marudzę, ale znajdź mi
          proszę plany zajęć, ramówkę programową, dane o nauczycielach, czy choćby
          pakiety informacyjne ECTS na Wydziale Administracji i Zarządzania.
          Wdzięczna za pomoc
          niekumata w tajności tego typu danych.
          • Gość: Ania Re: Akademia Świętokrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 23:36
            Nie, nie jestem po politologii (dwa ii na koncu:))), zauwazylas, prawda?), ale
            po prawdziwych studiach. Plany zajec (takie na kazdy dzien, bo domyslam sie, ze
            to jest Twoj najwiekszy problem, nie tematyka zajec, nie literatura do
            poszczegolnych predmiotow;P) sa gotowe zazwyczaj kolo 20 wrzesnia. I wtedy je
            mozesz sprawdzic w swoim instytucie. Ja tez jestem niekumata w sprawie
            Wydzialu, o jaki pytasz. Musisz mi wiec wybaczyc;).
          • Gość: miko2 Re: Akademia Świętokrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:07
            Sorry ale od blisko roku juz nie pracujesz na Wydziale Administracji i
            Zarządzania. Po co ci w takim razie plany zajęć, ramówka programowa, dane o
            nauczycielach, czy choćby pakiety informacyjne ECTS? Czy naprawdę ta twoja
            obsesja minie czy też raczej nie należy na to liczyć? Zamierzasz może podjąć
            studia z zakresu zarządzania? Umiesz przecież ocenić i recenzować nawet pracę
            uczestników konferencji naukowych więc kto cię tam wie.
    • Gość: czytelnik chałtury IP: *.autocom.pl 11.09.04, 14:13
      www.portfolia.pl/index.php?a=pokaz_artykul&b=aktualnosci#21

Kontrateksty.pl
      Niezależny Magazyn Publicystów,
      12 numer zaprasza

Drodzy Czytelnicy,

Kolejne wydanie Kontratekstów (www.kontrateksty.pl) zajmuje się tym, co
      najbardziej dramatyczne w ostatnich dniach - okrutną rzezią osetyńskich dzieci
      w Biesłanie, jej przyczynami i skutkami. Pisze o tym Krzysztof Łoziński, odnosi
      się do tego w swoim felietonie Albert Axeldorf.

- Na naszych stronach trwa też dyskusja o chałturach w szkolnictwie wyższym
      (Janusz Sondel, Józef Wieczorek, Stanisław
      Chochoł).
      - O służbie cywilnej i sprawnym państwie pisze Witold Filipowicz.
      - Wraca sprawa krakowskiego wydawcy Henryka Karkoszy w tekście K. Łozińskiego.
      - Piszemy też o niechcianych w Polsce imigrantach z Wietnamu.
      - Publikujemy relację polskiego księdza z wołyńskiej parafii o metodach walki
      biurokracji ukraińskiej z kościołem katolickim.
      - Monika Branicka przedstawia opłakaną politykę Ministerstwa Kultury wobec
      sztuki współczesnej.
      - Ponadto - felietony i komentarze Aleksandra J. Wieczorkowskiego i Janusza
      Krakowiana.

www.kontrateksty.pl

Redakcja: Stefan Bratkowski, Krzysztof Łoziński, Andrzej W. Pawluczuk,
      Piotr Rachtan i Andrzej Wróblewski
      Kontakt: redakcja@kontrateksty.pl

• Gość: miko2 Re: chałtury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 19:35
        No tak, pan Wieczorek i pan Korczyński czyli spółka z bardzo ograniczoną
        poczytalnością. Pozdrawiam i życzę dalszych publikacji w innych poczytnych
        czasopismach. Do czasu aż wszyscy sie na was poznają, co z was za
        "artyści-naukowcy".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka