Gość: korzen IP: *.serwer.net 02.06.04, 01:25 Czemu nie maja wlasnej stronki internetowej z prawdziwego zdarzenia????? Po co mi na ich stronce nazwiska i imiona wykladowcow? Daliby cos wiecej(np. plany zajec, aktualnosci ze szkoly,...). ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: Akademia Świętokrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 12:43 Strona internetowa jest widocznie słabo szukałeś Spróbuj jeszcze raz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szperacz Re: Akademia Świętokrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 13:56 www.pu.kielce.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bylu.bylu Re: Akademia Świętokrzyska 24.06.04, 17:52 To jest strona bez żadnego wspólnego konceptu. Kazdy instytut ma inna strone. Najlepszą ma fizyka i chemia. Na innych nie mozna znaleźć pracowników ani infirmacji czym sie zajmują. Takie ble-ble. Jak oni rekrutują studentów? Przecież taki kandydat nie wie co kupuje ani kto go będzie uczył. Admin powinien zasugerować wszystkim instytutom wspólny format stron. Żeby na kazdej były takie same informacje o instytucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Akademia Świętokrzyska IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.04, 19:10 na stronie powinien zostać umieszczony plan zajęc aby wiadomo jakie przedmioty bedą na pierwszym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Akademia Świętokrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 19:40 Sprawdz pakiety informacyjne ECTS (na stronach wydzialowych lub instytutowych). Tam zobaczysz, jakie bedziesz miala zajecia w calym toku studiow. I nie marudz, tylko naucz sie szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
merkisz Re: Akademia Świętokrzyska 09.09.04, 17:12 naposano: na stronie powinien zostać umieszczony plan zajęc aby wiadomo jakie przedmioty bedą na pierwszym roku Gość: Ania 08.09.2004 19:40 odpowiedz na list Sprawdz pakiety informacyjne ECTS (na stronach wydzialowych lub instytutowych). Tam zobaczysz, jakie bedziesz miala zajecia w calym toku studiow. I nie marudz, tylko naucz sie szukac. Ania ma mały problem z rozróżnieniem planu zajęć na konkretny rok, a ramówką programową na dany kierunek studiów. Ale to chyba można zrozumieć - mało kto chce krytykować szkołe której papiery się ma w ręce. Czy się mylę czy jesteś po politologi? MAm do Ciebie serdeczną prośbę. Wybacz że marudzę, ale znajdź mi proszę plany zajęć, ramówkę programową, dane o nauczycielach, czy choćby pakiety informacyjne ECTS na Wydziale Administracji i Zarządzania. Wdzięczna za pomoc niekumata w tajności tego typu danych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Akademia Świętokrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 23:36 Nie, nie jestem po politologii (dwa ii na koncu:))), zauwazylas, prawda?), ale po prawdziwych studiach. Plany zajec (takie na kazdy dzien, bo domyslam sie, ze to jest Twoj najwiekszy problem, nie tematyka zajec, nie literatura do poszczegolnych predmiotow;P) sa gotowe zazwyczaj kolo 20 wrzesnia. I wtedy je mozesz sprawdzic w swoim instytucie. Ja tez jestem niekumata w sprawie Wydzialu, o jaki pytasz. Musisz mi wiec wybaczyc;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko2 Re: Akademia Świętokrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:07 Sorry ale od blisko roku juz nie pracujesz na Wydziale Administracji i Zarządzania. Po co ci w takim razie plany zajęć, ramówka programowa, dane o nauczycielach, czy choćby pakiety informacyjne ECTS? Czy naprawdę ta twoja obsesja minie czy też raczej nie należy na to liczyć? Zamierzasz może podjąć studia z zakresu zarządzania? Umiesz przecież ocenić i recenzować nawet pracę uczestników konferencji naukowych więc kto cię tam wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik chałtury IP: *.autocom.pl 11.09.04, 14:13 www.portfolia.pl/index.php?a=pokaz_artykul&b=aktualnosci#21 Kontrateksty.pl Niezależny Magazyn Publicystów, 12 numer zaprasza Drodzy Czytelnicy, Kolejne wydanie Kontratekstów (www.kontrateksty.pl) zajmuje się tym, co najbardziej dramatyczne w ostatnich dniach - okrutną rzezią osetyńskich dzieci w Biesłanie, jej przyczynami i skutkami. Pisze o tym Krzysztof Łoziński, odnosi się do tego w swoim felietonie Albert Axeldorf. - Na naszych stronach trwa też dyskusja o chałturach w szkolnictwie wyższym (Janusz Sondel, Józef Wieczorek, Stanisław Chochoł). - O służbie cywilnej i sprawnym państwie pisze Witold Filipowicz. - Wraca sprawa krakowskiego wydawcy Henryka Karkoszy w tekście K. Łozińskiego. - Piszemy też o niechcianych w Polsce imigrantach z Wietnamu. - Publikujemy relację polskiego księdza z wołyńskiej parafii o metodach walki biurokracji ukraińskiej z kościołem katolickim. - Monika Branicka przedstawia opłakaną politykę Ministerstwa Kultury wobec sztuki współczesnej. - Ponadto - felietony i komentarze Aleksandra J. Wieczorkowskiego i Janusza Krakowiana. www.kontrateksty.pl Redakcja: Stefan Bratkowski, Krzysztof Łoziński, Andrzej W. Pawluczuk, Piotr Rachtan i Andrzej Wróblewski Kontakt: redakcja@kontrateksty.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko2 Re: chałtury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 19:35 No tak, pan Wieczorek i pan Korczyński czyli spółka z bardzo ograniczoną poczytalnością. Pozdrawiam i życzę dalszych publikacji w innych poczytnych czasopismach. Do czasu aż wszyscy sie na was poznają, co z was za "artyści-naukowcy". Odpowiedz Link Zgłoś