plantin 07.12.11, 06:40 Nie chwalmy dnia przed zachodem słońca - po 1989 roku słyszałem i czytałem o wielu konkursach w całej Polsce, które miały różne wyniki... Zrobiony został tylko krok - w dobrą stronę na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kielczak Re: Lubawski zmienia zdanie. Będzie konkurs na dy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.12.11, 08:47 Brawo P.Prezydencie jeszcze Pan zmieni zdanie O Teatrze Kubuś i to będą cudowne prezenty świąteczne dla. kultury kieleckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzona Re: Lubawski zmienia zdanie. Będzie konkurs na dy IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.11, 12:08 a "nasza zaloga" w Kubusiowie nadal aktywna... juz prawie wszystko bylo ustalone... juz rozdawano stanowiska za poparcie... a tu taka niespodzianka... plakac sie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Lubawski zmienia zdanie. Będzie konkurs na dy IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.11, 21:52 A komu zaszkodziłby prawdziwy konkurs w Teatrze Kubuś? Bo nie bardzo rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwa Re: Lubawski zmienia zdanie. Będzie konkurs na dy IP: *.kielce.vectranet.pl 07.12.11, 10:20 Konkurs można zawsze odwołać. Jak ten w Kubusiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Lubawski zmienia zdanie. Będzie konkurs na dy IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 07.12.11, 12:22 Czy ustalono już, kto ma wygrać ten konkurs? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Lubawski zmienia zdanie. Będzie konkurs na dy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.11, 17:39 Stała się rzecz niesłychana. Nie spodziewałam się, że tego typu człowiek może zmienić zdanie. Oby tylko się z tej obietnicy nie wycofał. Odpowiedz Link Zgłoś
baruchmartin Parobek kleru 07.12.11, 19:15 ciekawe co na te wybryki lubawskiego powie jago przydupas , pachołek kieleckiego kleru jacek nowak ? Odpowiedz Link Zgłoś
sygitoyo Prezydent Kielc zmienia zdanie. Będzie konkurs ... 07.12.11, 19:41 Wynik konkursu będzie przewidywalny tak samo jak konkursu na przejęcie miejskiego szpitala? Odpowiedz Link Zgłoś